Bu bi de nişan süreciailesi çok iyi onları çok seviyorsun diye ayrılamaz mısın yani? sen belki bu adamı çok fazla seviyorsun başka şeykeri bahane ediyorsun ayrılmamak için.
ama ne olursa olsun çokta sevsen az da sevsen mantıklı olmalısın. bu mutsuzluğa mutluluk ekebileceğine inanıyor musun evlenince.? tüm hayatını etkileyecek bir karar bu iyi düşün basit bir şey değil
Benim arkadasim nikah sirasinda hayir.deyip masadan kalkti hicbirsey icin gec degil.evlilik zor daha da.zor.hale getirme.3 gunluk dunya iyi dusun tasin
Aslinda bardagi tasiran damla oldu en mutlu gunde bunlari yapan sonra neler yapmaz.dedi masaya oturup kalkti ama bi iliski belli eder kendini az cok olmayacagi bile bile lades oldugu gorulurGerçekten mi nasıl oldu , neden son anda vazgeçti ki ?
Peki neden evleniyorsunElle tutulur ne yazsam bilmiyorum. Çünkü kanıt denen şey yok.
Benim gördüklerim ve duyduklarım sadece.
20 gün sonra evleniyorum.. Nişanlıma zerre güvenim yok. İcimde binbir çeşit kusku ve supheler var, hep sonunda da inkar etmeler.
Sürekli gözü etrafta, kızlarda. Bakmıyorum diyo ama inanmiyorum ben. Artık hiç birseyine inanmiyorm.
Ben çok sağlıklı düşünen çok pozitif biriydim hep öyle tanınırdm.
Şu an sanırım hastayim tedaviye ihtiyacım var...
Aa, masada mı bir hayvanlık yaptı damat? Yoksa arkadaşınız gıcıklık olsun diye mi oturdu masaya?Aslinda bardagi tasiran damla oldu en mutlu gunde bunlari yapan sonra neler yapmaz.dedi masaya oturup kalkti ama bi iliski belli eder kendini az cok olmayacagi bile bile lades oldugu gorulur
Adam nasıl tepki verdi kıza?Benim arkadasim nikah sirasinda hayir.deyip masadan kalkti hicbirsey icin gec degil.evlilik zor daha da.zor.hale getirme.3 gunluk dunya iyi dusun tasin
Bu bi de nişan süreci
Alışveriş hazırlık heyecanları olmalı gleinlik damatlık vs.
Biri eski kız arkadaşlarını soruşturuyo görünce yanaşıyo
Öteki izleyip dert ediniyo
Ama yine de evlenicem diyo
Ya benimsin ya toprağın devri bitti sanıyordum
En son masada annesiyle tartisti nisanlisi birikimde var oncesinden nikah memuru geldi yok dedi istemiyorum bitirdiAa, masada mı bir hayvanlık yaptı damat? Yoksa arkadaşınız gıcıklık olsun diye mi oturdu masaya?
Tabi kavga cikti ama cocuk cirkinlesinle arkadasim dogru karar aldigini dusunduAdam nasıl tepki verdi kıza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?