- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.116
- 748
Evle ilgili ayrıntıyı tam açıklamamışsınız,evin tamamını peşin mi alacaklar, peşinatı mı karşılayacaklar, kredi ödemesini mi siz yapacaksınız? Yani konu net değil bence önce konuyu netleştirin ayrıca başka bi yerde onlara uzak bi ev alınacaksa oturup değerlendirin, zaten maddiyatla ilgili bi pürüz çıkacaksa her türlü çıkar hem unutmayın size değil oğullarına yapıyorlar şimdiden ihtiyacımız yok ayağı yaparsanız ömür boyu ellerine geçen her parayı diğer çocuklarına verirler o zaman da gıcık olursunuz bizi niye kayırmıyorlar diye.
Bu arada mesleklerinizi aylık gelirlerinizi merak ettim, bizim de evimizi eşyamızı herşeyimizi eşimin ailesi aldı düğünümüzü de yaptılar, bu anlamda hiç sıkıntı yaşamadık, evlendiğimizden beri yılda iki üç kez tatile gideriz rahat rahat yaşarız kendi maaşlarımızla, kendimize ait bi ev bile aldık krediyle. Velhasıl yardım iyidir bu kadar net hayır demeyin
Bu arada mesleklerinizi aylık gelirlerinizi merak ettim, bizim de evimizi eşyamızı herşeyimizi eşimin ailesi aldı düğünümüzü de yaptılar, bu anlamda hiç sıkıntı yaşamadık, evlendiğimizden beri yılda iki üç kez tatile gideriz rahat rahat yaşarız kendi maaşlarımızla, kendimize ait bi ev bile aldık krediyle. Velhasıl yardım iyidir bu kadar net hayır demeyin