- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
tüm bu olanlara neden tahammül ediyorsun?Benden uzaktayken güvenmiyorm ne yazikki. İyi bi dost arkadaş çevresine. Ama iyi bi eş olur mu şu an emin degılim. Kimseye anlatamam icimde yaşadıklarımi. Ailesini çok seviyorum şu an ayrılamam. Evlendikten sonra ayrilik olursa olur.kimsenin hayallerini yıkamam simdi.
Çok caresiz hissediyorum kendimi. Onu çok seviyordum ama her geçen gün soguyorum. Düşünün benim yanimda benden önce deli gibi sevdigi kizin ayni memleketlisi olan birine o kizin soyadiyla onlari taniyomusun diye sordu. Bunu ben ordan geçerken duydm. Sordugumda o soyismde mütahitleri sordum dedi. İnanmıyorm kesinlikle.
Geçen gün düğüne gittik, yine önceden çok sevdiği kız da vardi. Onun olduğu tarafa doğru gitti sürekli birseylri bahane edip. Ve bakiyodu üstelik kiz evli,kucagnda bebegi uar. Söylediklerine inanmiyorum güvenmiyorum ona. Nereye kadar gider böyle bilmiyorum...
Elle tutulur ne yazsam bilmiyorum. Çünkü kanıt denen şey yok.
Benim gördüklerim ve duyduklarım sadece.
20 gün sonra evleniyorum.. Nişanlıma zerre güvenim yok. İcimde binbir çeşit kusku ve supheler var, hep sonunda da inkar etmeler.
Sürekli gözü etrafta, kızlarda. Bakmıyorum diyo ama inanmiyorum ben. Artık hiç birseyine inanmiyorm.
Ben çok sağlıklı düşünen çok pozitif biriydim hep öyle tanınırdm.
Şu an sanırım hastayim tedaviye ihtiyacım var...
Ailesnnı cok sevıyorsn,onların hayallerını yıkamam dıyosn ama..Sen şimdiden yıkılmşsn..Böyle durumlarda nasıl bu şekılde düşünüyorlr anlamıyorm.Yok yok kınamıyorumda aklım almıyor.Allah basiret versın..Bu kadar aciz olmayın bence.Evlılıgın 5 S şartı vardır..Sevgı yok adamda,sadakatte yok,saygıda yok..Bence kendınıze yazık edeceksnz,aılesını bırakn bı tarafa..Benden uzaktayken güvenmiyorm ne yazikki. İyi bi dost arkadaş çevresine. Ama iyi bi eş olur mu şu an emin degılim. Kimseye anlatamam icimde yaşadıklarımi. Ailesini çok seviyorum şu an ayrılamam. Evlendikten sonra ayrilik olursa olur.kimsenin hayallerini yıkamam simdi.
Çok caresiz hissediyorum kendimi. Onu çok seviyordum ama her geçen gün soguyorum. Düşünün benim yanimda benden önce deli gibi sevdigi kizin ayni memleketlisi olan birine o kizin soyadiyla onlari taniyomusun diye sordu. Bunu ben ordan geçerken duydm. Sordugumda o soyismde mütahitleri sordum dedi. İnanmıyorm kesinlikle.
Geçen gün düğüne gittik, yine önceden çok sevdiği kız da vardi. Onun olduğu tarafa doğru gitti sürekli birseylri bahane edip. Ve bakiyodu üstelik kiz evli,kucagnda bebegi uar. Söylediklerine inanmiyorum güvenmiyorum ona. Nereye kadar gider böyle bilmiyorum...
Benden uzaktayken güvenmiyorm ne yazikki. İyi bi dost arkadaş çevresine. Ama iyi bi eş olur mu şu an emin degılim. Kimseye anlatamam icimde yaşadıklarımi. Ailesini çok seviyorum şu an ayrılamam. Evlendikten sonra ayrilik olursa olur.kimsenin hayallerini yıkamam simdi.
Evet bencede iğrenç bi durum .Ya varya gözü karı kız geçince aramayan bakmayan yokk bende de öle sorun vardı dedim insanları gözlemledim ama kızıda erkeğide göz göze gelip bakıyor o anlık oluyor ama çok çirkince yaa gerek refleks ,gerek bilinçli igrenc bir durum ya bende dayanamıyorm .Herkes bakıyor aynnda eşi sevgilisi olan herkes arabadan dikiz aynasınd sahip cıkamıyorlar bakınca noluyosa ..ama herkes bakıyoo izlenim yaptım
Benden uzaktayken güvenmiyorm ne yazikki. İyi bi dost arkadaş çevresine. Ama iyi bi eş olur mu şu an emin degılim. Kimseye anlatamam icimde yaşadıklarımi. Ailesini çok seviyorum şu an ayrılamam. Evlendikten sonra ayrilik olursa olur.kimsenin hayallerini yıkamam simdi.
güven yoksa sakın ama sakın evlenme sakınnnnnnnnnnnnnnnElle tutulur ne yazsam bilmiyorum. Çünkü kanıt denen şey yok.
Benim gördüklerim ve duyduklarım sadece.
20 gün sonra evleniyorum.. Nişanlıma zerre güvenim yok. İcimde binbir çeşit kusku ve supheler var, hep sonunda da inkar etmeler.
Sürekli gözü etrafta, kızlarda. Bakmıyorum diyo ama inanmiyorum ben. Artık hiç birseyine inanmiyorm.
Ben çok sağlıklı düşünen çok pozitif biriydim hep öyle tanınırdm.
Şu an sanırım hastayim tedaviye ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?