- 23 Şubat 2018
- 442
- 513
- 103
- Konu Sahibi elifak0106
-
Teklifi nasıl etti özel bir hazırlık yapmış mıydı?
O sizin ailenizle tanisti mi peki. Peki ailesinin sizden haberi var mi
Ailesi bilmeden evlilik teklifi ettiyse sonradan ikna edemezse cok sıkıntılar yasarsiniz.
Aileci bir erkekse herkese herseye kosuyosa evlenince duzelir diye de umitlenmeyin. Daha beter oluyolar.
Bir sure akisina birakin bakalim. Niyeti varsa ciddiyse konular ailelere de tasinir.
Tavsan dağa küsmüş dagın haberi yok misalj olmasın. Sen derdini anlatmadan adam muneccim mi bunlari bilsin.
Kendi ifade etmelisin. Senin icin sikıntıli olan durumlari sevgiline bildir.
Simdiden böyleyse sonra hic cekilmez
Bence oturup güzelce tartışmadan konuşup bir plan yapmanız gerek. Bir yol çizelim bu böyle olmaz demelisin.
- 1 puanlik hareket ailesinin niye haberi yok. Sizin kafanizda da cok fazla sorular var. İyice emin olun öyle evlenin. Aileci erkek cekilmez.Hayır benim çekirdek ailemle tanışmadı çevremde tanıdığı insanlar var elbette.
Ailesinin bana evlenme teklifi ettiğinden haberi yok. Ve evet gözlemlediğim kadarıyla fazlasıyla aileci bir erkek
Deli gibi tartistiginiz meseleler nelerdir?
Pek ayni frekansta degil gibisiniz sanki.
Yani yazdiklariniz tek tek dusunulunce bence problem degil ama bir butun goremedim.
Genel olarak ilgisizliği ve çevresine kendini kaptırıp bizi unutması, plan program yapmaması, ailesine aşırı derecede düşkün olması ve ailesinden çekinmesi, beni yalnız bırakması vs
Evlenme teklif etti kabul ettiniz
Bu aşamada yaza evlilik beklenir
Sonuçta söz nişan ıvır zıvırı uzatmaya gerek yok
Bir gün oturun ve konuğun bu yönde bir planı var mıymış yok hallederiz derse de bir tarih verin ve o Zamana kadar hallet deyin mesela istemeyi vs
Sonra da oturup bekleyin ve gözlemleyin
Ne kadar cesursun :)Zira biz hiçbir problemi deli gibi tartışmadan çözemiyoruz ve ben gerçekten çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?