evlenirken eşinizle aranızda kaç yaş vardı?

30da evlendik ama öncesinden de bi flört dönemimiz vardı. Sayılır mı bilmem ama 1,5 yaş var aramızda.

taliplerimle 10-15 yaş fark oluyor inşallah evlenince bu fark azalır:dua:

12 yaş var.
bazen yaş farkı hissediliyor.
Ama sevdiğim için önemli olmuyor.
Kişiden kişiye değişen bi durum buda.

Başlığı görünce ilk aklıma geleni herkes yazmış ama bende yazmazsam içimde kalır :KK70: 4 yaş vardı 7 yıldır hiç değişmedi hala 4

tamam 30 yaş evlilik için normal felan diyorsunuz ama gelen kısmetlerde 40 yaş civarı. bu normal mi?

özelikle 28 den sonra evlenenler. talipler kaç yaş civarıydı?
Bizim 10 var esim diyo arkadaslarimin karilariyla aralarinda 2 ,3 yas var karilari onlardan buyuk gosteriyo benim karim daha gencecik 😂 ben 22 esim 32 ask evliligi yaptik

21 dim eşim 25. 5 ya da 6 yaşa kadar kadınlar tolere eder. Üstü uymuyor. Hele erkek gençse bence imkansız gibi. Nadiren iyi örnekler vardır ama her konuda kadınlar erkeklerden çok olgun

tamam 30 yaş evlilik için normal felan diyorsunuz ama gelen kısmetlerde 40 yaş civarı. bu normal mi?

özelikle 28 den sonra evlenenler. talipler kaç yaş civarıydı?
Bunu atlamışım ben 20 li yaşlar için yazdım diyeyim. 30 un ortalarında ise kadın 45 e kadar uyar:)))))

Bizim 10 var esim diyo arkadaslarimin karilariyla aralarinda 2 ,3 yas var karilari onlardan buyuk gosteriyo benim karim daha gencecik 😂 ben 22 esim 32 ask evliligi yaptik
benimde merak ettiğim bu işte. nasıl mutlu musunuz? bazıları yaş farkından kafalar uyuşmaz diyor.

12 yas var esimle aramda cok sukur 9 yillik da evliyiz. Olgun seviyom ben :KK70:
Ama hakkini yiyemem yerine gore cocuk yerine gore baba yerine goreee:KK48: tam bi beyefendidir.

30 yaşında evlendim bende çıtır koca aldım :)
Eş adayı sizden büyük veya küçük olması önemli değil önemli olan kafaların uyuşması

esim benden 6 ay buyuk ama yasca biraz daha buyuk olmasini isterdim en azindan bi 3 yaş falan buyuk olabilirdi

Back
X