Evleniyormuş :(

image

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
14
0
16
İstanbul
Kızlar başından anlatacağım uzun olacak ama kimseye danışamıyorum konuşamıyorum.Ben netten biriyle tanışmıştım,kendisi çok yumuşak iyi biri gibi geldi çok sevdim onu zamanla ama daha üç ay görüşmüşken daha telefonlarıma çıkmamaya başladı.sonra olmuyor dedi ısrarlı aramalarım sonucu,.çalıştığı dersane iflas etmişti morali kötüydü iş giderkende terketti.Sonra bir uçuk sene sonra falan aradı paraya ihtiyacı olduğunu söyledi,isterken utanıyorum ama işsizim hayatım kötü gidiyor dedi.bende dayanamadım kötü günüydü verdim.Sonra görüşmeye devam ettik bir üç dört aya kadar ,her görüşmeye gittiğimde para istiyordu bende veriyordum hatta yemek parasını versem üstünü cebine attığıda oldu.sıkışıktır dedim birşey demedim.Aramalarımdan rahatsız oluyordu sanki biri var gibi hissediyordum ama oda beni çok arıyor çok kıskanıyordu,neredesin ne yapıyorsun sürekli kontrol etmeler eve erken git demeler.Sonra birgün arkadaşla görüştük eve gidince onu aramadım diye ayrıldı benden tekrar.birde birsürü küfür etti.Ben soğudum sonra,ara ara mesaj attı şuradayım görüşelim diye en son beş ay önce atmıştı.Şimdide facesine evlilik yüzüğü koymuş geçen beni ekledi ve sonra aynı gün arkadaşlıktan çıkardı neden böyle yapıyorsun dediğimde ben eklemedim kendi eklenmiş dedi.yüzük resmi ne dedim,evleniyorum işleri yoluna koydum dedi,seninle anlaşamıyoruz dedi.neden kızıyorsun ben seni aldatmadım dedi.Sen evlensen zerre kadar umurumda olmaz dedi.Ben kızmıyorum evlen demekki onunla geri kalan hayatını geçirmek istiyorsun dedim.ama bana yalan söylemeyecektin işim yok param yok senin sorumluluğunu alamam şeklinde konuşuyordu.Ne çabuk işlerin düzeldi.madem evlenecek kadar paran var borcunu gönderiyorsun,ilk fırsatta öderim dedi.sonrada yeğenini çok öpüyorum hoşçakal diyor.Siz böyle bir adamı nasıl yorumlarsınız ???
 
Son düzenleme:
canım üzgünüm ama o şahıs seni sevmemiş paranı kullanmış gibi geldi bana.. seninde dediğin gibi durumu o kadar kötü olsa ne çabuk düzeltti ayrıca evlenebilecek kadar güvendiği birini ne çabuk buldu karar verdi..bence ucuz atlattın canım daha çok zarar verip terkedebilirdi seni..
 
Bende öyle düşündüm ama bir senedir görüşmüyorduk ara ara görüşelim diye mesaj atıyordu,demekki hayatında biri varken yapıyormuş bunları.Paramıda en kısa zamanda ödeyecekmiş artık ne kadar doğruysa
 
karaktersız cibiliyetsizz herifff !!!! tüm görusme kanallarını kesss onunla paranı falan ödemez barı canın sıkılmasın görustukce..hayatından tamamen cıkarrr....ettigini bulur ınsallah bölelerı...ne kadar gurursuz onursuz ınsancıklar var yaa....
 
Tam emin değilim ama seni ekleyerek sana nispet yapmış gibi,birde kendimi düzeelttim şu an işlerim yolunda diyerek gururunu kurtarmış gibi
 

Canım olan olmuş gözün açık olur artık tecrübe oldu bu sana ama ben o adamın dünyasını başına yıkardı nişanlısımı eşimi neyidir didik didik ederim ailesine kadar gider bu iş maksat parayı almak değil anladın ?
 

Yok canım ben okadarını yapamam,ne diyeceğimki onlara zaten facede eklemişti kimse ekli değil tek ben ekliydim oda aynı gün sildi.ne bir akrabası ne başkası ekli.Zaten oda öyle dedi kimse ekli değil dedi ve dondurdu.kızın resmi ismi hiçbirşey yok ortada.
 
Nasıl bu kadar saf olabiliyosunuz:s

Yalnızlık ve sevilme ihtiyacı insana her şeyi yaptırtır. Bu adamı nasıl yorumluyorsunuz diye sormuşsun. Adam hakkında yorumlarımı yazarsam ceza alırım. Sadece şunu bil, adam seni terk ettiği için şanslısın. böyle bir malla ömür geçmez.
 
Bilmiyorum canım tarih okumuştu atanamadı onun stresi sıkıntısı vardı,nasıl işlerini düzene soktu anlayabilmiş değilim,atanmadıda biliyorum.Evlenmeye paran varsa yolla paramı dedim zaten.
 
canım insan sevince gözü kör oluyor gerçekleri göremiyor, görse bile kondurmak istemiyor. zararın neresinden dönersen kardır. ucuz atlatmışsın . böyle ş..sizleri meydanda sallandıracaksın. aslında evleneceği kızı bulup birbir anlatma şansın olsa iyi olur. adamla hiç buluşmuş muydun. fotograflarınız var mıydı. ufak bir delil dahi olsa. kızı da bir şekilde bulursun. ne zamana kadar saklanabilir ki. adam bir şekilde falso verecek.
bilmiyorum ama içimden geldi kafamda kuruyor olabilirim. yazdıklarını okuyunca bu adam evlense bile yine seni kandırmak için gelecek gibi geliyor. paraya sıkışınca yine kürkçü dükkanına döner. o zaman adamı köşeye sıkıştırabilirsin.:113:
 

Aynen canım konduramıyorum,tuhafıma gidiyor ama yok öyle biri değil sıkışık,atanamayan birsürü öğretmen var biliyorsun bunalımdan intihar edenler dahi var,bende durumuna üzülüyordum.Hiç delil yok facesinide kapattı, kız bile ekli değildi,buda tuhafıma gitti.Buluşmuştuk kaçkere onun parası yok,otobüs parası yok diye 2,30 saatlik yolu gidiyordum her seferindede para istiyordu,sıkışığım falan birsürü laflar,ailemle aram kötü onlardan isteyemiyorum diyordu,evdekilerle aram bozuk yemek dahi yiyemiyorum evde diyordu,buluşmaya gelince bir kayısıyla duruyorum birşey yiyemedim diyordu.zayıflamıştıda bayağı bende üzülüyordum.Ama şimdi işlerimi düzelttim mahkemem sonuçlandı evleniyorum diyor,neden sinirleniyorsun sen evlensen zerre umrumda olmaz dedi birde.canımı yakmak için söylüyor biliyorum.çünkü bu ikinci seninle olmuyor dediğinde birkaçkere para istemek için aradı beş ay öncede görüşelim dedi geri dönmedim ben,bu durumları kafma takıldı zamanla sevmediğini anlamaya başladım,öc alıyor gibi.evlendi geldi diyelim nasıl bir intikam alabilirimki?Evlendikten sonra ne işim olabilirki bu insanla.
 
ödemez canım sanmıyorum uzak dur Allaha havale et daha fazla seni üzmesine izin verme..
 

aslında intikam almak için uğraşmaya da değmez. sen her şeyi zamana bırak canım.kendini toparla. facesini kapattı ulaşamıyorum vs diye de düşünme. er geç açacaktır. bir şekilde falso verir. zamanı gelince de burnundan gelir. evlendikten sonrada evlenmese de bir işin olmasın onunla. amaç para pul değil zaten. önemli olan senin onurun. yaptıklarını zamanı gelince bir bir yalayacaktır.
 

ulaşamıyorm değil telefondan arasam açıyor,açmamazlık etmiyor,ama işte araştıramıyorum hiç bir delil yok hakkında.intikam almak bana göre değil gibi yapamam,bundan sonra o kızla hayatını geçirmek istiyor demekki, sadece benimle dalgasını geçti işte.Belkide peşinden koşamam için mahsus evleniyorum dedi bilmiyorum.Ablasının facesindede hiç bir paylaşım yok erkek kardeşinin nişan düğün türü birşeyi bir paylaşımı.
 
Sevince bazen gerçekleri göremeyecek kadar iyi niyetli yaklaşıyoruz. Ayrılık için yaptığı bahaneden öte değil.
Boşver evlensin sana yaptığı haksızlıklarla nasıl mutlu olabilir ki.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…