Evleniyormuş

Sinyal yaktı ne yaptı mesela.
Bence çok fazla muhattap olma adamla artık bir yola girmiş.
Çocuğun için konuş o kadar.
Ayrıca ne sinyali yaktıysa yaktı yani zaten ümit verm mişsin.eee burda sorun ne anlamadım.

Mesela üstü kapalı benle birliktelik yaşamak istediğini söyledi, mesela “dünya bir yana, senle yavrumuz bir yana” yazdı, son bir ay içinde farklı zamanlarda. Bunlara cevaben artık aramızda bir bağ olamayacağını söyledim her defasında.
Zaten de çocuk dışında aylardır bir cümle kurmadım.

Ama çocuk konusundan pörtleyip evleniyor olduğunu söyleyince şok oldum.

Tabi ki o andan itibaren ekstra mesafe koydum, o da fark etti, ama işin duygusal boyutu farklı. Bunu sindirmem zaman alabilir, insanım çünkü.

Ben tanımadığınız bir kadın için bu kadar hüküm vermenizi pek doğru bulmadım ancak muhtemelen şu an psikolojik olarak bir boşluktasınız ona veriyorum. Kadın sizi de bağlıyor bunuda söyleyeyim çünkü sizin ortak bir çocuğunuz var ve sizin çocuğunuz o kadınla da vakit geçirecek isteyin ya da istemeyin babası belki bazı hafta sonları alacak ve o kadınla da kalacak bu sebeple ben tanışmanızdan yanaydım aslında 🙏🏻 Hakkınızda hayırlısı olsun elbet sizin içinde doğru bir insan vardır sizin de hayatınıza biri girebilir🙏🏻

Evet haklısınız tanımıyorum, ve şuan önyargılıyım, bakalım zaman gösterir nasıl biri olduğunu.

Kadının beni bağlaması kısmına gelince, ona katılmıyorum, çünkü şuan bile gitmek istemiyor babasına, muhtemelen dışarda buluşurlar ilerde.

Amin, çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz için güzel şeylere vesile olur bu evlilik.

Bana hayatimdaki en buyuk kazigi atan ex, ayrildiktan 1 sene sonra evlendigimi ogrenince ulasabilecegi cevremdeki herkese niye bu kadar erken evlendi, beni nasil bu kadar cabuk unuttu diye haber ustune haber yollamisti. Halbuki kendi hatasi yuzunden ayrilmistik neden boyle yapiyor diye kizmistim. Sonra kendi de biriyle tanisinca duruldu.

Sanirim bir tarafin hayatinda kimse yoksa karsisindakinin baska birini secmesi kotu hissettiriyor. Umarim sizin de hayatiniza mutlu olacaginiz biri girer.

Bana da hayatımda en büyük kazığı atan o, ilk evlenen de yine o :) boşanırken sen koşa koşa evlenirsin demişti, hiç bir öngörüsü gibi bu da tutmadı. Ama belki de onun ilk evlenmesi daha hayırlıdır, bakalım, ne güzelliklere hazırlayacak bu olay beni.

Boşanmış erkekle evli 3 arkadaşım var, 3ü de ikinci baharlarını yaşıyorlar, çok mutlular. Tüm örnekler aynı olmuyor, zaten tanımadığım bir kadının da üzülmesi değil burda dileğim, bende 9 yılda gelmeye direndiği noktaya onla bir çırpıda gelme isteği, bu insana değersizlik hissettiriyor. Evet kendi değerimi nihayet fark ettiğim için boşandım, ama yine de üzüldüm, elimde değil
Tatmin olacaklar , mutlu değil. Birinde para öbüründe itaat oldukça yürüyecek ilişkileri. İçinizi rahatlatacaksa eğer, evliliklerinin dinamikleri bu olacak.

Ben tanımadığınız bir kadın için bu kadar hüküm vermenizi pek doğru bulmadım ancak muhtemelen şu an psikolojik olarak bir boşluktasınız ona veriyorum. Kadın sizi de bağlıyor bunuda söyleyeyim çünkü sizin ortak bir çocuğunuz var ve sizin çocuğunuz o kadınla da vakit geçirecek isteyin ya da istemeyin babası belki bazı hafta sonları alacak ve o kadınla da kalacak bu sebeple ben tanışmanızdan yanaydım aslında 🙏🏻 Hakkınızda hayırlısı olsun elbet sizin içinde doğru bir insan vardır sizin de hayatınıza biri girebilir🙏🏻
Hiç değilse resmi bir bağ kurulabilir diye düşünüyorum ben de, o çocuk babasına gittiğinde hep baba ilgilenmeyecek sonuçta, o kadına da emanet olacak. Gerilmenin hiç lüzumu yok. Hatta bunu yapması konu sahibini güçlendirir, kalitesi konuşmuş olur. O adam dört gözle bekliyor huzursuzluk çıksın, kıymete bineyim, g.tüm tavana vursun diye. En ufak sıkıntıda kendini paylaşılamayan adam ilan edecek. Konu sahibinin bilmeyerek göz ardı ettiği şey bu, kötü niyetle yapmadığı her olumsuz tavrı salak salak şeylere yorup elalem içinde tavus kuşu gibi gezmeye yer arıyor adam. Besinsiz kaldı klasik öküz.

Yaşadığınız benzer duyguları ben de geçen ay yaşadım üstelik bizde ilk bana degil de çocuğuma söylendi kızım ağlaya ağlaya geldi eve kendisiyle hiçbir şekilde iletişimimiz yok sadece alıyorum bırakırdım cocugu dışında bekliyor ki tepki vereyim ama ağzımı açıp da birsey demedim kızıma da sürecin bunları getireceğini düzgün bir dille anlattım ertesi haftasına da kadınla ve oğluyla tanıştırdı kızımı cok zor bir süreçti benim icin ama insan bu ya herseye alışıyor buna da alıştım
Bir de biliyorum ki bana siddet uygulayan bu adam değişmedi değişmeyecek Allah büyük elbet bizim karşımıza bu yaşadıklarımızı unutturacak iyi insanlar çıkacak

Tatmin olacaklar , mutlu değil. Birinde para öbüründe itaat oldukça yürüyecek ilişkileri. İçinizi rahatlatacaksa eğer, evliliklerinin dinamikleri bu olacak.

Akıllı bir kadınsınız, yorumlarınız çok hoş. Evet, bunu ben de öngörüyorum. Yani zaten boşanmadan bile demiştim ona “ilerde ikimiz de evleniriz, sen de sırf paran için sana rol yapan/he diyen birini bulursun ama ben sana verdiğim emeğe yanıyorum, keşke bulduğum halinle bıraksaydım seni” diye.

Bu içimi rahatlatır mı bilmiyorum, yani dediğim gibi benim derdim tanımadığım kadınla değil, ama içimde bir yerlerde bir burukluk var. Eminim zamanla geçer. Belki de bir çok yorumcunun da dediği gibi benim de ilişkim olduğunda kendiliğinden yok olur bu hisler.

Hiç değilse resmi bir bağ kurulabilir diye düşünüyorum ben de, o çocuk babasına gittiğinde hep baba ilgilenmeyecek sonuçta, o kadına da emanet olacak. Gerilmenin hiç lüzumu yok. Hatta bunu yapması konu sahibini güçlendirir, kalitesi konuşmuş olur. O adam dört gözle bekliyor huzursuzluk çıksın, kıymete bineyim, g.tüm tavana vursun diye. En ufak sıkıntıda kendini paylaşılamayan adam ilan edecek. Konu sahibinin bilmeyerek göz ardı ettiği şey bu, kötü niyetle yapmadığı her olumsuz tavrı salak salak şeylere yorup elalem içinde tavus kuşu gibi gezmeye yer arıyor adam. Besinsiz kaldı klasik öküz.

Güldürdünüz, siz de hep gülün inşallah :) yani bu var galiba evet, çünkü arkadaşlarına hala onla ilgileniyormuşum imajı çizmeye çalıştığını fark ettim. Ne yazık, böyle sapıkça bir şekilde tatmin olmak. Hatta geçen iş yerine gitmek zorunda kaldım, orda bir sürü arkadaşı beni gördü diye bir kabardı, bunu hissettim. Allah herkesin kötü niyetini başına dolasın ne deyim.

Diğer kadını muhatap alacağımı sanmıyorum. Benim için bir bağlayıcılığı yok. Yasalar önünde sorumlu olacak kişi babası, neden bir ikinci kişiye mesai ayırayım ki? Ama bu şimdilik düşüncem. Tabi ki ilerde fikrim değişebilir, çocuğum için gerekirse tanışırım, gocunmam.

Bu arada katipsondanbir diye bir kullanıcı vardı, üslubunuz ona çok benziyor, o musunuz yoksa?

Yaşadığınız benzer duyguları ben de geçen ay yaşadım üstelik bizde ilk bana degil de çocuğuma söylendi kızım ağlaya ağlaya geldi eve kendisiyle hiçbir şekilde iletişimimiz yok sadece alıyorum bırakırdım cocugu dışında bekliyor ki tepki vereyim ama ağzımı açıp da birsey demedim kızıma da sürecin bunları getireceğini düzgün bir dille anlattım ertesi haftasına da kadınla ve oğluyla tanıştırdı kızımı cok zor bir süreçti benim icin ama insan bu ya herseye alışıyor buna da alıştım
Bir de biliyorum ki bana siddet uygulayan bu adam değişmedi değişmeyecek Allah büyük elbet bizim karşımıza bu yaşadıklarımızı unutturacak iyi insanlar çıkacak

Ne kadar üslupsüz bir adam. Hep böyle dan dun davranıyorsa ucuz kurtulmuşsunuz.

İnşallah kızınız bir an evvel toparlar. Hepimizin dengine rastlasın yolları…güzel kullarını göndersin Allah bize katından inşallah🙏🏻

Güldürdünüz, siz de hep gülün inşallah :) yani bu var galiba evet, çünkü arkadaşlarına hala onla ilgileniyormuşum imajı çizmeye çalıştığını fark ettim. Ne yazık, böyle sapıkça bir şekilde tatmin olmak. Hatta geçen iş yerine gitmek zorunda kaldım, orda bir sürü arkadaşı beni gördü diye bir kabardı, bunu hissettim. Allah herkesin kötü niyetini başına dolasın ne deyim.

Diğer kadını muhatap alacağımı sanmıyorum. Benim için bir bağlayıcılığı yok. Yasalar önünde sorumlu olacak kişi babası, neden bir ikinci kişiye mesai ayırayım ki? Ama bu şimdilik düşüncem. Tabi ki ilerde fikrim değişebilir, çocuğum için gerekirse tanışırım, gocunmam.

Bu arada katipsondanbir diye bir kullanıcı vardı, üslubunuz ona çok benziyor, o musunuz yoksa?
Evet benim.

Ahahahahhah çok zavallıca ya, kıyamam. Minnoş kalbi nasıl da parçalanmış. Onun acısı sizden daha fazla görmüyor musunuz?

Evet benim.

Ahahahahhah çok zavallıca ya, kıyamam. Minnoş kalbi nasıl da parçalanmış. Onun acısı sizden daha fazla görmüyor musunuz?

Ahhahhahaa öyle mi diyorsunuz. Olabilir evet, artık anlayamıyorum ne hissediyor, ne planlıyor. Allah herkesin niyetini karşısına çıkarsın diyorum hep…Teşekkür ediyorum bu arada desteğiniz için❤️

Ahhahhahaa öyle mi diyorsunuz. Olabilir evet, artık anlayamıyorum ne hissediyor, ne planlıyor. Allah herkesin niyetini karşısına çıkarsın diyorum hep…Teşekkür ediyorum bu arada desteğiniz için❤️
Yani. Siz emeklerinize yanarken o da 9 yılda bir kadını yola getiremediğine yanıyor. Ne büyük prestij kaybı, elalem için hayat yaşayan biri için.

Mesela üstü kapalı benle birliktelik yaşamak istediğini söyledi, mesela “dünya bir yana, senle yavrumuz bir yana” yazdı, son bir ay içinde farklı zamanlarda. Bunlara cevaben artık aramızda bir bağ olamayacağını söyledim her defasında.
Zaten de çocuk dışında aylardır bir cümle kurmadım.

Ama çocuk konusundan pörtleyip evleniyor olduğunu söyleyince şok oldum.

Tabi ki o andan itibaren ekstra mesafe koydum, o da fark etti, ama işin duygusal boyutu farklı. Bunu sindirmem zaman alabilir, insanım çünkü.
Sindirmen niye zaman alıyor işte.
Adamı istemeyen sensin.
İstiyorsan ona göre adım atsaydın.
Adam peşinde koşmuş istememişsin.
Oda yoluna devam etmiş.

Ne hoşsunuz. Çevresinde öyle rol yapıyor ki, herkes harika olarak bahsettiği için ikinci eşi jet hızında buldu şampiyon. Ve bana “sendeki hatalarımı onda tekrar etmeyeceğim” dedi, en çok da bu koydu
Bence onun bir gün üzüleceği yeni evliliğinde mutlu olmayacağı dusuncesi bile ondan kopmaniza engel olacak bırakın eger dersini aldıysa mutlu olacaksa olsun ama siz de mutlu olun şans verin yeni birilerine tanışın ortamının geniş olsun kapatmayın kendinizi bırakın onu özgürleşin artık

Ne kadar üslupsüz bir adam. Hep böyle dan dun davranıyorsa ucuz kurtulmuşsunuz.

İnşallah kızınız bir an evvel toparlar. Hepimizin dengine rastlasın yolları…güzel kullarını göndersin Allah bize katından inşallah🙏🏻
Maalesef hep böyleydi böyle biri olmasa zaten siddet uygulamazdı
Amin diyorum yazdıklarınıza tüm kalbimle 🙏🏻

Benim ablam kadar sevdigim bir yakinim esi aldattigi kadinla evlendi biz sanıyorduk ki önemsemiyor gencecik azmeir oldu . Sen kendini düşün terapini al bosver diyemiyecegim insan bosveremiyor

Sindirmen niye zaman alıyor işte.
Adamı istemeyen sensin.
İstiyorsan ona göre adım atsaydın.
Adam peşinde koşmuş istememişsin.
Oda yoluna devam etmiş.

Bu düz mantığınız umarım kendi hayatınızda da böyle işliyordur. Tavsiye verirken hep daha realist oluyor insanoğlu da başına gelince farklı olabiliyor.

Bu düz mantığınız umarım kendi hayatınızda da böyle işliyordur. Tavsiye verirken hep daha realist oluyor insanoğlu da başına gelince farklı olabiliyor.
Ben istediğim adamı istemiyor gibi yapmadığım için hayatımda bana böyle şeyler olmuyor
Keşke sende öyle yapsaydın.

Üzüldüm tbi ki suna üzülüyoruz okadar emek ettim cok sey kattım yeri geldi arkasını toprladm onu torpuledim ilişkiler hakkında yol gösterdim. Sonunda bosanıp ben cocuklu hayat surerken o önce davranıp keyfne mutluluguna bkıyor diye hazmeemiyoruz ama bi zaman sonra unutursun. Ha bosanıp hemen flortlere baslamıs ha evlenmiş. Bu zamana kadar flortu varmıs işte acı duymadınızda evlenmesimi canınızı yaktı.ben olsam ona sunu derim o kadıncagızdanda cocuk yapıp bizim cocugmuza yasattıgını yasatmazsın umarım derdim. Şimdi kalk kendine ceki düzen vet dügün tarihi ne zamanmıs kız? Şöyle allı pulu şıkır şıkır bir abiye giy sacınıda görümce topuzu yaptır. Cocukta kız mı erkek mi ona göre kızsa gelinlik giydir tut elinden git dügüne gelin dmat masasının yanındaki masada otur halay bası ciftetekki ne calarsa cıkma pistten ahabdj valla süpr olur. Artık orkestracı diyormus ynge eski esleri alalım pistten( cocukları alalım pisten) 😀🤪 ay supr olur ya bugune bugun kan bagınız bulunuyor yabancı degil kız kak git kurtarını dök

Hatta o düğüne sevgilisiyle gitse...

Back
X