- Konu Sahibi Sadecesen2
14 yaşına girmiş bi oglum var kıyıda köşede hiç bişeyim yok fakirligin gözü kör olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim burda ıkı don ,sutyen tepsısı ıcın komsular bırbırıne gırıyor.bırde dugun cerezı ıcın kızın cerezını yemeden olmaz dıyen kadınlar var annemı nasıl da baskılıyorlar sen de yapacaksın ogluna sende ıstıyeceksın kızına dıyorlar.bırde duratını ekşiten komsu var dugun gunu kazanla yemek pişirmessen utanmayscsn mı dıyorlar ne ılkellık ya pişirmeyız pişirmeyız arkadas senın adetın benı baglamaz .bunlar afyonluymus biride balikesirli kinarlarmis boyle seyleri.gercekten afyon ve balikesirin adetleri bukadar agirmi.
Evet tepsi nisanda gider bizim komsu 21tepsi yapmis ne sacmaliklar koydu kimbilir burada yapmayani da kiniyorlar cenaza evi diyerek yok kazan kazan da dugun gunu yemekler pisecekmis sehir merkezindeyiz sasiyorum.
Senin oglani benim kız ile baş göz edelim biseycik istemiyorum ben 60 bilezik yapsanız yeter14 yaşına girmiş bi oglum var kıyıda köşede hiç bişeyim yok fakirligin gözü kör olsun![]()
![]()
konuyu siz cıvıtıyosunuz kimse 60 bilezik istemez madem paran var ogluna ev al derlerSenin oglani benim kız ile baş göz edelim biseycik istemiyorum ben 60 bilezik yapsanız yeter![]()
Ovv 60 az olurSenin oglani benim kız ile baş göz edelim biseycik istemiyorum ben 60 bilezik yapsanız yeter![]()
Sana ne bacım senden mi istedim 60 bilezikkonuyu siz cıvıtıyosunuz kimse 60 bilezik istemez madem paran var ogluna ev al derler
işte bu yüzden sükürler olsun ki trakyalılar pek farklı yöreden kız almaz böyle sorunlarlada karsılasmaz cünkü herkez bilir ne yapıcagınıKatılıyorum, geçen bir sitede gelinler konuşuyo, 4 erkek 3 kız kardeşi varmış erkek tarafina bayramda kardeşlerimë eş ve çocuklarına bir de bana bayramlık alacaksınız demiş adam saçmalama dükkanı mı alacaz demiş vay bir kıyafet yüzünden bu denir mi diyo hatun nisan atacakmıs, ay at zaten, cingen gibi o ne öyle, ben utanırım bunları demeye yarın adam k.çınızda don yoktu biz aldık dese haklı yani, 7 kardes 7 onların eşleri birer de çocuk olsa 21 kişi be el insaf ha birde kendisi 22
yazık kızın konusunun icine ediyosunuz burda fikir alısverisi yapıyoruzSana ne bacım senden mi istedim 60 bilezik
Muhabbet ediyoruz sen alınma
eee ben yapcamya cocuk annesi demek erkek cocugun oldu sünnet yaptım daha o altınları bidaha ellemicem yap bilezik koy kenara dursun gelin gelince gidersin kuyumcuya istedigi modeli beyensin
erkek annesi her zaman hazırlıklı olcak ya kız kacsa bu sefer mutfagıda sen düzcen mesela beyaz esyasındna tabak canagına kadar kı
simdi sen onada aaa dicen ama
bizde erkek annesi bile bi tencere seti komple alıyo hani su karacada 3000 tl olan tam takımlar varya yani her halukarka erkek ailesi önceden düsünüp pata biriktircek
mesela oglum olsa ise basladı her ay 500 alırım maasına göre tabi bi yarım altın alırım mesela dursun kenarda kız pırlanta ister isterde ister dügün zamanı
Limoncu koptum :))))yazık kızın konusunun icine ediyosunuz burda fikir alısverisi yapıyoruz
işte bu yüzden sükürler olsun ki trakyalılar pek farklı yöreden kız almaz böyle sorunlarlada karsılasmaz cünkü herkez bilir ne yapıcagını
mesela gecen gün kuzenim evlendi ve yakın akrabalar altın geliyo her zamanki gibi altınlarının cougunlugu tarıhı 94 yılından amma güldük dedin kardes hicmi bozdurmadın ya diye benden cok var yani bizde oglanın sünnetinden kalma altınlar :))Anamm benden anne olmaz ben evlendiremem bu gidişle oğlanları![]()
Bir annenin fedakarlığı bileziklerle, arsalarla ölçülmez. Siz o garip karsiladiginiz, pess dediğiniz borçlarla evlenen insanların annelerinin onlar için ne fedakarlıklar yaptıklarını, nasıl okutup nasıl buyuttuklerini bilemezsiniz. Kimseyi böyle küçük görmeye hakkınız yok. Şaşkınlık içinde okuyorum yazdıklarınizi.kel alaka bisey söyledin eş baska cocugunun gelecegini düsünmek baska anne dedigin fedakar olucak bence
işte bu yüzden sükürler olsun ki trakyalılar pek farklı yöreden kız almaz böyle sorunlarlada karsılasmaz cünkü herkez bilir ne yapıcagını
nee cosması yaa kız böyle adet varmı demis bende var böyle böyle dedim sizden baska dalgaya saran yokLimoncu koptum :))))
Sabahtan beri cosan sensin :))))