evlenirken eşinizle aranızda kaç yaş vardı?

Benim liseden sınıf arkadasım şu an 26-27 olsa gerek 39 yaşındaki dr.öğretim üyesi hocamla evlendi.

Bu işler pek yaşa bakmıyor.

Bekar olunca örneklemeye kaldım, sevgiler.

Aynı yaştayız.Aynı sınıfta okuduk 1 yıl ortaokulda.Çok güzel ne iyi arkadaşız diyorum bazen.

benimde merak ettiğim bu işte. nasıl mutlu musunuz? bazıları yaş farkından kafalar uyuşmaz diyor.
Onu diyenler halt etmis simdiki erkeklerin evlilik yasi 30 ve üstü inan büyük erkek seni okadar iyi tasiyoki anlatamam 25 yasindaki erkekler bile bana ergen geliyo benim ablamda dahil 25 tane kuzenim 10 yas ve üstü erkeklerle evli hepsi de cok mutlu sadece bi kuzenim kocasindan bi yas kucuk oda surekli kavga edip annesine geliyo bide kocanin yaninda daima citir ve genc kaliyosun

İkimizde 26ydık evlendiğimizde 11 gün büyüktüm şimdi aynı gün doğduk sayılır birlikte kutluyoruz

Yaşlarımız 27-37 idi. Yaş farkı hiç sorun olmadı çok şükür

erkekler gençliğe güzelliğe bakıyor kadınlar maddi güç ve statüye bakıyor o nedenle 10 yaş fark oluyor sizin bir talibiniz var anladığım kadarı ile ve sizden baya büyük. çevremdekilerde öyle 5 10 yaş fark var bir çoğunda şuan hala evliller.

9 yaş var eşimle aramda çok şükür gayet iyiyiz. Bence erkek için 35-40 yaş evlilik için çok ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…