- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
Evlendiğiniz adam için acabalar oluyor mu evlenirken ?ben çok inçe eleyip sık dokuyan biriyim.hayatım boyumca kimse için işte bu diyemedim.cok iyi olsa bile bu defa maddiyatını sorun ettim.neden arabası YOk bu yaşına kadar falan dedim misal.evet belki yanlıştı.ama elimde değil.bu huyumdan nefret ediyorum.etrafla kıyaslama oluyor tabi.şu evlendiğinde böyleydi.bu evlendiğinde şuyu vardı.bana bu huyu aşılayan ailem özellikle annem saolsun .her seyde bu ları söyleyerek beynimi doldurdu bunlarla.bu beğenmemezlikle yaşı 30 a dayadım.gecmişe dönüp bakıyorum hatalarımı görüyorum ama yine biri çıksa aynısını yapmaktan da cekinmiyorum.
Sizlerde de var mı böyle huy.evlendiğinizde hiç acabasız mı evleniyor insanlar? Evet kesinlikle bu !diyebildiniz mi.
Biz bekarlar bu durumda zorlanıyoruz galiba.
Mesela etrafta şöyle derler;aman kim dört dörtlük ki .herseyini inceleme.Aman orasını takma;aman sonra düzelir..falan filan...onlara hak verir hale geldim zamanla ..galiba doğru.kaldı ki ben çok mu doğruyum her şeyimle.karşıdaki beni ne yapsın .
Offf kafam çok karışık.burcumun özelliği de olabilir.acayip inçe eliyorum.daha iyisi daha iyisi diye beklemek saçma galiba..bekarlar siz neler düşünüyorsunuz .evliler sizin tecrübeleriniz neler??
Sizlerde de var mı böyle huy.evlendiğinizde hiç acabasız mı evleniyor insanlar? Evet kesinlikle bu !diyebildiniz mi.
Biz bekarlar bu durumda zorlanıyoruz galiba.
Mesela etrafta şöyle derler;aman kim dört dörtlük ki .herseyini inceleme.Aman orasını takma;aman sonra düzelir..falan filan...onlara hak verir hale geldim zamanla ..galiba doğru.kaldı ki ben çok mu doğruyum her şeyimle.karşıdaki beni ne yapsın .
Offf kafam çok karışık.burcumun özelliği de olabilir.acayip inçe eliyorum.daha iyisi daha iyisi diye beklemek saçma galiba..bekarlar siz neler düşünüyorsunuz .evliler sizin tecrübeleriniz neler??