normal hissettiklerin canım..
ben zor kavuştum eşimle babam verdiğinde çok mutluydum ama nişandan sonra çok garip oldum...
evden ayrılacağım için aileme çok düşkün olduğum için ...
birde benim evim yakın annemlere...
sen bursayamı gelin geliyorsun...
bende bursadayım arkadaş oluruz sana...
Evet Bursaya gelin geleceğim canım, elbette arkadaş olursun bana
Yaşanılan hisler aynı demekki, inşallah geçer, sağol canım deteğine
inan hisler aynı,yaşanılanlar aynı..
keyfini çıkarmaya bak güzel vakit geçirmeye bak ailenle. hepsi geçiçek unutma...
bilirim bu duyguyu aynısını bende yaşamıştım. Tam bir kabus herşeyden eminsin sevdiğinden sevildiğinden ama saçma şeyler gözünde dağ oluveriyor ve ne yazık ki bazen ayrılıkla sonuçlanıyor. iyi düşün hata yapma derim.. doğru insanı bulmak çoookk zor bu zamanda
Ben de nişanlıyım aynı hisleri yaşıyorum gerçekten evden ayrılacak olmak koyuyor insana, ara ara nişanı bozmayı filan düşünüyorum kendimi çok kötü hissedip, bazen saçma sapan şeylerden kavga ediyorum falan. karmaşığım yani
Bu hisler çok normalmiş canım. Böyle durumlarda kendine telkinler ver. Çok iyi geliyor. Onu sevdiğini, bir yuva kurmanın ne güzel olduğunu felan düşün. Olumsuz taraftan bakarsan, hep olumsuzlukları görürsün. Geçen gün tvde uzman bir psikologun konuşmasına şahit oldum. Şöyle diyordu '' hayatta aldığınız hangi tatlar, hangi zevkler halen devam ediyorki? hiç birşey sonsuza kadar aynı tadı vermez. Ama sevgi, mutluluk, çocuk elinizde var olacak şeylerdir. Bu hayatta sevdiğiniz kişiyle yaşayacağınız herşey, başka hiç bir şeyde aynı tadı vermez '' demişti.. ''gidin gezin, dünyanın bütün nimetlerinden faydalanın, sevmenin, sevilmenin verdiği tadı, hiç bir şey yerine koymaz''....bu sözler beni çok etkiledi.
Canım benim okuyunca gerçekten moral verdi yazın. Sanırım verilen kararın hayatımızın en büyük kararlarından biri olması, üstüne aileler, alışverişler vs. biçok stres binince insan ister istemez geriliyo.
Oysa ki nişanlımla mutlu olacağıma eminim. Tavsiyelerine uycam inşallah.
Allah herkese yuvasında mutluluk, huzur versin
arkadasım bende 8 aylık evlıyım senı cok ıyı anlıyorum nıkah gunu o kadar cok agladımkı anlatamam evım yerlesırkende aynı sekılde ev o kadar kotu gorunuyordukı gozume sureklı aglıyordum etrafımdakı ınsanlara kızıyordum hıcbır sey zevk vermemeye basladı ama dugunum bıtıp evıme gelınlıgımle gırınce hersey o kadar farklı ve guzel oldukı anlatamam sabah gozumu actıgımda evım ayrı bı guzel ve aydınlık geldı gozume sonucta hepımız yuvamızı kurmak zorundayız anne ve baba baki degıl en guzel sey hayırlı bır sekılde yuvamızı kurup onlarada gozlerı gorurken bu mutlulugu yasatmak kendını sıkıntıya sokma anı yasa ve mutlu ol gerı getıremıyeceksın cunku o gunlerı sorumluluk alacaksın evlenınce ama gercekten evlılık cok guzel evınden bıle gıtmek ıstemıyeceksın yakın ol uzak ol sonucta kendı evın olacak ınsallah hersey gonlunce olur kazasız belasız agız tadıyla dugununuzu yaparsınız.....
Merhabalar, kafamda olumsuz bir şüphe yok aslında. Hani aklımda geçen, yada hissetklerim kötü somut bişey yok. Sadece içsel bir huzursuzluk benimkisi.Şehir dışında yaşamanın verdiği bir kaygı daha çok. Bunun yanında 30 çokdan geçtimhani yaşım geçiyor, illaha evleneyim diyede değilim, seviyorum, seviliyorum ama bir taraftanda işte tarifi olmayan bir huzursuzluk hakim Değerli yorumun için de çok teşekkürler
Canım ben 14 martta nişanladım..27 haziranda da düğünüm var.
Ve nişan olacağı saate kadar midem bulandı affedersiniz istifra ettimsıkıntıdan üzüntüden.
Yüzükler takıldı ertesi gün memleketine gidecekti nişanlım ben ağlamaklı midem bulanıyor bir sıkıntı var ki sorma gitsin.Annem üzülüyor başka şehire gelin gidecem diye.Bende nişanlıma dedim ki ben evlenmicem yaaaao kadar stresliydim kiiii..ama sonra sonraaa bu sıkıntılarımmm geçti.
Taşlar yerine oturdu zamanla herkes alıştı bende alıştım ve şuan o kadar mutluyum ki.Evimi düzmeye gidecem yakında.Aynı duyguları bende yaşadım canım.Bende sevdiğimle evleniyorum sadece aşkını düşün herşey çok güzel olacak.Merak etme tatlım..
Bursa güzeldir.Bi kaç kez git bakalım bidaha ordan ayrılmak istemiyceksin.Ben bursayı sevmeyen gidipte orayı özlemeyen birii bilmiyorum.Bursa seni içine çeker.Ben ilçesinde oturuyorum.Merkezine gittiğimde istem dışı mutlu oluyorum.Huzur veriyo bana o şehir.Eminim çok seviceksin.Bursa anne gibidir senide kucaklar inşallah en yakın zamanda
anam her evlenecek kişide bi duygu patlaması duygu yoğunluğu yahu bende niye yok :44: yoksa ben duygusuzmuyum :26: kendimi hiç nişanlı gibi hissetmiyorum :44: hatta ben bekar olmayı seviyorum evlenmek istemiyorumevimin hanımı çocuklarımın anasıda olmak istemiyorum :26: yoksa ben evliliğe hazır değil miyim :26:
Düğününe çok az kalmış canım, şimdiden mutluluklar dilerim
Mide bulantısı, onlara gittiğimde oldu, inşallah bende sen gibi kusmamher ne kadar sevsekde, gurbete gitmenin sıkıntısı ağır basıyor tahminim. Yine oraya gittiğimde aynı hisleri yaşamam inşallah, bu arada bu ayın 26 sındada nişanım olacak. İnşallah çok sıkıntılı gerçirmem.
Güzel dileklerin ve yorumun içinde çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?