Evlenme teklifi aldım ama her şey çok kötü gidiyor

En büyük korkum da bu. Ne kadar sevsek de bu işlerde sadece sevmek yetmiyor, ben de hiçbir şey bozulmadan düzgün ilerlesin istiyorum biz daha iki kişi aramızda bir şeyleri yoluna koyamadık ki
Sen ilerlesin istiyosun da o istemiyo işte .Senin zorunla olmasin .Israr eden olmayın .Olmaz bu iş ayrılin .

Neden evlenme teklifi etmiş ki ilgilenmeyecekse ailesiyle tanıştırmayacaksa ciddi adım atıp işleri yoluna koymayacaksa bence hiç etmeseymiş hazırsada sizinle ilgilenmeli

Zaten cevabı kendiniz vermişsiniz. Şöyle bir okuyun ve gözden geçirin.

Merhaba erkekler cookk rahat insanlar o yüzden zora koşun niye zorla olsun ki seviyor istiyor ama üşeniyor gibi durum çıkıyor ki evlenme teklifi ettiyse sıra söz veya nişanda olması lazım bastırın ayağınızı bence

Ciddi bir şekilde ama sakince konuşun evlenme teklif etmişse ömrünü sizle geçirmek istiyordur

Aileci bi erkekse degismeye bekleme ya kabullencen yada ayrilcan bu durumu degisemezsin maalesef bunu yasayan cevrelerim evlendikten sonra bile degismedi anlasamadilar bosanmak zorunda kaldilar arkadasimin eski kocasi cok aileciydi arkadasimdan cok önem veriyordu düsün :/

Gözlemlemeye devam edin.
Bu işin uzamasını kendi aleyhinize cevirin bence.

Zaten bir çok şeyin sizde farkındasınız.

Yoruldum ... demişsin , şimdiden yorulduysan ilerisi için iyi düşün , ölç biç tart .. senden bir tane daha Yok bu dünyada

Evlilik teklif etmiş ama laf olsun, romantizm olsun diye etmiş gibi. Öyle şey mi olur? Ne yaptığını bilmeyen birisi bence ve ömür törpüsü olur böylesi genelde.
Iletişim yoksa aşkta yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…