Arkadaşlar 4 yıllık ilişkimde evlilik teklifi aldım 
çok mutluyum fakat burda bı sorunum var , sevgilimin ailesi çok iyi insanlar hep beraber eğleniriz güleriz yeri gelir içeriz çok iyiler asla dislamadilar beni. Şimdi ev muhbabeti yapılıyor. Ben herşeyi sevgilimle yapıyorum , ortak yapıyoruz herşeyi. Ve bu şekilde düğünde takılan takılarla ev pesinatina gireriz diye düşündüm. Bı kuzenim böyle yaptı daha iyi oldu. Şimdi sevgilimin ailesi demiski ev alalim. Ama bu sefer ortak oluyo ve birçok insan kayınvalidesi ile sorun yaşıyo. Ben de bu yüzden ortak olmak istemiyorum asla. Herşeyi biz yapalım istiyorum. Sevgilimde bana doğru söylüyorsun evet senin dediğin doğru diyo ertesi gün babamlar ev alalim dedi diyor hahahah sonra laf yapıyorum ben ne dedim diye doğru söylüyorsun ben konuşurum öyleyse diyor. Ama iki tarafida kiramiyor kendisi o yüzden bu mesele bana kalacak bence. Yani bu konu açılırsa sevgilimin ailesini kırmadan bu durumu nasıl izah edebilirim ya da bana farklı bakış açısı verebilecek olan var mı ? Çünkü ben kaynana muhabbeti ve sorunu yaşamak istemiyorum şuan nasıl mutluysak ilerdede oyle olalım araya maddiyat girmesin. Onların ailesi ayrı benim kuracağım aile ayrıdır. Ben ortak bı mülk istemiyorum. Bunu onlara söz ve nişandan önce söylemeliyiz diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım da bu konularda bana tamam senin dediğin daha mantıklı sonuçta biz başka aile kurucaz diyor ama bunu sadece kendi dusunuyor ailesinin haberi yok sonra o gün gelince biz böyle yapicaz derse insanlarında böyle birşeyden haberi olmadığı için beni suclamalarindan korkuyorum. Ay ne bileyim burda okuduklarim.gibi sorunlar yaşamak istemiyorum. Ekleme ----

Son düzenleme: