evleniyorum..içimde kuşku ve şüphelerle

Mademki karsi tarafin ailesini cok seviyorsunuz. Onlara saygi duyun. Gidin yanlarina hissettiklerinizi dusunduklerinizi anlatin. Simdi kimsenin hayalini yikamam diyorsunuz da evlendikten sonra bosanicaginizi soylediginizde uzulmeyecekler mi? Tabiki daha fazla uzulecekler. Simdi olmayacagini soylersiniz, biraz uzulurler sonrasinda vardir bir hayir deyip alisirlar. Bosanmayi dusunuyorsaniz hic evlenmememiniz sizce de en mantiklisi degil mi..

direk ayriliktan girdim konuya cunku guven ha deyince geri gelen birsey degildir. Hakkinizda hayirlisi olsun..

tüm bu olanlara neden tahammül ediyorsun?
şimdi ayrılamam diyorsun,
neden ayrılayamayasın?
seni mecbur kılan şey nedir?
ailenden ve çevrenden çekiniyorsan onlara açık açık söyle,
ben bu adama güvenmiyorum ve güvenimi sağlayana dek düğünü erteliyorum de yada tümüyle ayrıl.
inan boşanmış olmak seni çok daha yıpratacaktır.

siz boşanacağınızı bile bile evlenıyorsunuz muhtemelende nişan atıp elaleme rezıl olmım aılemı uzmeyeym fikrindesiniz ancak ınanın boşanma surecı cok daha zor olacaktır.yol yakınken dönun

bide şu ailesini çok seviyorum mantelitesini anlamıyorum.
ailesiyle yaşayıp yaşlanmayacaksın.
ailesiyle sevişip tamamlanmayacaksın.
aileler önemli faktör lakin adama güvenmiyorsun ve güvenmediğin bi adamla evlendiğinde ailesi sana ne kadar yardımcı olacak?
ne diyeceksin?
kocama güvenmiyorum ama ailesini çok seviyorum mu diyeceksin?
buna birde çocuk eklersiniz kocama güvenmiyorum ama bebem var ailesini de çok seviyorum diye daha çok konu okuruz burda.

ilerde canınız daha cok yanacak. görün bunu lütfen

Ailesnnı cok sevıyorsn,onların hayallerını yıkamam dıyosn ama..Sen şimdiden yıkılmşsn..Böyle durumlarda nasıl bu şekılde düşünüyorlr anlamıyorm.Yok yok kınamıyorumda aklım almıyor.Allah basiret versın..Bu kadar aciz olmayın bence.Evlılıgın 5 S şartı vardır..Sevgı yok adamda,sadakatte yok,saygıda yok..Bence kendınıze yazık edeceksnz,aılesını bırakn bı tarafa..

UOTE="zhra89, post: 42128092, member: 491611"]Benden uzaktayken güvenmiyorm ne yazikki. İyi bi dost arkadaş çevresine. Ama iyi bi eş olur mu şu an emin degılim. Kimseye anlatamam icimde yaşadıklarımi. Ailesini çok seviyorum şu an ayrılamam. Evlendikten sonra ayrilik olursa olur.kimsenin hayallerini yıkamam simdi.
Çok caresiz hissediyorum kendimi. Onu çok seviyordum ama her geçen gün soguyorum. Düşünün benim yanimda benden önce deli gibi sevdigi kizin ayni memleketlisi olan birine o kizin soyadiyla onlari taniyomusun diye sordu. Bunu ben ordan geçerken duydm. Sordugumda o soyismde mütahitleri sordum dedi. İnanmıyorm kesinlikle.
Geçen gün düğüne gittik, yine önceden çok sevdiği kız da vardi. Onun olduğu tarafa doğru gitti sürekli birseylri bahane edip. Ve bakiyodu üstelik kiz evli,kucagnda bebegi uar. Söylediklerine inanmiyorum güvenmiyorum ona. Nereye kadar gider böyle bilmiyorum...[/QUOTE]
Şu mesajını okuduktan sonra sana uzulmekten vazgeçtim. Ailesini uzemem hayallerini yikamam.kusura bakmada bende buna inanamam.Ya bize bahanen bu yada gerçekten kendini kandiriyorsun.Boyle bir adam ama onu çok seviyorum gittiği yere kadar deneyeceğim yazsaydin tam destek arkanda olurdum inan.Sana tavsiyem KENDİNE SAYGI DUY biraz... Yok gercekten bu kafada biriysen bunun arkası kendi aildmi çok seviyorum bosanamam ilerde aldatildim ama çocuklarım için katlaniyorum seklinde devam edersin sana kolay gelsin tatlım

İnsan sadece ailesi için bile evlenmemeli. Siz bir de karşı tarafın ailesi için mi evleneceksiniz? Yaptığınız akıl karı değil. Ayrıca adamın gözü dışarda, aklı eski sevgililerinde daha şimdiden. Evlenince büyük ihtimal aldatılacaksınız, bilin istedim. Bence hemen ayrılın bu adamdan...

Bebeğim evlenirsen burda hayalleri yıkılan bir sen olacaksın farkındamısın acaba?

Ah keske bende icimdeki suphelerle evlenmeseydim.. keske vazgecseydim.. kararimdan donmeseydim diyorum.. gozu disarda olan birinden kimseye hayir gelmez cnm.. vazgececeksen simdi vazgec ilerde cok gec olabilir..

Tüm mesajları okudum tek anladığım kızlar ilerleyen süreçlerde bize burdan çok konu gelir

Evet bencede iğrenç bi durum .

Kimsenin hayallerini yıkamam kafasiyla evlenip kendi hayallerini yikacaksin.
Hayatını mahvedeceksin.
Erkek milleti öyle bencildir ki oysa.
Çok pişman olacaksın ama fayda etmeyecek..
Bile bile uçuruma yürümek seninki.
Sonra bilmiyordum kimse durdurmadi diye ağlama olur mu?

Bu nasıl mantık yahu, kimsenin hayallerini yıkmayayım evlenip boşanayım, sonra tekrar evlenmek iste evlenip ayrılmış diye istemesinler seni

Evlenme o zaman
Şimdiden hayat enerjini emmiş
Evlenince sihirli değnek değmez, daha beter olur ilişkiniz
Benden söylemesi
Daha sana kavuşmadan etrafı kesiyosa ohooo

İç karartmak istemem ama bile bile de lades demeyin artık

güven yoksa sakın ama sakın evlenme sakınnnnnnnnnnnnnnn

Sürekli eski sevgililerine takılıp kalmış
Sende bi güzel dinlemişsin bunları
Hala daha evlenicem belki sonra boşanırız ailesini seviyorum kimsnein hayallerini yıkamam diyosun

Nişanlın güvenilir biri değilse evlenme, ailesi iyi olsa bile oğullarını sadık yapamaz artık
Evlenip boşanınca daha mı az hayal kırıklığı yaşanacak sanıyorsun
Bu arada o senin hayallerini çoktan yıkmış bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…