Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlenirken 5 vardi evlendikten sonra 2ye dustu![]()
Ben 30 yasinda esim 36 yasinda evlendiktamam 30 yaş evlilik için normal felan diyorsunuz ama gelen kısmetlerde 40 yaş civarı. bu normal mi?
özelikle 28 den sonra evlenenler. talipler kaç yaş civarıydı?
başlığı okuyunca bende böyle dedim evlenirken eşinizle aranızda kaç yaş vardı evlendikten sonra yaş farkı kaça indi ahagagsgsEvlendikten sonra değişmiyor aradaki yaş farkı aynı kalıyor![]()
Bizim 10 var esim diyo arkadaslarimin karilariyla aralarinda 2 ,3 yas var karilari onlardan buyuk gosteriyo benim karim daha genceciktamam 30 yaş evlilik için normal felan diyorsunuz ama gelen kısmetlerde 40 yaş civarı. bu normal mi?
Bunu atlamışım ben 20 li yaşlar için yazdım diyeyim. 30 un ortalarında ise kadın 45 e kadar uyar:)))))tamam 30 yaş evlilik için normal felan diyorsunuz ama gelen kısmetlerde 40 yaş civarı. bu normal mi?
benimde merak ettiğim bu işte. nasıl mutlu musunuz? bazıları yaş farkından kafalar uyuşmaz diyor.Bizim 10 var esim diyo arkadaslarimin karilariyla aralarinda 2 ,3 yas var karilari onlardan buyuk gosteriyo benim karim daha gencecikben 22 esim 32 ask evliligi yaptik