- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
Sen dilcilere kurban oldilciler kendi dillerine maksimum hakimdir en başta
Bi tanede ben varim .Ben evlendigimde 33 yasindaydim esim 3032 de evlendim eşim 30 yasindaydi. Citir koca
Bende 33 esim 30 da evlendik.10 yildirda evliyiz.bu isler yas meselesi degil karakter meselesi.Sorun yaşadınız mı benim de böyle bir durumum varda?
Etrafından o kadar çok olumsuz yorum aldım ki anlatamam ama çok seviyorummm.Bende 33 esim 30 da evlendik.10 yildirda evliyiz.bu isler yas meselesi degil karakter meselesi.
Onu diyenler halt etmis simdiki erkeklerin evlilik yasi 30 ve üstü inan büyük erkek seni okadar iyi tasiyoki anlatamam 25 yasindaki erkekler bile bana ergen geliyo benim ablamda dahil 25 tane kuzenim 10 yas ve üstü erkeklerle evli hepsi de cok mutlu sadece bi kuzenim kocasindan bi yas kucuk oda surekli kavga edip annesine geliyo bide kocanin yaninda daima citir ve genc kaliyosunbenimde merak ettiğim bu işte. nasıl mutlu musunuz? bazıları yaş farkından kafalar uyuşmaz diyor.
Etrafından o kadar çok olumsuz yorum aldım ki anlatamam ama çok seviyorummm.
Burda size tek birsey soylerim.Sevgilinizin sevgisinden eminseniz kimsenin dedigine takilmayin.Millet kacc yas farkla evleniyor .Gülün gecin
Benimde aynı kaldıEvlendikten sonra değişmiyor aradaki yaş farkı aynı kalıyor
Evlendikten sonra değişmiyor aradaki yaş farkı aynı kalıyor
Bunu yazacaktımEvlendikten sonra değişmiyor aradaki yaş farkı aynı kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?