evlenir misiniz?

Kafanizda soru isaretleri varsa iyi dusunun sonradan aklima gelmisti keske yapmasaydim olmasin.

Hoslanti kafa uyumu sevgi varsa niye olmasin?

Cocuk sahibi olmak istemeniz da normal ki iyi cocuklarin hepsi sevgi dolu aileden cikmiyor hayat bir kumar ne iyi yetisen cocuklar kotu olurken kotu aileden iyi cocuk cikabiliyor size bir imtihan dert verilecekse dort dortluk olun sizi bulur.

Neyin hayirli olucagini bilemeyiz hayirlisi isteyin.

Benim anlamadigim ikiniz de calisiyorsunuz bir ev kiralamaya paraniz yeter neden aile ile yasamayi teklif etti eger aileye cok bagliysa ve baktirma istegi varsa iyi dusunun.

Kafanizda soru isaretleri varsa iyi dusunun sonradan aklima gelmisti keske yapmasaydim olmasin.

Hoslanti kafa uyumu sevgi varsa niye olmasin?

Cocuk sahibi olmak istemeniz da normal ki iyi cocuklarin hepsi sevgi dolu aileden cikmiyor hayat bir kumar ne iyi yetisen cocuklar kotu olurken kotu aileden iyi cocuk cikabiliyor size bir imtihan dert verilecekse dort dortluk olun sizi bulur.

Neyin hayirli olucagini bilemeyiz hayirlisi isteyin.

Benim anlamadigim ikiniz de calisiyorsunuz bir ev kiralamaya paraniz yeter neden aile ile yasamayi teklif etti eger aileye cok bagliysa ve baktirma istegi varsa iyi dusunun.
annem yalnız nasıl yapacak diyor zor olur onun için diyor. bakıma muhtaç değil kendi işini kendi gören bir kadın.oysa aynı semtte yakın otururduk sorun olmazdı yani.kaldı ki kardeşleri var onlar da ilgilenir.bana hak verdi kimseyi kırmadan çözeceğim dedi öyle kaldı bu konu.

Ben evlenmezdım. Erkek bayana ilgi göstermek zorunda. Çok az görüşmeler yapıyorsunuz. Bir insan karşı cinsi hemen tanıyamıyor. Evliliği tam kabullenemezsiniz gibi geliyor bana iki tarafta. Sadece beğenmek yetmez, bir huy bir söz soğumaya yeter. Şuan ki yaşınız size baskı yapmasın. Ben doğru karar verip geç evlenen ve mutlu olan kişiler gördüm ama yaş baskısı ve maddi yetersizlikle idare edip evlilik yapanın iki taraflı mutlu olduğunu görmedim.

Sigara konusuna gelince bana da tek tük içiyorum diyen arkadaşım senin için bırakırım demişti, tek tük içti içti içti seneler geçti hala içti o sigarayı bırakmadı ben onu bıraktım. Sigarayı bırakacağına inanmadım. Ve bu bence sizi rahatsız eden baş sebeplerden olacaktır.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Çalışan bir bayansınız. Belli bir olgunluktasınız gönül ister ki kafanızı bulandırmayan konular olup içinize sinerek ciddiyete doğru gidin.

Benzer bir vaka basima gelmisti ben ayrildim. Diger kriterleri gec sirf bu iletisim azligi bile bence ayrilik sebebi. Insan hic mi sesini duymak istemez, gun icinde 1 kezde olsa hal hatir sormak icin aramaz. Bende 30 yasindayim. Ama sirf evlenmis olmak icinde kendi hayat tarzima uymayan biriyle evlenip sinir kupu olamam. Birde arada gercekten ask olmayinca tahammul edilemiyor. Sonra adamin nefes almasi bile batar duruma gelir.

annem yalnız nasıl yapacak diyor zor olur onun için diyor. bakıma muhtaç değil kendi işini kendi gören bir kadın.oysa aynı semtte yakın otururduk sorun olmazdı yani.kaldı ki kardeşleri var onlar da ilgilenir.bana hak verdi kimseyi kırmadan çözeceğim dedi öyle kaldı bu konu.
Bu cizdigin profil bana capkin ama mantik evliligi yapmak isteyen birini dusunduruyor. Daha once de olumsuzdu dusuncem. Yine siz bilirsiniz. Cikarkem havalara ucmuyorsan evlenince nasil olur kestiremedim tv karsisinda pineklersiniz sanki :)
Kimseye de engel olmak istemem hayat sizin nihayetinde

annesiyle aynı evde yasamak dedin bence konu kapanmıştır. adi üzerinde evleniyorsun esinle birlikte kurduğunuz bir ev olmalı ve bir evin bi kadını olur. ikinci misafirdir.

Evlenipte başına dert alırsan ne olacak mesela görümce ve kaynana gibi ? Acele edeyim derken tepetaklak olmakta var bir de şimdiden ilgisiz birisi evlenirsen değişmeyecek ilişki tecrubesi olsun olmasin farketmez hoşlanan insan ilgili olur .ailesiyle yakın olmasıni anlayabilirim ama her adımını onlara sormasi ilerde sorunlari buyutur.

Resmen cadı kazanı bi tane olumlu fikir yok ;) kesinlikle kızlara katılıyorum evlenilmez böyle bi profille aklı başında kadınsın evlensen problem yaşayacağın çok açık o zaman katlanabilecek misin şimdiden yol vermek boşanmaktan daha temiz olur

Merhaba arkadaşlar önceki konularımla bağlantılı olacak konum. Büyük dert olmasa da benim derdim de evlenemeyişim ve bir erkeği tanıma sürecimle ilgili :) Aşağıda bahsedeceğim konuyla ilgili baya düşündüğüm için uykularım da kaçıyor.Üniversite mezunuyum, kamuda çalışıyorum. 34 yaşımdayım. Evlilikle ilgili bazı kriterlerim olmuştur hep. Eğitim öğretim uyumu, yaş, iş, aile, kültür gibi. Şuan görüştüğüm kişiyle yaş olarak uygunuz ama bunun dışında birçok kriterimin dışında ve kendisine aşık falan da değilim sadece hoşlanıyorum, beğeniyorum.Karakter olarak düzgün olduğuna, dürüst olduğuna inanıyorum bunda pek şüphem yok.İş hayatı benimkinden çok farklı olsa da çalışkan, sorumluluk sahibi olduğunu evini geçindirebileceğini de biliyorum.Sigarayı hiç sevmem, kokusundan dahi rahatsız oluyorum, fakat günde 1 paket içiyor bırakırım dedi ama kolay değil sanırım.Hiç ilişki tecrübesi olmayan bir erkek ve biraz ilgisiz yani bir ilişkinin ilk başında çiftler birbirinin sesini duymak ister partnerinden haberdar olmak ister vs. bunlar kendisinde pek yok. Telefonla aramıyor mesela.1 ayda 1 kez aradı yarım saat konuştuk onun dışında buluşmalardan dolayı geldin mi neredesin gibi birkaç aramamız oldu.o kadar. Watsaptan yazışıyoruz ve 6 kere yüz yüze geldik. Evliliğe dair beklentilerimizi konuştuk. Beni çok beğendiğini hoşlandığını hemen(1 ayda) yüzük takmak istediğini söylüyormuş ortak arkadaşlara. bana gelecek olursak yaşım dolayısıyla evlenmek ve çocuk sahibi olmak istiyorum fazla zamanım yok gibi geliyor. Bazı olumsuzluklar var olumlu yönler de var kriterlerin baya dışında bir aday ve ortada bir aşk da yok onda da bende de. Bizim tanışma aşamamızda ortamda bulunan ablası, sürekli ilişkinin içinde gibi yani çok istiyoruz olsun tavrıyla kardeşini yönlendiriyor kardeşi de aramızdaki olumsuz konuşmaları benim bazı beklentilerimi ablasına söylüyor sanırım.çünkü konuştuklarımızın bazıları arkadaşım aracılığıyla bana dönüyor.Ortak arkadaşımız, bana bu saatten sonra fazla beklentin olmasın evlen çocuğun olsun fazla sorgulama gibi bir şey söyledi ( çocuğa nerede yaşayacağımızı sormuştum o da şuan annesiyle yaşadığı evde yaşamayı planladığını söylemişti ben de kabul etmem dedim bunun üzerine çözüm bulacağını söyledi ben de imkanı varsa ev alabileceğini ima ettim bu imadan dolayı arkadaş bunu söylüyor bana) siz olsanız yaşım geçiyor çocuğum olsun diye bu ilişkiye devam edip evliliğe gider misiniz?
Belki çocuğunuz olur ama mutluluktan uzak bunalımlı depresyonlu tatsız bir hayatınız olur gibi. Çalışkan ve evini gecindirebilir diye bir kriter olamaz. Niye kendinizi aşağı çekiyorsunuz? Ben de 34 yaşımda evlendim ama Rabbime bin şükür eşim gözümün içine bakar. Ben yüksek lisans yaptım o doktora. Evi arabası saygin bir isi var çok şükür. 3 senedir gezip tozup keyfimize bakıyoruz 37 yaşımda bebek bekliyorum Allah'in izniyle :dua: Siz neden layık olduğunuz kişiyle layık olduğunuz hayatı yasamayasiniz? Bu yaştan sonra kv evinde kalmak sizi mahveder. Hele görümce evlerden ırak. Panikle hareket edip hayatınızı mahvetmeyin. Çevremdeki herkes 40 civarı doğuruyor. Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin inş. Bu zamanda bebeğe kaliteli bir yaşam sunmak çok önemli. Siz de biraz gözünüzü yüksekte tutun ezik psikolojiye girmeyin sakın. nasip kısmet elbette ama bari heyecan veren size aşık biri olsun en azından

Arkama bakmadan kaçardım zira sizin gibi cümleler kurabilen bir insan ile hala annesiyle bir oturup, ilişkisine ablasını hakem tutan, henuz en basinda ve flört sürecinde olmaniza ragmen ilgiyi alakayi bilmeyen biriyle evlenmemelisiniz. Cocuk oldu diyelim, bunun lohusalik sureci var, ise geri donme sureci var, aynı evde 2 aile nasil yaşanılacak durumu var, ablasının her konuya mudahil olma ihtimali var, var da var. Guzel kardesim cocuk yapmak icin boyle bir tiple evlenilmez. Aman diyeyim!

Bu cizdigin profil bana capkin ama mantik evliligi yapmak isteyen birini dusunduruyor. Daha once de olumsuzdu dusuncem. Yine siz bilirsiniz. Cikarkem havalara ucmuyorsan evlenince nasil olur kestiremedim tv karsisinda pineklersiniz sanki :)
Kimseye de engel olmak istemem hayat sizin nihayetinde
Ya hic çapkın da değil de bi gariplik de var bilemedim

Mantık evliliği olması için karakter olarak mantiginiza uyması gerekir.ama bu adam sizin mantiginiza uymuyor ilgisiz diyorsunuz ayrıca ablasiyla herşeyi konuşmasında hoşunuza gitmiyor.sırf cocuk için evlenirseniz çocuğunuzu yanlız buyutursunuz.sperm bankasından hamile kal daha iyi.bosanilacak bir evlilik yapmaktansa tam olarak asik olmasanizda aklınıza uygyn teredutsuz evlilik yapın derim

Eşim karşıma çıkmasaydı düşünmezdim evliliği. 27 yaşında evlendim bana kalsa 35 bile çok normal. Annelik içgüdüsü varsa dondururdum yumurtamı doğru kişiyi beklerdim yinede. Evlilik bazen öyle bir noktaya geliyorki kurtaran tek şey sevgi oluyor. Tartışırken birden sarılıp öpesin gelir sevmediğin birine bunu yapamazsınki kopması kolay olur. O yüzden biraz zaman ver hemen isteme nişan işlerine girme 3 4 ay gözlemle. Eğer duygularında bir değişiklik olmazsa hiç o topa girme derim.

Back
X