- 3 Eylül 2022
- 484
- 786
- 33
- 34
- Konu Sahibi Sincereley93190221
-
Aynen öyle benimde böyle bir cabam yok ama fikirlerimiz cok ayri bazi insanlarla nasil böyle dusünurler karsisindaki insani kirmak bu kadar basitmi diye düsünüyorum ama onlarin umrunda bile degil.Cok tesekkür ederim herkeseİnsanlara göre şekillendirirseniz hayatınızı mutsuz olursunuz. Boş verin insanları çünkü bu toplum baskısı hayatımızın her noktasında var maalesef. Mesela bu tarz baskılar yüzünden evlenip dayak yiyen insanlar sırf "boşanmış kadın" olmamak için ayrılamıyor o heriflerden ve hayatları böyle böyle mahvoluyor. Bırakın konuşsunlar siz atacağınız adımlara kendiniz karar verin. Ben 35 yaşındayım bana da çok söyleyen oldu evlen evlen bir yuvan olsun falan diye ama hiç umursamadım bu baskılarla evlenen bütün tanıdıklarım da mutsuz oldu şimdi bana sen akıllıymışsın iyi ki evlenmedin diyorlar
Merak etmeyin çoğu baskıyla evlenmiş mutsuz evlilikleri olan insanlardır sizin de aynısını yaşamanızda sakınca görmüyorlardır çünkü bildikleri hayat bu. Toplumda maalesef saçma sapan "kız kurusu" diye bir kavram var sanki herkes bu dünyaya evlenip çiftleşmek için geliyorAynen öyle benimde böyle bir cabam yok ama fikirlerimiz cok ayri bazi insanlarla nasil böyle dusünurler karsisindaki insani kirmak bu kadar basitmi diye düsünüyorum ama onlarin umrunda bile degil.Cok tesekkür ederim herkese
İnsallah sizde aynı sekilde böyle insanlar uzak olur hayatimizdanMerak etmeyin çoğu baskıyla evlenmiş mutsuz evlilikleri olan insanlardır sizin de aynısını yaşamanızda sakınca görmüyorlardır çünkü bildikleri hayat bu. Toplumda maalesef saçma sapan "kız kurusu" diye bir kavram var sanki herkes bu dünyaya evlenip çiftleşmek için geliyorDoğru insanı bulduğunuzda umarım çok mutlu bir evliliğiniz ve aileniz olur ve çocuğunuzu bu tarz insanlardan uzak büyütürsünüz
Ahahha cok iyiabla az aşaya in başın göğe ermiş duyamıyorum seniii
de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?