Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bilenler eski konumdan hatırlar ben evleniyorum..çok mutluyum.ailem arkamda henüz yüzük takmadık ama yakında olacak..şimdi erkek arkadaşımın ailesi hatayda benim ailem ankda ben istiyorum ki hatayda nikah ankarada düğün yapalım..sevgilimin ailesi hatayda düğün ankda nikah istiyor erkek arkadaşımda gelinin istediği olur diyor..eğer mevsim yaz olsaydı hataydada evin bahçesinde düğün ypardık diyo erkek arkadaşım ama 2 şehirdede düğün yapacak durum yok..sizce kız evinden gelin alma falan olduğu için düğün ank olması gerekmez mi
güzelim kişilerin isteği önemli ama alışılagelmişini, adet olanı soruyorsan senin dediğin gibi olmaz tam tersi olur.
nişanı kız tarafı, düğünü erkek tarafı yapar.
düğün erkeğin memleketinde olur. hatta düğünden sonra bir 10dk kaynana evine bile gidilir ki burayı de gelin evi bilsin.
etrafımda 2 şehirden evlenmiş çok kişi var.
2 düğün genelde eksik oluyor. nasılsa 2 düğün diye herkes yakın olana gidiyor kalabalık olmuyor. genelde şöyle çözüyorlar, kızın orada kına yapılıyor. kız gelinliğini de giyiyor... uzak akrabalar, komşular yani hataya düğüne gidemeyecek olanlar gelip takısını takıyorlar. tebrik ediyorlar.
düğün ise hatayda olur. herkes orada toplanır.
ama eşinin ailesinin ankarada çok çevresi akrabası var ise onları da yormamak için ankarada yapabilirler ama öyle değilse hatayı istemeleri normal.
sevgilimde kredi çekip takılarla birleştirip ev alalım diyo kpssdede nereye atansak evi satıp başka ev alırız kira ödemektense kendi evimizin borcunu öderiz diyo ama ankda pahalı evler 2+1 merkeze yakın en az yüzbin civarı o konudada karar veremedik nasıl ödeyeceğiz ki o kadar borç biter mi
canım evi nerden baktınız bılmıyorum ama bende ankaraya gelin geliyorum suan bizde ev bakıyoruz ve 3+1 dubleks 0 binada ev için en son 75 demişlerdi ne 100 bını 2+1 de çok baktık mesela fiyatları çok uygundu 60 bıne gayet düzgün bir ev alabiliyorsun. Gerçi sen oralısın daha iyi bilirsin ama ben son 2 ayı ev bakarak geçirdik resmen 100 bin civarındaki 2+1 mi olur istanbul da bile okadar değil. bence ev konusunu tekrar gözden geçirin. gerçi siz bilirsiniz tabi ama bence erkek arkadaşın evi satın alıp satma konusunda haklı acizane fikrim bu...
iki ayrı şehir olunca düğün nikah polimiği de hep oluyor bizde nikahı istanbulda düğünü ankarada diye kararlaştırdık sonuçta nişan kız tarafına düğün erkek tarafına diye klişeleşmiş bir düşünce yapısı var birde nikahta zaten gelinlik giyiyoruz hem işin maddi yönü ( takı vs için) hem de erkek arkadaşının ailesinin gönlününü kırmamak adına bence hatayda yapmalısın yinede sen bilirsin tabi