evlenme teklifi

Gulumse21

Sevdan hep tutkudur .
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
296
2
296
37
Ankara
kızlar sevgilimle 1,5 yıldır görüşüyoz .artıkın haziranda aileleri tanıştıralımm die karar aldık.ağustostada nişan yapma kararı.yane herşey çok iyi.ama bu işte bi gariplik bi terslik var.Şeniz
HANİ BENİM EVLENME TEKLİFİM NERDE YAAAA:çok üzgünüm:

burda bu konuyu açan bikaç kişi daha oldu, noluyo bu erkeklere yaa,evlilik teklifi tarihe mi karışıyo,teklif olmalı bence işin en güzel manevi yanlarından bitanesi :asigim:

EVET OLMALI BENDECE .diyim bu haftasonu bni yemeğe çıkar teklifimi istiyorum.ama heycan olmazki duygusuz ca.deli sevgilim bi süpriz yap beeee

teklifsiz evlenme arkadaşım,noluyo falan diyincede aa biz evleniyomuyuz ben niye bilmiyorum teklifmi ettin sanki de alkisalkisalkis

Canım ewlenme teklifi gelir inş arkadaşlarına çıtlatsan senin haberin yokmuş gibi söylesinler bazı erkekler çok çalışmaktan akıl edemiyor imada et biraz anlasın sewgiler mutluluklar a.s.

yaaa bende de aynı dert vaar ( biz sözlendik,yaza nişan var ama hala ortada teklif fln yook noluyoruz yaa kaç defa dedim hep dalgaya vuruyo,valla evlenmicem görcek gününü -tatlicadiarzu-

bencede bi arkadaşınıza söyleyin oda sevgilinize söyllesn :jeyyar:
bu ne yaf insan bi güzelce evlenme teklifi eder hepsi yontulmamış odun mübarek :mymeka:

sız bayanlar cok romantık ve duygusal dusunuyoruz erkeklere gor ebu teklıfe gerek yok cunku zaten sevgılıyız ve evlenmek ıstıyoruz zamanı gelınde aılemı gonderecem dıye dusunup bızım ıcın onemlı olan o ozel anı yasatmıyorlar

evet yaaaa aynı sorun bende de var....aileler tanısıcak ama evlenme teklf eden yok ama yaaa.böyle olunca sanki zorla oluyo gibi hissedyorum...neden acaba bunlar böyleeeeee...cok üzülüyorummm

evlenme teklifi olmadan nasıl nişanlanıyorsunuz, sözleniyorsunuz anlayamıyorum.. bir gün otururken hadi bir nişan takalım filan mı deniyor? sen teklifi almadan parmağına yüzüğü takarsan teklifi biraz zor duyarsın bence.. keşke hiç olmadı yüzük takma esnasında biraz iğneleseydin, öyle boş boş yüzük olmaz sence de birşeyler söylemen gerekmiyor mu gibilerinde..

heheh ben daha söz nişan olmadan laf arası iğneliyorum,evlilik muhabbeti oluyo ben de 'gerçi daha teklif falan duymadık tabi,haliyle bişey kesin değil,sen daha değişik bişeyler bulup yapacaksın daaa,ben beeeeelki beğenirsem evet dicem anca öle tabe :roflol: ' diyorum.hehe o da mesajı yeterince aldı bence.yüzüğü parmağına henüz takmamış hatunlar,siz de kesinlikle önceden ince mesajları verin yani benden söylemesi sırnaşık şey yoksa bizim nesil öküzleşmeye başladı,bi bakmışsınız düğündesiniz ama hala teklif neim yok sırnaşık şey a.s.

ahh ah arkadasım aynı dert bendede var ama sen hatayı bana gote hemen konuya gırmekle yapmıssın aılelerı tanıstırma kararını alırken ne tansıması sen onc bana teklıf yaptınmı evlenecegımızden benım haberım yokkı aılemın olsn tarzında bı esprılı saka yapman lazımdı
sakayla karısık soledınde ondada ampul yanacaktı bence

cidden yaa erkekler bu evlilik teklifi yapmayı nie bukadar öcüüü görüyorr kiii bilmiyorumkismile bizim de öle aileleri tanıştırmayı düşünüyoruzz evlilik,geleceğimiz hakkında sohbetler ediyoruz ama teklif yokk alsanaalsanasmile kiii benn espirli yollada dedim açıkca da söledim"tanışalım olsun artık diyosun amaa ortada evlilik teklifi yok zorlamıı al beni diyorum sanki yaww sen bilirsin diyorum etmezsen etme istemiyorum diyorum"yaa diyoo vardır bi düşüncemizz" pehh eminim vardırr." evlenince yaparsın artık teklifi diyorum" kaydirigubbakcemile3 gülüyoo yok artık mışş cins yaa bu erkek milleti anlayana aşkolsun

aynı sorun bizde de vardı. beni istemeye gelecekler artık tarih falan herşey belli.. paşazademizde hala teklif meklif yok... ben habire şaka yollu laf sokuyorum "teklif de etmedin, etmezsen evlenmem bak ona göre" diye... sözden 11 gün önce teklif etti.. çok güzeldi :asigim:

o yüzden birazcık başının etini ye. bir kız için çok özel, olmazsa olmaz de, şakayla karışık laf sokuştur.. evlenme teklifi hakkımız söke söke alırız :dance:

hadii yaa cnm aslında bende söz gününe yada isteme mevzusuna yakın bi tarihte edebileceğini düşünüyorum öle bi sinyal aldım ama görücez artık... başının etinii yiyorum cnm yemezmiyimm hakkımız yaaa banane banane isterimm yoksa yokk evlilikk mevlilik taktım valla hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile3

Cancağazlarım ben nerdeyse son güne kadar teklif konusunda laf sokup durdum. Nolucakki teklif edince zaten evlencez oraya doğru gidiyoruz belli diyordu bizimkide. Başının etini yiyin anacım bu erkeklerin, alın teklifinizi ben öle yaptım.

ima etttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…