evlenme isteğime engel olamıyorum

mihiiiiimihhiiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2017
2
1
6
29
okul öncesi 2. sınıfım annem öğretmen babam doktor. görücüler çıkıyor. hepsi benimle bu sene evlenmek istiyor. bende anneliğe özeniyorum. kısmetlerimle görüşüyorum. kahve içiyoruz. beğendiklerim oluyor. biliyorum kızacaksınız. ama sevgilimden ayrılınca psikolojim bozulldu. hep evlilik hayali kurardık. şimdi biriyle görüşüyorum 1 hafta oldu. babamın başhekim olduğu hastanede birinin tanıdığı benimle evlenmek istiyor. okulun önemli değil diyor. 24 mayısta nişan olsun eylülde düğün olsun diyor. babamlar pek istemiyor ama ben istiyorum. erken yaşta anne olmak istiyorum. anaokulu açacak ailem. ben eşimle erken yaşta evlenmek anneliği genç yaşta tatmak istiyorum. ailem istemiyor. sizce ne yapayım. üniversite okurken evlenen çok insan var.

okul öncesi 2. sınıfım annem öğretmen babam doktor. görücüler çıkıyor. hepsi benimle bu sene evlenmek istiyor. bende anneliğe özeniyorum. kısmetlerimle görüşüyorum. kahve içiyoruz. beğendiklerim oluyor. biliyorum kızacaksınız. ama sevgilimden ayrılınca psikolojim bozulldu. hep evlilik hayali kurardık. şimdi biriyle görüşüyorum 1 hafta oldu. babamın başhekim olduğu hastanede birinin tanıdığı benimle evlenmek istiyor. okulun önemli değil diyor. 24 mayısta nişan olsun eylülde düğün olsun diyor. babamlar pek istemiyor ama ben istiyorum. erken yaşta anne olmak istiyorum. anaokulu açacak ailem. ben eşimle erken yaşta evlenmek anneliği genç yaşta tatmak istiyorum. ailem istemiyor. sizce ne yapayım. üniversite okurken evlenen çok insan var.

eğer şaka veya troll değilsen
bence önce bir psikoloğa git çünkü kendinde değilsin
hadi genç evlenmek istersin, genç anne olmak istersin anlarım da
1 hafta tanıdığın, okulun önemli değil diyen bir adamla hemen evlenip bir de üstüne çocuk yapmak istemek nedir ya?
gerçekten fake olmanı diliyorum

okulunuzu bitirin sonra evlenin. kocalar kaçmıyor. dünyada çok erkek var. ailenizin hoşlanmadığı ve anladığım kadarıyla sizin de deli gibi aşık olmadığınız adamla da (edit: VE BİR HAFTADIR TANIDIĞINIZ ADAMLA!!!) sırf genç evlenicem genç anne olucam diye evlenmeyin zaten.

Okul ve evlilik bir arada olmaz bence hem anne olmak istiyorsunuz evlemi ilgileneceksiniz bebeklemi eşinle mi okulla mı hepsi kolay değil. Mesela ben okumayı istemiyordum evlenmek istiyordum anne olmak evimle ilgilenmek istiyordum ve 18 yaşında evlendim şuan 19 yaşındayım ve 7 aylık bi bebeğim var pişman değilim iyiki evlenmişim çok güzel birşey :) eşinle anlaşırsan hayat zaten çok güzel :)
Yani demem o ki evlenmek anne olmak istiyorsun okulu bi kenara bırakman lazım hepsiyle baş edmessin. Annenle babanlada konuş gerçekten evlenmek isteyince olumlu karşılarlar inşallah. Herşey gönlünce olsun

Yeni farkettim 1 haftalık tanıdığın da tanıdık değildir yani öyle hemen de olmaz mantıklı değil.

18+1 günlük olunca evlenmeli insan ya daha ötesi saçma yani. gezip dolaşmak öğrenmek insanları tanımak ne bileyim tecrübe kazanmak.bunlar önemli şeyler dğeil. hele hele 2 aydır tanıdığın biri ile nişanlanıp yıl dolmadna evlenmek... işte bunun gibisi yok.

bugünkü üye nikleri de nasıl manidar,
hem süper eğitimli bir aile,hem de küçük yaşta evlenmek istemek,çok çarpıcı olaylar bunlar :deli:
eğitimli ve iyi düzeyde eğitimli anne baba,sen bu yaştasın sana görücü olayına karşı çıkmıyorlarsa evlenmene de karşı çıkmaz zaten
hadi git evlen kim tutuyor ki,çocuğun da olsun yapan çok,iki çocuk beraber büyürsünüz.

Daha 2. sınıfsınız anne babanız görücüye nasıl izin veriyor ya benim babam ozaman ima edenlere bile lafını açtırmıyordu.
Aklınızı başınıza alın, evlenmiş, çocuk sahibi olmuş olmak için evlenilmez.
Evcilik değil bu.

Anneniz öğretmen,babanız doktor ve aynı zamanda başhekim..
Siz de bu kapasitede bir ailenin elinde 1 haftadır tanıdığınız biri ile evlenmek çocuk sahibi olmak istiyorsunuz!!
Evlenin tabi ne diyelim!

Öğretmen anne ve doktor babanın bu kadar cahil bi çocuk yetistirecegine inanmıyorum açıkçası.

He yok dalga geçmiyorum diyorsan da koş evlen tabi kızım sorman hata.Doktor koca anaokulu da açacaklarmış okulda önemli değil.Napcan okuyup çocuk doğurup bakmak varken sen de yani

işte o benim valla tatlı yeme isteğimi kontrol edemiyorum (konuyu böldüm ama yazmadan geçemedim):KK70::KK70::KK70:
Sizinki normal olan bir şey ama, temel ihtiyaçlarımızdan birisi zaten yeme içme isteği. :KK53: Ama evlilik ihtiyaçlar teoreminin biraz üst basamaklarında olan sevgi ve saygı barındırması gereken bir şey. :KK14:
Bu durumda konu sahibi ikisini aynı kedeye koymuş oluyor. :KK53:
Bu arada hepimiz diyete girdik galiba, ben de bacağımda tayt yerde yuvarlanıyordum az evvel. :D Burç yorumlarımda kötü alışkanlıklarını bırakmak için harika bir zaman demiş, ben de tatlıyı bırakmaya çabalıyorum, spora başladım. :P

Durduğunuz kabahat, evliliği de beklemeyin bence, göç yolda düzülür. Aday adaylarıyla çocuk denemelerine başlayın hemen. Tutanla evlenirsiniz.

Back
X