evleniyorum

takı aileler içinde mühim.benim içinde önemli değildi.ancak annemde kaynanamda haklıydı.onlar düğünlere gidip taktılar.dolayısı ile toplamakta hakları.hem elinize yapışacak emin ol.hele eşin aşirettense yaşadın.ev parası ble çıkar:)) kirada oturmazsın:))

yok cnm aşiretten değil ya

sevgilimde kredi çekip takılarla birleştirip ev alalım diyo kpssdede nereye atansak evi satıp başka ev alırız kira ödemektense kendi evimizin borcunu öderiz diyo ama ankda pahalı evler 2+1 merkeze yakın en az yüzbin civarı o konudada karar veremedik nasıl ödeyeceğiz ki o kadar borç biter mi

sevgilimde kredi çekip takılarla birleştirip ev alalım diyo kpssdede nereye atansak evi satıp başka ev alırız kira ödemektense kendi evimizin borcunu öderiz diyo ama ankda pahalı evler 2+1 merkeze yakın en az yüzbin civarı o konudada karar veremedik nasıl ödeyeceğiz ki o kadar borç biter mi

kredi ile aldığın evi satamıyorsun kredi bitmeden.iyice araştır.hem faizler çok yüksek.aileler destek olursada kaçırmayın fırsatı derim.düğün paranızı çarçur etmeyin.bende çok araştırdım ama borcu ödeyene kadar ev eskiicek bidaha kredi çekip evi tadilat yapmadan satamiicaz.çok kritiğini yaptık eşimle.hem 100 00 e 150 00 ödüyorsun kolay değil.

kredi ile aldığın evi satamıyorsun kredi bitmeden.iyice araştır.hem faizler çok yüksek.aileler destek olursada kaçırmayın fırsatı derim.düğün paranızı çarçur etmeyin.bende çok araştırdım ama borcu ödeyene kadar ev eskiicek bidaha kredi çekip evi tadilat yapmadan satamiicaz.çok kritiğini yaptık eşimle.hem 100 00 e 150 00 ödüyorsun kolay değil.
ya bu ayrıntıları hiç bilmiyoduk biz :S
aıleler bebegı bılıyormu canım

hayır aileler bilmiyo doğduğunda öğrencekler artık

çok iyi araştır derim ben.8 sene bir borca tabi olcaksnız.ki yeni evlendiniz çocuk olcak vss.yıpratmayın kendinizi.ama parayıda çarçur etmeyin.para toparlamak zor zanaaat:)

ben de hemen büyük bir kredi altına girmeyin derim 1+1 bir ev kiralarsınız işler yoluna girince kredi çekip ev alırsınız baştan sıkmayın bence bu kadar kendinizi zaten taksit vs olabilir o yüzden zorlanırsınız...

Olumsuz konuşmak istemiyorum ama erkek arkadaşınız kpss ile atanacağından emin mi? Bir b planınız var mı? Şimdiden kredi çekme gibi büyük borçlara girmeyin bence. En azından eşlerden birinin düzenli ve iyi bir geliri olmadan böyle bir borca girilmez. Hele bebek doğunca onca masrafın altından kalkmak bile mesele olur. Düğün takılarına güvenirseniz de "hazıra dağ dayanmaz". O yüzden tavsiyem çok büyük borçlar altına girmeyin.

Olumsuz konuşmak istemiyorum ama erkek arkadaşınız kpss ile atanacağından emin mi? Bir b planınız var mı? Şimdiden kredi çekme gibi büyük borçlara girmeyin bence. En azından eşlerden birinin düzenli ve iyi bir geliri olmadan böyle bir borca girilmez. Hele bebek doğunca onca masrafın altından kalkmak bile mesele olur. Düğün takılarına güvenirseniz de "hazıra dağ dayanmaz". O yüzden tavsiyem çok büyük borçlar altına girmeyin.

aslında annesi hataydan ev alacaktı orda evler çok ucuzmuş ama şartı hatayda yaşamamız..herneyse ben hem yüksek lisans yapıyorum hemde sevgilim ailesi çok kalabalık 7 kardeşler orda yaşamak istemiyorum o yüzden dahada sıkıntıdayız..çok şükür ki sevgilim hatayda yaşamak istemememi sorun etmiyor haklısın kalabalığa ben bile dayanamıyorum diyor 30 tane falan yeğeni var bende oraya hiçbir zaman temelli gitmek istemiyorum
kredi şartları çok ağırmış bi arkadaş yazmış bu şartlarda çekemeyiz zaten anca kirada oturabilirz

Son düzenleme:
Ayy onu bunu bilmem düğün nerede olsun fikir veremem, ben evleneceğinize çok sevindim çook mutlu oldum :21: :21:
Allah mutlu mesut etsin canım bebişini de sağlıkla al kucağına inşallah. Benim asıl merak ettiğim okulu ne yaptın bıraktın mı yoksa devam edecek misin?

Ayy onu bunu bilmem düğün nerede olsun fikir veremem, ben evleneceğinize çok sevindim çook mutlu oldum :21: :21:
Allah mutlu mesut etsin canım bebişini de sağlıkla al kucağına inşallah. Benim asıl merak ettiğim okulu ne yaptın bıraktın mı yoksa devam edecek misin?

devam edeceğim okulu bırakamam
teşekkürler :) bu arada

onu bunu bilmem ama adına sevindim ...iyi!! bir problem çıkmadan halletmişsiniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun

onu bunu bilmem ama adına sevindim ...iyi!! bir problem çıkmadan halletmişsiniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun

teşekkür ederimm

babam başlarda biraz erken dedi ama sonra 15 yaşında çocukta değilsin nasıl mutlu olcaksan öyle olsun dedi..sevgilimide çok efendi buldu :)

Son düzenleme:
hayırlısı olsun esra ;
6 haftalık hamılesın ve dugun orda olkmus burd aolmus cok onemı yok bır an once olsun yeterlı kafanı bunlarla yorma

canım benim hakkında hayırlısı olsun düğün dernek işleri zor senin hormonlar malum sakın bu süreçte birbirinizi yıpratmayın olurmu Allah mesut etsin :34:

Kız evinde nikah oğlan evinde düğün oluyor genelde birazda tamamen kişilerin istediğine durumuna bağlı mutlu olun böyle şeyleri kafayı çok takmayın:34:

kızlar günaydın öncelikle.sizlere bir şey danışmak istiyorum. dün geceden beri uyku nedir bilmedim çok bunaldım,daraldı içim. 1 yıldan beri biriyle beraberim ve konuyu evliliğe getirmeyi başardık sonunda ama gel gör ki benimki dün benden sakın lüks bir şey bekleme ben sadece bi düğün yaparım herşeyi borçla alacaz nasıl olsa dedi. amam ama senin daha 15-20 bin kredi borcun var onu öde sonra belimizi doğrulturuz dedim tutturdu ben 5 sene de beklesem durumum ekonomik olarak değişmez dedi.bende en azından senin borcun bitmiş olur sadece evlilik masraflarımızı öderiz dedim.aradı yine aynı şeyi dedi ben5 sene beklesem de param birikmez gelirim giderim belli lüks bekleme sakın benden!!!!!!!!!!!!ama evlensek de aynı ev giderini yapacağım her ay o yüzden beklemenin bi anlamı yok evlenelim dedi. ya ortada para yok adam akıllı eşya yok.tamam ben de çalışıyorum ama daha yeniyim burada birikmiş param da yok.o ailesinden uzakta bekar evinde yaşıyo ve her ay belli bir gideri oluyo ama bende bu durumun içine nasıl sorgusuzca atlarım.korkuyorum aslında su an ailemin durumu benim maaşımla birlikte iyi sayılabilir bu durumdan çok daha zor koşullara girmek beni korkutuyo öğrencilikten yeni çıktım zaten..ne yapmalıyım nasıl davranmalı düşünmeliyim anneme bile anlatamadım lütfen yardımcı olun bir akıl verin bana.

Canım, hayırlı olsun.

Benim çevremde olanı yazayım.

Nikah kızın, düğün de erkeğin ilinde.

ztn ıstemeye geleceklerdı,neden bebegını aldırdın kı???

Yazık cokk yazık
arayıpta bulamayan nıcelerı varken....

Back
X