- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.377
- 138
Benim ex boşanmadan 1 ay sonra beni aldattığı o.pu ile evlendi.Hem de kadin bana davetiye gönderdi.Davetiye gelince evleneceğini öğrendim.Hem de iş yerinde , çok önemli tüm gün sürecek bir toplantının sabahinda.
Hayatımın en kötü anıydı, ama kızımla yeni hayatımız için çok önemli bir gündü.Aksama kadar profesyonel şekilde işlerimi halledip, çıkışta İstanbul Cuma akşamı, köprü trafiginde saatlerce ağladım.15 yılımı bu şerefsize neden heva ettim diye kendime kızdim.Günler, geceler boyu içimdeki ateş hiç sönmedi.6 ay oldu evleneli hatta çocuk bekliyorlarmis.Mutlu, mesut yuva yıkıp yuva kurdular ve gayette iyiler.
Ben mi?? "iyi ki boşanmışım ama geç kalmışım "
Kızımla yeni hayatıma ve işime odaklandim.Evet canımın yanmasi geçmedi ,belki de hiç geçmeyecek.Ama hayatımı daha fazla rezil etmesine izin vermiyorum, vermiycemde.
Mesafe koyup, uzaklaşın.Evlediniz için de sadece mesajlasin.Mecbur olmadıkça sesini duymayin.Onlari merak etmeyin.Yolunuza bakın.
Mutlu olduklarını asla düşünmeyin, sizi onla aldatan ona mı sadık kalacak, mutlu pozu yapıyor sadece Kezban o.pu.
Hergün boynuz yiyordur emin olun
Giden yıllarına olacak ama zaten