- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk olmasa ömür boyu evlenmezdim diyenler muhtemelen evlilerdir.
Ve yaşı ilerleyip evlenmemiş olanları anlamıyorlar.
Insan kendi ayakları üstündede dursa, illa birine ihtiyac duyuyor. Gelecekten, yalnızlıktan korkuyor.
Herzaman böyle kalmayacağız, iyi günü olacak, kötü günü olacak, hastalık sağlık...
Çok güzel ifade etmişsiniz . Aşk muhabbetine hiç girmeyecektim aslında çünkü herkese göre tanımı başka bisey . Beyin kimyasında ilk zamanlar olan değişiklik sonradan görünmüyor bile :)aşka bu gibi hormonlarin salgılanması olarak bakacaksak tabiEvet evli olduğumuz için bunu daha net söylüyoruz, inanın eskiden mantık evliliği bana çok mantıklı geliyordu ama evliliğin nasıl bir şey olduğunu gördükten sonra tüm kriterler tutsa bile arasında sevgi, aşk, beğeni olmayan iki insanın asla normal bir evlilik yaşayacağını düşünmüyorum , sevmediğiniz birinin onca şeyine katlanmak imkansız aynı şekilde onun da size katlanması. Eşimle inanılmaz bir Tutku ve aşkla evlenmedik ama birbirimizi hep sevdik, ve bazı şeyler yaşadıkça her geçen gün, sevgi olmasa evlilik ızdıraba dönüşürmüş onu fark ediyorum, çünkü her yapılan batar, her kötü huyundan tiksinirsiniz , saygı duymazsınız. Bende geç denilecek yaşta evlendim, ve konu sahibini çok iyi anlıyorum ama evlilik illa olsun diye içine girilecek bir şey değil
Tanışma şekline takılmayın bence. Evet belki daha ciddi ilerliyor ama her zamanda insanın ortamında çıkmıyor karşısına istediği gibi birileri...bu sebeple tanıştırma normal. Bu şekilde evlenip birbirlerini çok seven mutlu olan arkadaşlarım varbir kafede otururken arkadaş ortamında tanıştık ama bence bu da görücü usulü sayılır direkt evlenmek için tanışan iki insanız sevgili değiliz.
Hiç evlilik yoluna girme. Hatta mümkünse ayrıl.Merhaba arkadaşlar önceki konularımla bağlantılı olacak konum. Büyük dert olmasa da benim derdim de evlenemeyişim ve bir erkeği tanıma sürecimle ilgili :) Aşağıda bahsedeceğim konuyla ilgili baya düşündüğüm için uykularım da kaçıyor.Üniversite mezunuyum, kamuda çalışıyorum. 34 yaşımdayım. Evlilikle ilgili bazı kriterlerim olmuştur hep. Eğitim öğretim uyumu, yaş, iş, aile, kültür gibi. Şuan görüştüğüm kişiyle yaş olarak uygunuz ama bunun dışında birçok kriterimin dışında ve kendisine aşık falan da değilim sadece hoşlanıyorum, beğeniyorum.Karakter olarak düzgün olduğuna, dürüst olduğuna inanıyorum bunda pek şüphem yok.İş hayatı benimkinden çok farklı olsa da çalışkan, sorumluluk sahibi olduğunu evini geçindirebileceğini de biliyorum.Sigarayı hiç sevmem, kokusundan dahi rahatsız oluyorum, fakat günde 1 paket içiyor bırakırım dedi ama kolay değil sanırım.Hiç ilişki tecrübesi olmayan bir erkek ve biraz ilgisiz yani bir ilişkinin ilk başında çiftler birbirinin sesini duymak ister partnerinden haberdar olmak ister vs. bunlar kendisinde pek yok. Telefonla aramıyor mesela.1 ayda 1 kez aradı yarım saat konuştuk onun dışında buluşmalardan dolayı geldin mi neredesin gibi birkaç aramamız oldu.o kadar. Watsaptan yazışıyoruz ve 6 kere yüz yüze geldik. Evliliğe dair beklentilerimizi konuştuk. Beni çok beğendiğini hoşlandığını hemen(1 ayda) yüzük takmak istediğini söylüyormuş ortak arkadaşlara. bana gelecek olursak yaşım dolayısıyla evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum fazla zamanım yok gibi geliyor. Bazı olumsuzluklar var olumlu yönler de var kriterlerin baya dışında bir aday ve ortada bir aşk da yok onda da bende de. Bizim tanışma aşamamızda ortamda bulunan ablası, sürekli ilişkinin içinde gibi yani çok istiyoruz olsun tavrıyla kardeşini yönlendiriyor kardeşi de aramızdaki olumsuz konuşmaları benim bazı beklentilerimi ablasına söylüyor sanırım.çünkü konuştuklarımızın bazıları arkadaşım aracılığıyla bana dönüyor.Ortak arkadaşımız, bana bu saatten sonra fazla beklentin olmasın evlen çocuğun olsun fazla sorgulama gibi bir şey söyledi ( çocuğa nerede yaşayacağımızı sormuştum o da şuan annesiyle yaşadığı evde yaşamayı planladığını söylemişti ben de kabul etmem dedim bunun üzerine çözüm bulacağını söyledi ben de imkanı varsa ev alabileceğini ima ettim bu imadan dolayı arkadaş bunu söylüyor bana) siz olsanız yaşım geçiyor çocuğum olsun diye bu ilişkiye devam edip evliliğe gider misiniz?
ayrıldım bitti.Hiç evlilik yoluna girme. Hatta mümkünse ayrıl.
Seni el birligiyle ayirdik mi yani simdi bizayrıldım bitti.
Seni el birligiyle ayirdik mi yani simdi biz![]()
Adam resmen tepkisiz eleman
Sizlerin yorumları da etkili oldu ama zaten gitmeyecekti.gitmiyordu şimdi bitmese birkaç haftaya yine bitecekti.iyi dileklerde bulunduğum ayrılık mesajima bile cevap vermedi uzatmaya gerek yok.demek ki doğru yoldayım.
hayatıma girenlerin çoğu böyleydi. beğendiklerini hoşlandıklarını evlenmek istediklerini dile getirip tepkisiz ilgisiz davrandılar ya da başta ilgili sonradan geri çekilen eleman oldular.demek ki ben de bir arıza var ki çekiyorum bu tipleriAdam resmen tepkisiz eleman