- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Valla bir gelin adayının,kaynana elti görümce ana bacı ile don atlet seksi gecelik almaya gitmesi bana göre bir dramdir
Valla bir gelin adayının,kaynana elti görümce ana bacı ile don atlet seksi gecelik almaya gitmesi bana göre bir dramdir
Evet tepsi nisanda gider bizim komsu 21tepsi yapmis ne sacmaliklar koydu kimbilir burada yapmayani da kiniyorlar cenaza evi diyerek yok kazan kazan da dugun gunu yemekler pisecekmis sehir merkezindeyiz sasiyorum.Çerez meyve nişanda falan mı geliyor
Diğerlerini duymuştuk da bu tepsi adetlerini bilmiyordum
emin ol ailende senin icin üzülüyodur ben bu adetleri seven ve yasayan biriyim kız her zaman degerlidir ve alınması icin ugrasılmalı tonla para dökülmeli gelin dedigin kolları tolu olur evi o dösenir bence bunlar güzel adetlerÖncelıkle bu benım fıkrım konuma lütfen yorum yaparken saldırmadan karsı fıkırlerınızı soyleye bılırsınız hem cevrem de hemde kendı aılem de bu yuzden cok problem yasayıp zor durum da kalınılan anlar oldu .Abartılı bılezık sayısı verılmesı ,tepsı adetı deyıp gecmeyıp tepsın ıcıne ne konulacagına kadar belırtmeler yok ıkı kılo cıgdem,meyve tepsısı,ıc camasırı trpsısı,kıza,anneye,babaya,agabeylere,dedeye,nıneye,amcalar,halalaravs kıyafet,tatlı tepsısı,seker tepsısı,hamam tepsısı,nısanlının kurbanını alma,nısanlıya kıyafet alıp bsyram da gıydırme ,bohca adetı,analık hakkı,yuz gorumlugu,evde kazan kazan yemek pisirmr pisirmessen o eve cenaze evi deriz demeler,artik bunlardan vazgecilsin aileler bir birine girmesin o sunu yapmis ay bunu mu almis o olmassa bu is olmaz diyen insanlar iki insanin sevgisini bitirdiginizin farkindamisiniz birakin hic bir seyr karismayin gelenek gorenek olmaz olsun ya yil 2015modern bir sekil de evlenmeli insan. Bu resmen insani madden ve manen yorar .Bu ise ne kiz ailesi nede erkek ailesi karismamali oglan ve kiz aralarinda ortak olarak esyalarini alip evlensin bitsin huzur tek huzur olmali adetlere karsiyim zor la diretmesinler
Limoncu senin için güzel bir dilekte bulunmak istiyorum içimden çok gelerek Allah sana söyle 3-4 tane erkek evlat versin bütün gelinlerin senin kafada olsun ve 20 yıl sonra tekrar bu konularda görüşelim inşallah.emin ol ailende senin icin üzülüyodur ben bu adetleri seven ve yasayan biriyim kız her zaman degerlidir ve alınması icin ugrasılmalı tonla para dökülmeli gelin dedigin kolları tolu olur evi o dösenir bence bunlar güzel adetler
simdikiler istemiyo ve kaynanalar ne diyor biliyomusunuz aman gelin aptal cıktı be bisey istemedi ohh bana kaldı hersey
Evet :) ve hayatın tüm gerçeği ile karşılaşan masum bir genç kız :)Ya o iç camasiri gerçekten tüm sülale mi gidip alıyor
Evet :) ve hayatın tüm gerçeği ile karşılaşan masum bir genç kız :)
Ben gittim çok eğlenceliydi. Görümcemler geceliği üzerimde görmek istedi, onu da geçtim "aman kız boşver nasıl olsa çıkacak bu hahayt" diye espri yaptılar.Valla bir gelin adayının,kaynana elti görümce ana bacı ile don atlet seksi gecelik almaya gitmesi bana göre bir dramdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?