evleniyorum

esraa6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
83
0
0
Ankara
kızlar bilenler eski konumdan hatırlar ben evleniyorum..çok mutluyum.ailem arkamda henüz yüzük takmadık ama yakında olacak..şimdi erkek arkadaşımın ailesi hatayda benim ailem ankda ben istiyorum ki hatayda nikah ankarada düğün yapalım..sevgilimin ailesi hatayda düğün ankda nikah istiyor erkek arkadaşımda gelinin istediği olur diyor..eğer mevsim yaz olsaydı hataydada evin bahçesinde düğün ypardık diyo erkek arkadaşım ama 2 şehirdede düğün yapacak durum yok..sizce kız evinden gelin alma falan olduğu için düğün ank olması gerekmez mi

kızlar bilenler eski konumdan hatırlar ben evleniyorum..çok mutluyum.ailem arkamda henüz yüzük takmadık ama yakında olacak..şimdi erkek arkadaşımın ailesi hatayda benim ailem ankda ben istiyorum ki hatayda nikah ankarada düğün yapalım..sevgilimin ailesi hatayda düğün ankda nikah istiyor erkek arkadaşımda gelinin istediği olur diyor..eğer mevsim yaz olsaydı hataydada evin bahçesinde düğün ypardık diyo erkek arkadaşım ama 2 şehirdede düğün yapacak durum yok..sizce kız evinden gelin alma falan olduğu için düğün ank olması gerekmez mi

Bizim burda kınada gelinlik giyiyor gelin evden gelinlikle çıkmış oluyor canım sen de öyle yapabilirsin

Son düzenleme:
canim senin adina sevindim,peki aileler bebegide biliyormu ?
yoksa aldirdiniz mi:18::18:

bilmem ki cnm ankda olmasını çok istiyorum umarım ailesini ikna edebilir..kına gecesinde bindallı giyiyoruz gelinlik değilde

Bizde de öyle ama ilk gelinlik sonra ortasına doğru bindallı. Zor ama artık öyle oluyo uzak olunca mecbur

tatlım bence kız tarafınn oldugu yerde kına yapılsın, kınada gelınlık gıyebılırsın. kına yakılırkende bındallını. bence kına gecesi kız tarafının eglencesi, düğünde erkek tarafının eglencesi olarak dusunulebilir. sonucta senın kınana geldıklerınde senın yakınların senı gelınlıkle gormus olur hedıyesını verır gıder. dğünde de erkek tarafının esi dostu gelr hedıyesını verır gıder. kımsee haksızlık olmasın. kınayı ve nıkahı ankarada, düğünü hatayda yapın bence

aldırmadık erkek arkadaşım aldırmamaya ikna etti
ama aileler bilmiyor bebek doğunca bilecekler

oo iste buna daha cok sevindim:1::1:
HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN...ALLAH MUTLU MESUT ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

kızlar yaa evet genelde erkek tarafında düğün oluyor ama ben burda çok güzel bi yer buldum hem yemekli hem fiyatı uygun :S

hatayda takı olayı çok önemlidir.o nedenle sorun olabilir.güzel bi kına yaparsın nikahındada gelinlik giyersin düğünde hatayda olur.ben öle yaptım.çokta güzel oldu.

canım nikah ankarada olcaksa zaten gelinlik giymeyecek misin?
Sonuçta nikah salonuna uçmayacaksın aynı şekilde gelinlikle evden alma olacak canını hiç sıkmana gerek yok canım:31:

peki evlenince hatayda mı ankarada mı yaşayacaksınız ...

ankda yaşayacağız.. erkek arkadaşımotelde garsonluk yapacak kpssye kadar...
askerlik 5 ay kısa dönem izin kullanmayacak o süre ben kendi ailemin yanında kalacağım
kpssden sonra hangi şehire atanırız bilinmez
yada askere ne zman gider iş bulduktan sonra mı bilemiyoruz
kpss sonucuna bağlı artık ama kpssye kadar ank olacağımız kesin..sevgilimin annesi bu duruma karşı ama sevgilim kararını verdiği için bişey diyemiyor

hatayda takı olayı çok önemlidir.o nedenle sorun olabilir.güzel bi kına yaparsın nikahındada gelinlik giyersin düğünde hatayda olur.ben öle yaptım.çokta güzel oldu.

cnm senin eşinde mi hataylı..evet ya takı önemli sonuçta çok kalabalıklar :)) eğer eşin hataylıysa senden bilgi alabilirim :D

yok eşim hataylı değil.bende başka şehre gelin geldim benimki seninkinden karışık:)) hala aklımda almış değil:)) ama hataylı tanıdığım çok.onlarda düğün herşeyden mühim.her düğüne giderler.çok takı takılır düğünlerinde.şimdi siz düğünü ankarada yaparsanız çok parada toplanamayabilir.en güzeli gelinliğinle nikah yap ankarada.güzelcene sizin taraf taksın takılarını.sonrada düğün erkek tarafında olsun.zaten düğün erkek tarafında olur.telaşını anlıyorum.bende yaşadığım şehirdede olsun vss istedim ama düğünden sonra baya meşakatli olcaktı.kaynanamda dedi ben çok takı taktım şimdi sizin orda olursa toparlayamam dedi.haklıydıda.zaten bizim akrabaların hepside yaşadığım şehirde değildi.babamda ölmüş olduğu için çoğuylada bağ kopmuştu.alırsın yakın aileni hem daha eğlenceli oluo:)) gider bi güzel düğün yaparsın damadında gönlü olur.

ankda yaşayacağız.. erkek arkadaşımotelde garsonluk yapacak kpssye kadar...
askerlik 5 ay kısa dönem izin kullanmayacak o süre ben kendi ailemin yanında kalacağım
kpssden sonra hangi şehire atanırız bilinmez
yada askere ne zman gider iş bulduktan sonra mı bilemiyoruz
kpss sonucuna bağlı artık ama kpssye kadar ank olacağımız kesin..sevgilimin annesi bu duruma karşı ama sevgilim kararını verdiği için bişey diyemiyor

Allah çok mutlu eder inşallah ... ben de ailenizden uzak bir yerde olursanız hamileliğinizi daha rahat gizlersiniz diye merak etmiştim ama askerlik süresinde ailenizin yanında kalmanız da çok doğru daha rahat edersiniz bir de sanırım yükseklisans yapıyordunuz okulunuz da ankarada olduğu için hataya gidemezsiniz bunu da müstakbel kayınvalidenize bahane edebilirsiniz (ki bahaneye de gerek yok siz nereye karar verdiyseniz orada yaşarsınız) şu hangi ilde düğün olayında ben de kendi yaşadığım yerde düğün olmasını istemiştim ve iki tarafta da oldu olmasaydı içimde kalırdı herhalde ama güzel bir kına gecesi ve ardından da nikahta gelinlik giyerseniz o da güzel olabilir hakkınızda hayırlısı olur inşallah evlenmenize gerçekten çok sevindim :) evlilik sevgililikten de nişanlılıktan da güzel İnşallah bebişinizle de çok mutlu yaşarsınız...

Allah çok mutlu eder inşallah ... ben de ailenizden uzak bir yerde olursanız hamileliğinizi daha rahat gizlersiniz diye merak etmiştim ama askerlik süresinde ailenizin yanında kalmanız da çok doğru daha rahat edersiniz bir de sanırım yükseklisans yapıyordunuz okulunuz da ankarada olduğu için hataya gidemezsiniz bunu da müstakbel kayınvalidenize bahane edebilirsiniz (ki bahaneye de gerek yok siz nereye karar verdiyseniz orada yaşarsınız) şu hangi ilde düğün olayında ben de kendi yaşadığım yerde düğün olmasını istemiştim ve iki tarafta da oldu olmasaydı içimde kalırdı herhalde ama güzel bir kına gecesi ve ardından da nikahta gelinlik giyerseniz o da güzel olabilir hakkınızda hayırlısı olur inşallah evlenmenize gerçekten çok sevindim :) evlilik sevgililikten de nişanlılıktan da güzel İnşallah bebişinizle de çok mutlu yaşarsınız...

yok eşim hataylı değil.bende başka şehre gelin geldim benimki seninkinden karışık:)) hala aklımda almış değil:)) ama hataylı tanıdığım çok.onlarda düğün herşeyden mühim.her düğüne giderler.çok takı takılır düğünlerinde.şimdi siz düğünü ankarada yaparsanız çok parada toplanamayabilir.en güzeli gelinliğinle nikah yap ankarada.güzelcene sizin taraf taksın takılarını.sonrada düğün erkek tarafında olsun.zaten düğün erkek tarafında olur.telaşını anlıyorum.bende yaşadığım şehirdede olsun vss istedim ama düğünden sonra baya meşakatli olcaktı.kaynanamda dedi ben çok takı taktım şimdi sizin orda olursa toparlayamam dedi.haklıydıda.zaten bizim akrabaların hepside yaşadığım şehirde değildi.babamda ölmüş olduğu için çoğuylada bağ kopmuştu.alırsın yakın aileni hem daha eğlenceli oluo:)) gider bi güzel düğün yaparsın damadında gönlü olur.

haklısınız kızlar hem takı konusu normalde önem vermezdim ama düşününce kirada oturcaz paraya çok ihtiyacımız olacak gerçektende takı çok önemli
kına gecemi cafe gibi bi yerde ayaryabilirsem o zaman düğün hayatda olsun benimde tüm arkadaşlarım ailem burda bende burda özel bişi olsun istiyorum haksızmıyım :S

takı aileler içinde mühim.benim içinde önemli değildi.ancak annemde kaynanamda haklıydı.onlar düğünlere gidip taktılar.dolayısı ile toplamakta hakları.hem elinize yapışacak emin ol.hele eşin aşirettense yaşadın.ev parası ble çıkar:)) kirada oturmazsın:))

Back
X