Bende öyle düşündüm ama bir senedir görüşmüyorduk ara ara görüşelim diye mesaj atıyordu,demekki hayatında biri varken yapıyormuş bunları.Paramıda en kısa zamanda ödeyecekmiş artık ne kadar doğruysa
Canım olan olmuş gözün açık olur artık tecrübe oldu bu sana ama ben o adamın dünyasını başına yıkardı nişanlısımı eşimi neyidir didik didik ederim ailesine kadar gider bu iş maksat parayı almak değil anladın ?
Nasıl bu kadar saf olabiliyosunuz:s
canım insan sevince gözü kör oluyor gerçekleri göremiyor, görse bile kondurmak istemiyor. zararın neresinden dönersen kardır. ucuz atlatmışsın . böyle ş..sizleri meydanda sallandıracaksın. aslında evleneceği kızı bulup birbir anlatma şansın olsa iyi olur. adamla hiç buluşmuş muydun. fotograflarınız var mıydı. ufak bir delil dahi olsa. kızı da bir şekilde bulursun. ne zamana kadar saklanabilir ki. adam bir şekilde falso verecek.
bilmiyorum ama içimden geldi kafamda kuruyor olabilirim. yazdıklarını okuyunca bu adam evlense bile yine seni kandırmak için gelecek gibi geliyor. paraya sıkışınca yine kürkçü dükkanına döner. o zaman adamı köşeye sıkıştırabilirsin.:113:
ödemez canım sanmıyorum uzak dur Allaha havale et daha fazla seni üzmesine izin verme..Bende öyle düşündüm ama bir senedir görüşmüyorduk ara ara görüşelim diye mesaj atıyordu,demekki hayatında biri varken yapıyormuş bunları.Paramıda en kısa zamanda ödeyecekmiş artık ne kadar doğruysa
Aynen canım konduramıyorum,tuhafıma gidiyor ama yok öyle biri değil sıkışık,atanamayan birsürü öğretmen var biliyorsun bunalımdan intihar edenler dahi var,bende durumuna üzülüyordum.Hiç delil yok facesinide kapattı, kız bile ekli değildi,buda tuhafıma gitti.Buluşmuştuk kaçkere onun parası yok,otobüs parası yok diye 2,30 saatlik yolu gidiyordum her seferindede para istiyordu,sıkışığım falan birsürü laflar,ailemle aram kötü onlardan isteyemiyorum diyordu,evdekilerle aram bozuk yemek dahi yiyemiyorum evde diyordu,buluşmaya gelince bir kayısıyla duruyorum birşey yiyemedim diyordu.zayıflamıştıda bayağı bende üzülüyordum.Ama şimdi işlerimi düzelttim mahkemem sonuçlandı evleniyorum diyor,neden sinirleniyorsun sen evlensen zerre umrumda olmaz dedi birde.canımı yakmak için söylüyor biliyorum.çünkü bu ikinci seninle olmuyor dediğinde birkaçkere para istemek için aradı beş ay öncede görüşelim dedi geri dönmedim ben,bu durumları kafma takıldı zamanla sevmediğini anlamaya başladım,öc alıyor gibi.evlendi geldi diyelim nasıl bir intikam alabilirimki?Evlendikten sonra ne işim olabilirki bu insanla.
aslında intikam almak için uğraşmaya da değmez. sen her şeyi zamana bırak canım.kendini toparla. facesini kapattı ulaşamıyorum vs diye de düşünme. er geç açacaktır. bir şekilde falso verir. zamanı gelince de burnundan gelir. evlendikten sonrada evlenmese de bir işin olmasın onunla. amaç para pul değil zaten. önemli olan senin onurun. yaptıklarını zamanı gelince bir bir yalayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?