Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar sevgilimle 1,5 yıldır görüşüyoz .artıkın haziranda aileleri tanıştıralımm die karar aldık.ağustostada nişan yapma kararı.yane herşey çok iyi.ama bu işte bi gariplik bi terslik var.Şeniz
HANİ BENİM EVLENME TEKLİFİM NERDE YAAAA:çok üzgünüm:
bencede noluyo bu erkeklere bizimkide hep evlilikten ailelerin tanışıp nişanlanmaktan bahseder bende dudak büküp evlenme teklifi olmadan mı evlenicez derim bazen o da der ki aşkım hazır evlilik teklifin dudağın uçuklicak der ama bakalım beklioruz iştezemuszemus
evt bizde kendi aramızda sözlendik ama aileler biliyo sayılır kendi söyledi bn sana evlenme teklifi yapmadım işe bak v.s. diye
bende olmasada olur dedim -tatlicadiarzu-
çok pişman oldum sonradan söylediğime ama geçti artık
ay hiç başıma böle bişi gelebilceğini tahmin etmezdim ya
kk olmasa valla:)
aklımda bulunsun da ilerde benimki bu yola girerse evlenme teklifim nerde die tutturym bari :)
ay hiç başıma böle bişi gelebilceğini tahmin etmezdim ya
kk olmasa valla:)
aklımda bulunsun da ilerde benimki bu yola girerse evlenme teklifim nerde die tutturym bari :)
bu erkeklerde iş yok bence erkekler önce bayan olmalılardi sonra erkek olmalılardi ozaman cok iyi sevgili eş olurlardi mesela siz erkek olsaydınız cok iyi bi erkek olurdunuz dimi . :)) cok zayıflar ya bu konuda..... bunlarda iş yok....
haziranda evleniyoruz ama nişanlımda bana evlenme teklifi etmedi. çok üzerinde durduğum bi konu değil açıkçası. yani seviyor seviliyorsunuz ciddi bir ilişki içerisindesiniz niyet belli. ee illa teklif olmalı mı diyorsunuz? şayet öyle ise nikah masasında aklıma gelsin, sen bana evlenme teklifi etmemiştin ki diye :))
evet benim de öyle bi teklifim olmadı. 2 hafta sonra nikahım var telefonda evlenme teklif ediyor imam nikahlı olduğum adam. Geç kaldın dedim -tatlicadiarzu-
ben de nişandan sonra aldım evlenme teklifimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 daha önce benim de pek aklıma gelmemişti biraz hızlı bir nişan oldu zaten çok laf soktum ama değdi çok güzeldi:asigim::asigim: