Evlenme adayları düğün için neden kredi çekerler?

Benim elimde 100 til gibi komik rakam kaliyor heray onuda harciyorum kiyafete de degil nasil birikim yapiyimki ben

Arkadaşlar ben taşınacağım ve bugün şirketten bir kadın gönderdiler, eski çalıştığım kadın gelmek istemedi anlamadım tavrını oysa fazladan da para verirdim neyse ben de son anda kaldım başkasın kadın bugün geldi boş evi temizleyecek, sabah 10da geldi, ne mutfağı temizlemiş, ne banyoyu, ne balkonu, ne koridoru, ne portmantoyu. 3 odayı temizlemiş ama nasıl silmiş yerde boya lekeleri hep var. Gittim 1 saat önce ve kadına dedim bak elimle siliyorum bile çıkıyor sen silmemişsin kabul etmiyorum dedim. O zaman diğerleri kalacak yetişemem dedi. Neyse verdim parasını. Şirketi de aradım kadın dedi telafi edicem diye ama ben Pazartesi taşınıyorum nasıl telafi edilecek bilmiyorum açıkçası.
Bebeğim var diye başında da duramıyorum sinirlerim çok bozuldu zaten taşınma stresim de var. Bir de temizliğin peşinde koşuyorum ya.
Pof. Mutfak zaten başlı başına bir olay. Camları da silmiş ama parlamıyor mat donuk böyle silinmiş gibi değil, yerlerde de hep su lekesi.
Of moralim bozuldu bu kadar kısa zamanda nerden bulacağım yeni birini bilmiyorum. Hiç keyfim yok.
Yazmak istedim sadece belki sinirim geçer diye :/

Bu da senın konun muydu :))
:rolleyes:Çok büyük açık buldun,rezil oldun janet :olamaz:

onuyu acan sen degilsin ama kopekligi sana dusuyor, bu iki oldu. Neyse ki bu sefer gozumden kacmis bandan yirttim.

Bak buda senın :)) ınsanlara nasıl hakaret etmıssın
Ahaha hakaret edemedim, keske edebilecek firsatim olsaydi konu kilitlenip konu sahibesi bani yeyince duruma yazdim.

Back
X