Evleniyormuş :(

size kırıcı bir şey demek istemiyorum ucuz yırtmışsınız diyerek geçiştirelim.umarım ders alırsınız hatalarınızdan Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

zaten artık kimseyide sevemiyorum,herşeyin altından birşey arar oldum.İşin kötüsü ben bu adamı hala seviyorum.Derlerya aşk tahammülü çoğaltırmış.Ben ona güvenmeyi bırakalı çok oldu.işte faceden ekledi erkek arkadaşımda ekli, resmimi beğenmişti,onun boynundada benim çanta vardı,o resmi görüp kıskançlık krizlerine girip beni tekrar sildi facebooktan diyede düşünüyorum.Çok kıskançtı çıktığımız zaman zaten.Belkide bana evlilik teklif edecekti

evlenme teklif etmeyi düşünen bir adam fotoğrafta çantayı başkasında gördü de kıskandı diye gidip bir anda başkasıyla evlenmez, sinirlenir kızar belki ama evlenmek apayrı bi boyut. zaten düzgün birisi olsa en başından öyle tavırlar sergilemezdi. ne bileyim parası olmasa bile bir erkek sevgilisinden para istemek konusunda gurur yapar da gider yakın arkadaşından para istermiş gibi geliyor bana. ha sevgiliden para sakınma taraftarı değilim,yanlış anlaşılmasın. belki gerçekten çok sıkışmıştır ama eline geçtiği ilk anda sana en azından ödemeyi teklif ederdi iyi niyetli olsaydı. belki evlenme teklif edecekti de ben kaçırdım o fırsatı diye düşünüp de kendini üzme derim ben.

işte inadına evleniyorum demiş olabilir.Birde beni acayip kıskanan insan,şu işlerimi yoluna koyayım sakın yanlış birşey yapma ,bekle diyen insan zerre kadar umrumda olmazsın evlensen, nasıl der aklım almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…