Evleniyorum ama kocamın eski sevgilisinin ailesi hep etrafımızda!

tambirleydi02

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
30
6
36
Öncelikle herkese merhaba. Resmen düğün saatini beklerken kafam karıltı bu yüzden yazıyorum buraya. Bugün evleniyorum kaçtım ona . Anneme kuaföre gidiyorum diyerek cıktım evden 2 aydır eşimde kalıyorum ve bıgün nihayet evleniyorum ama.. yavas yavaş pişman oluyorum annem babam yanımda yok bikere 😢 sonra bide dün kınamda eşim eski sevgilisinin teyzesiyle oynadı falan eski sevgilisi de evli bu arada biisene önce evlenmiş gitmiş kız ama hala nefesini ensemizde hissediyorum. Eşimde engelli numarası arada bir aradığını fakan söylüyor 4 sene sevgili olmuşlar beraber olmuşlar kızla. Kızın dayısı da kaynımın cok yakın arkadası hep onlarla içiçeyim resmen komşuyuz zaten. Ya napiyim vazgeçiyim mi vazgecsem nereye gidecem ailem bile yok 🥺 tambirleydi ydim artık tambirköle olacağım galiba. EŞİM bi inat uğruna mı evleniyo benle acaba

Bu eski sevgilinin ailesini yeni mi öğrendiniz?
Önceden biliyorsanız niye pişman oldunuz?
Pişman olacağınız şeyleri yapmasanız keşke...

evlilik bu oldu bittiye gelmez...
burası mutsuz hikayelerle dolu açıp okuyabilirsiniz ..yokuş çıkarken dökülmeyen alın teri ,yokuşu inerken gözyaşına dönüşürmüş .. söylenecek çok şey var,,kendinize bir tokat atıp kendinize gelin😑

Aklın neredeydi? Bunları yeni öğrenmedin herhalde madem sorundu senin için ne diye yanaştın.
Evliliği oyun zannediyırsunuz. Aşık oldumu çok büyütüyorsunuz. Sonra ne yaptım ben diye dövünüyorsunuz.
Kimseye birşet olmuyor kendi hayatınızı ziyan ediyorsunuz.
Geçmiş olsun

Siz şaka mı yapıyorsunuz?
1 Eylüldeki konunuzda yarın evlilik yıldönümümüz demişsiniz. Ee şimdi de düğünümüz var diyorsunuz.
Öyle profili gizleyip de bazı şeyleri yutturamazsınız.

Çoklu üyelik bozukluğu herhalde sizdeki.

Kuzeninin konusudur o. Hep öyle olur :işsiz:

Kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama kacipta mutlu olanı gormedim daha şimdiden mutlu değilseniz bırakın zorlamayın pişmansınız evet ama keşke demeden önce bidaha düşünün.annenizi arayın pişmanım gelmek istiyorum deyin anne yüreği sizi anlar effeder belki geri dönmeyi düşünmelisiniz

Sonuçta eski sevgili herkesin eski sevgilisi olur üstelik evli kendi hayatını kurmuş kafayı ona takıp kıskançlığa düşmeyin sizin tek eksiğiniz kaçmış olmanız ve aileniz onu boşverin o sizin sorununuz değil

Back
X