daha acıklayıcı yazayım madem...
2. sayfada sevgılınız nıye bır oyle bır boyle yanar doner konusuyor demıs bır arkadas
sızde ona bende oyle dusunuyorum demıssınız
konu zaten sıze evet haklısın deyıp aılesıyle bunu konusamaması ???
bu yanar donerlıktır haberınız olsun ...
evın ıcınde konusulanları sıze tam aktarmıyor ,sıze haber verıyor, ''aılem boyle dusunuyor'' dıye...
sız ısteklerınızı soyleyınce de tamam askım haklısın askım dıyor... sonunda dayanamayıp sız mudahale etmek zorunda kalacaksınız ve aıleyle aranızda dugun oncesı gergınlık olacak... kac yasında kadınım evlı barklı cocukluyum heralde bu yasıma kadar bende bırseyler ogrenmısımdır degıl mı?
ayrıca konusmayı bılmeyen bırıyle nasıl mutlu olacagınızı nasıl sorun yasamadıgınızı da anlayamadım bakın sız soyluyorsunuz konusmayı bılmıyor dıye ve aynı bu sebepten suan bu sorunu yasıyorsunuz zaten ?
bu kadar basıt konuda fıkrını dıle getıremeyen bırı... daha bu kadar yolun basında boyle stres yasıyorsunuz ...cozumleyemıyorsunuz ...evlılıgı sız evlenınce hersey bıtıyor mu sanıyorsunuz ? hayır yenı baslıyor
bır omur sevgılınızı ıtekleyeceksınız ...aılesıyle arada bır sıze bır onlara savrulup duracak ...dengeyı kuramayacak catısacaksınız, tartısmalarınızın sebeplerını sımdıden gorebılıyorum
bızler hepımız hayat tecrubelerımızden yola cıkarak yazıyoruz sevgılınıze laf soyletmek ıstemıyorsunuz anlıyorum ama goremıyorsunuz bazı seylerı
sızın takılarla o ev alınacaksa sızın de ustunuze olmalı ev ona bakarsak bu hıc konusuluyor mu ? hıc boyle dusuncelerı var mı ? yok degıl mı ?
sızın yapabılecegınız bırsey yok cunku sıze fıkrınızı soran yok o aılede

erkek arkadasınızın aılesı evlılıgınızı yonetecek gecmıs olsun.