Evleniyorum

Cocugun bir sucu yok ki senide seviyor Belli ama sen seviyormusum ben inanmıyorum sevdigine yoksa yuzuk atilmazdi cabuk karar verebilmissin ve annen için degilde sanki eltine ve kaynanan a inat barisiyorsun bu yuzden Aklin karisik

İyi düşün ...şimdi sana haklısın diyor fakat ,evlendikten sonra öyle diyecek mi bakalım?benim eşimde annesine kızıyordu nişanlıyken,sonra anneci oldu.Hayırlısı olsun de her zaman...

Son düzenleme:
Önceki konunuzu okumuştum nişanlınızın iyi biri olduğunu ve sizi sevdiğini düşünüyorum zaten ama siz sevmiyorsunuz. Açtığınız konularda hep bunu hissediyorum.

Öncelikle çok geçmiş olsun annenize. Acil şifalar diliyorum. Kayınvalideniz kınayı gereksiz bulmuş olabilir. Herkesin kendi fikri. Sonuçta evlenen sizsiniz, size kalmış. Bu yüzden sevdiğiniz insanı harcamayın derim. Nişanlınızla ciddi şekilde konuşun. Aklınızdaki soru işaretlerini net şekilde anlatın. Belli ki size değer veriyor. Ailesiyle gerekli mesafeyi korursanız gül gibi geçinip gideceğinizi düşünüyorum. Her şey gönlünüzce olsun.

Kusura bakma ama insan gibi insan bulmussun ve ayrilmissin, ve tekrar barisma talep ettigi halde sen hala "yok ailesi ne yapacak" diye dusunuyorsun. Allah nisanlina sabir versin. Annene de gecmis olsun

Acele etmeden iyi düşün, hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…