evlenirken eşinizle aranızda kaç yaş vardı?

Bizim aramızda 6 ay vardı.
8 yıldır evliyiz, hala 6 ay var
32 yaşındayım

bilmiyorum şimdilik , ilerde olursa buraya yazarım :)

14 yaş fark vardı ama simdi 16 var

Arafakı yas farkının zaman artmasıyla degismedigini ortaokul mat sorularından oğrenmıs olmamaız gerekırdı. Bu konu baslıgını sorgulamayanları da lise anlagım bozuklugu konularına davet edıyorum.

ilk esimi bosadim 6 yas vardi aramiz da.

2. mustakbel esim olucak bey ile 14 yas var ama yasini gostermiyor gayet uyumlu bi ciftiz simdilik bakaliim 🖐

tamam 30 yaş evlilik için normal felan diyorsunuz ama gelen kısmetlerde 40 yaş civarı. bu normal mi?

özelikle 28 den sonra evlenenler. talipler kaç yaş civarıydı?
Galiba sevgilin senden kucuk Benim esimde benden kucuk zaten evliligin ilk zamanlari bir cok evlilikte firtinalar cikiyor bir de yas farki erkegin kucuk olmasi bence bunu katliyor.2 sene ne cektimmm seviyorduk ayrilamiyorduk da ama sukur sonunda durulduk.Zor is ama bir yere variyorsun sabir ve sevgiyle.Ama sahsen tavsiye etmem

2ay ben büyüğüm.
Konu adı neden bu kadar uzun ki, sadece eşinizle yaş farkınız nedir? olabilirdi. Aradaki yaş farkı evlenirken ne ise şimdi de o çünkü

Eşim benden 8 yaş büyük. Evliliğimizde değişmeyen şeylerden biri yaş farkı Benim için hiç sorun olmadı. Yaşa çok takılmayın önemli olan karakter. Çünkü insan 7'sinde ne ise 70'de de o. Vardır elbet istisnalar o ayrı

Yaş farkı değişmiyor esprisi yapayım dedim, zaten 76 kez yapılmış. Tüh.

Eşim benden 2 yaş büyük. Bir zararını görmedim.

Siz kaç yaşındasınız ?
40 yas geliyor demişsiniz.
Sizin yasınızda önemli.
Ama kafanız uyuyorsa yaşı pek takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…