Evlenme teklifi yerine boşanma teklifi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçen gün bir psikiyatristin konuşmasını dinledim. evliliklere "olmazsa boşanırız diye yaklaşılmaz" dedi. boşanmak tabii ki anlaşamayan çiftler için doğal bir süreçtir ama bu ihtimali göz önünde baştan bulundurup alınan evlilik kararları sağlıklı olmaz dedi..

bence tereddütleri ve korkuları var gibi.. evliliği dönüşü olmayan bir yol yada çıkmaz bir sokak gibi görüyor olmalı.. biraz güvene ihtyacı var. ama ne yaşadığını bilemeyiz değil mi.. insanları bikaç cümleyle biçimlendirmemek gerekiyor .

:27::27::27: En büyük yanılgıdan kurtulun

Yeni evlenenlerin en büyük yanılgısı, “dikensiz bir gül bahçesi” düşleyerek hayal kırıklığına uğramaları, yıllardır evli olanların en büyük hatası ise, “böyle gelmiş böyle gider” havasına girip daha iyiyi bulmak için hiçbir girişimde bulunmamalarıdır.

Dalgasız deniz ve dikensiz gül bahçesi olmayacağını, zaten hiç olmadığını düşünün. Rahat edersiniz. İnsanın olduğu yerde mutlaka sorun olur. Asıl sorun, sorun olmayacağını hayal edip hazırlıksız olmaktır. Yoksa problemin muhtemel olduğunu düşünüp çözüm için hazırlıklı olmakta hiçbir sakınca yok.

Önce hatayı kendinizde arayın

Önce siz kendinizde olan hatayı yok edin. İnsan hep başkasını hatalı görür. Oysa en doğrusu, önce kendimizi hatalardan arındırmaktır.

Önemli olan, sizin ne olduğunuzdan ziyade eşinizin sizi nasıl “algıladığı”dır. Belki sizin sevgi ve bağlılığınız hiçbir kimseyle kıyaslanmayacak kadar çok. Ama o bunun farkında olmayabilir. O halde duygularınızı hissettirmelisiniz. Her insanın hoşlandığı şeyler farklıdır. Hayat arkadaşınız nelerden hoşlanıyor? Hediye, gezme, sohbet, ilgi, iltifat veya başka unsurlardan hoşlanabilir. Bunları yeterince kullandığınızdan emin misiniz?

Eşler için etkili ve süper bir kural söyleyeyim: Eşinizin size nasıl davranmasını istiyorsanız, siz de ona öyle davranın.

evlenmeden boşanma planımı yapılır arkadaşım?
hadi planladın diyelim ilk kavga da pat biz ayrılıyoruz...
bence adamın aklına yatmayan soru işaretleri var senle ilgili.

evlenmeden boşanma planımı yapılır arkadaşım?
hadi planladın diyelim ilk kavga da pat biz ayrılıyoruz...
bence adamın aklına yatmayan soru işaretleri var senle ilgili.

aynen bide bi insan boşanıcam diye evlenirse bunun sonucu kesin boşanma olur

aynen bide bi insan boşanıcam diye evlenirse bunun sonucu kesin boşanma olur

her ilişkinin zor dönemleri olur elbette, lakin zor dönemleri yaşamadan baştan konuşalım anlaşamazsak boşanırız şeklinde pazarlık yapılmaz ki

her ilişkinin zor dönemleri olur elbette, lakin zor dönemleri yaşamadan baştan konuşalım anlaşamazsak boşanırız şeklinde pazarlık yapılmaz ki

tabi ki bende onu demek istiyorum. boşuna mı evlenirken hastalıkta sağlıkta diyoruz evlilik bu her günü iyi geçmeyebilir

Benim Nnemle babam ben 6 yasindayken ayrildiLR. Hep cocuklar aradakaljo

Back
X