evlenme hazırlığında ayrılmak

bana yardım edin lütfen aramıcam ama arayıp küfredesim sövesim var ama umrunda bile olmadığım için iyiki bitmiş diyeck bi insan avr karşımda
Canım en büyük tavsiye eve kapatma kendini derim, bişeylerin içine at kendini zamanın nasıl geçtiğini anlama... ve sakın arama, arayıp sövsen nolcak ki verdiği cevaplarla daha çok deliriceksin...

ve ne biliyor musunuz? resmen bana acıyor. ona dikkat edin dağıtmasın diyormuş.kendimi öldürcem filan sandı herhalde.şuan bi haftadr hiç aramadm.şaşkınım diyormuş.içim yanıyo zamanıma üzülüyorum.
asla bi daha aşık olamamaktan çok korkuyorum.çünkü körü körüne sevmişim.heşeyi geri plana atıp aman evlenyim de nolursa olsun deimişim

o belli etmiş işte de ben aşkımdan anlamamışım

asla bir daha sevemicem gibi geliyor ama.koşulsuz sevmişim çünkü

bende pskiyatriye mi gitsem diyorum.durmadan ağlıyorum

evet çok yanlıştı.keşke o güne geri dönebilsem de onu tanımasam dyorum.hayatımın bana göre en güzel yıllarıydı.şimdi hepsini benden çaldı gitti.

evet vefasızmış çok ve hiç sevmemiş. mantığım sağlamken bunları bende diyorum ama sonra bian geliyor neden ben diyorum.hiç sevmemiş ya hiç.şimdi dışarda eğleniyormuş.takılıyordur herhhalde

şuan hala dışarda eğleniyor olmasına akıl sıra erdiremiyorum

Peki sen neden aynısını yapmıyorsun canım kardeşim? Koskoca 7 yıl hep çaba gösteren taraf olmaktan yorulmadın mı???

Sen de çık gez eğlen flört et başkalarına göz süz bence. Evde kukumav gibi oturmak için çok gençsin.

Yalanci, guvenilmez bir adamdi diyordun. Ee seni son anda yari yolda birakmasindan karakteri belli zaten.

Allah kurtarmis de geç, deneyim oldu de geç, öldü varsay geç...ya daha 25 yasindayim ben, hayat bana güzel, yeni umutlara acigim de gec. Ne dersen de yeterki boyle bir adamcikta takili kalip gunlerini, aylarini heba etme.

öle mi diyosun ya.arkadaşım da dua et ki bitmiş diyor.
bir daha böyle sevememekten çok korkuyoroum.hayatımın 7 senesini çaldığı var yumurta biyere gelince ayrıldığı için çok kızıyorum
Tabiki öyle evlenince düzelcekmiydi sanıyosun, hayatın mahfolcaktı. Evlilik hayatını düşünemiyorum bile..

Zor bir durum. Ama zamanla hafifler. Eksileri gormeye baslarsin . Belkide iyiki olmamis diyeceksin yakin zamanda.

Hayirlisini dilemek lazim her zaman.

Çok doğru bir yorum.

Ek olarak; birini değiştirmeye uğraştıkça o değişse, doğru bir insan olsa bile; sonuçta hep kadınların psikolojisi harap oluyor. Erkek arkasını dönüp gidiyor ve siz harap olmuş bir zihinle, emeklerinizle kalıyorsunuz. Pişman olmayın; yaşanması gerekiyormuş; yaşanmış, bu da bir sınavdır.
Siz zamana bırakın konu sahibi; geçecek, umarım en kısa zamanda geçer, Allah yardımcınız olsun. Şu durumda biraz mantığınızı dinleyip, kendinizi düşünün.

Belki böylesi senin için daha iyidir . Her işte bir hayır varmış . Çevren biz söylemiştik desede üzülme ya evlenseydin ve evliliğin bitseydi .

Kardeşim nişanlısından ayrıldı deli gibi aşıkken.ağladı zırladı ölcem ben dedi hasta oldu yataklara düştü.bidaha asla kimseye aşık olamam evlenemem hayatım bitti dedi.biz hep Zaman'la herşey geçecek dedik.yok geçmez dedi bilmiyorsunuz içimdekileri dedi.sonuç : şimdi başkası ile evli ve çok Mutlu.ve kahrolduğu Zaman'lar için bin pişman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…