Canım en büyük tavsiye eve kapatma kendini derim, bişeylerin içine at kendini zamanın nasıl geçtiğini anlama... ve sakın arama, arayıp sövsen nolcak ki verdiği cevaplarla daha çok deliriceksin...bana yardım edin lütfen aramıcam ama arayıp küfredesim sövesim var ama umrunda bile olmadığım için iyiki bitmiş diyeck bi insan avr karşımda
bak ne terbiyesizmiş iyiki ayrılmışım der herhaldeCanım en büyük tavsiye eve kapatma kendini derim, bişeylerin içine at kendini zamanın nasıl geçtiğini anlama... ve sakın arama, arayıp sövsen nolcak ki verdiği cevaplarla daha çok deliriceksin...
öle mi diyosun ya.arkadaşım da dua et ki bitmiş diyor.Sen aslında kurtulmuşsun farkında değilsin
25-27Kaç yaşındasiniz?
o belli etmiş işte de ben aşkımdan anlamamışımÖncelikle inşallah işin gücün ve ailenle yeni yaşamında mutlu olursun.. sondan başa gidicem ama, 7 yıl,kolay değil, bir bebeğin doğup okul çağuna gelmesi gibi.. yani psikolojisi mi düzgün değildi, 7 yılda hiç böyle sinyalller verdi de siz mi sevgiden dolayı göremediniz? Sevmese bu kadar uzun sürdürmezdi, amacı farklı olsa yine zannımca 7 yılda belli ederdi..Bilemediğin, sana aNLATMADIĞI bir şey olabilir mi?
asla bir daha sevemicem gibi geliyor ama.koşulsuz sevmişim çünküyszınızı okurken sevgilinin olumlu.hicbir yonunu goremedim iliskide fedakar taraf hep sizsiniz. Demekki degmezmis yıllarına uzulmen dogal ams bu adama degil. Bende ilk nisanlımls dugun salonu tuttuktan sonra ayrıldım ama hsyırlısı buydu ve su an evliyim kocsmı cok seviyorum rabbim benim icin daha guzel bir gelecel hazırlamıs megerse. Sende oyle dusun. İnsanlar 40 yıllıl kocssındam bosanıor sen sevgilinden ayrıldn noldu ysni. Canına yazık
bende pskiyatriye mi gitsem diyorum.durmadan ağlıyorumCanım ben de nişanlıyken evlilik sürecine doğru giderken ayrıldım.
Nedeni son derece pasif ana kuzusu kıskanç alıngan ve anlayışsız olmasıydı.
2 yıl geçti, 5 aydır depresyon tedavisi görüyorum.
Demem o ki bir an önce önüne bak. 5-7 farketmez benim de 4 yıldı olan kadına oluyor çok üzülüyor yıpranıyoruz.
Sağlık olsun. Geçmiş olsun sana da.
Hiçkimseyi değil kendini düşün sadece.
evet çok yanlıştı.keşke o güne geri dönebilsem de onu tanımasam dyorum.hayatımın bana göre en güzel yıllarıydı.şimdi hepsini benden çaldı gitti.En baştan belliymiş sağlıklı bir ilişki olmadığı. Eğer bir kadın ben çok taviz verdim, emek verdim, adam ettim diyorsa o ilişkide bir yanlışlık vardır. Bir de çevreden tepkiler geliyorsa yüzde yüz yanlıştır. Geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış ki evlenmeden ayrılmışsınız.
evet vefasızmış çok ve hiç sevmemiş. mantığım sağlamken bunları bende diyorum ama sonra bian geliyor neden ben diyorum.hiç sevmemiş ya hiç.şimdi dışarda eğleniyormuş.takılıyordur herhhaldeSoylediklerinizden yola cikarak soyluyorumki sartlari cok zorlamissinizgoz lerinizi yummus o oyle degil masalina inanmissiniz sonuc degismemis ama yardim etmissiniz ona ama o vefasizlik yapmis demekki yeterince sevmemis aci ama gercek, oncelikle kabullenin zamanla gececektir evlenip ne yapacaktiniz boylesiyle?umursamayin hersey gecer sizi gercekten hak eden biri olmasi lazim seven sayan ...bence sukredin ...duygusal olmayin mantikli olun kismet degilmis zira hep siz siz nereye kadar gidecekti evlenseniz bile yorgun erken cokmus bir kadin olacaktiniz gerek yok bunlara caninizin kiymetini bilin bir erkek icin degmez
şuan hala dışarda eğleniyor olmasına akıl sıra erdiremiyorum
Tabiki öyle evlenince düzelcekmiydi sanıyosun, hayatın mahfolcaktı. Evlilik hayatını düşünemiyorum bile..öle mi diyosun ya.arkadaşım da dua et ki bitmiş diyor.
bir daha böyle sevememekten çok korkuyoroum.hayatımın 7 senesini çaldığı var yumurta biyere gelince ayrıldığı için çok kızıyorum
En baştan belliymiş sağlıklı bir ilişki olmadığı. Eğer bir kadın ben çok taviz verdim, emek verdim, adam ettim diyorsa o ilişkide bir yanlışlık vardır. Bir de çevreden tepkiler geliyorsa yüzde yüz yanlıştır. Geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış ki evlenmeden ayrılmışsınız.
ve ne biliyor musunuz? resmen bana acıyor. ona dikkat edin dağıtmasın diyormuş.kendimi öldürcem filan sandı herhalde.şuan bi haftadr hiç aramadm.şaşkınım diyormuş.içim yanıyo zamanıma üzülüyorum.
asla bi daha aşık olamamaktan çok korkuyorum.çünkü körü körüne sevmişim.heşeyi geri plana atıp aman evlenyim de nolursa olsun deimişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?