• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenme Teklifi

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.631
En iyi cevaplar
1
53.982
798
32
Merhaba kizlar moralim o kadar bozukki anlatamam off ben ünvtede son yilimdayim bu yil mezun olucam insallah part time ise basladim sevgilimde uzman cavus 8 yildir birlikteyiz ilk askim. Gecen ay babama soyledik iliskimizi babam birkac gun küstu baristik simdi. Sevgilimin egitimi bitti atamasi oldu 15 gunluk izin kullandi suan yanimda . Ben izine geldiginde evlilik teklifi bekliyordum acikcasi neyse konusu gecmisti iste bugunde sohbet arasinda dediki askim supriz yapicaktim sana yetistiremiyorum hemde cok ozel birsey olsun istiorum ailenle tanistiktan sonra planliyorum sınirlandirmak istemiyorum kendimi rahat yapmam lazim dedi of kizlar cok uzuldum ben hem yapacak gibiydi konusmalarda anliyordum hemde ben onceden beri hep ailemle tanismadan once teklif etsin daha sonra tanissinlar istiyordum bi garibim boyle buruk moralim dustu :KK61:hep oyle istegim oldugunu bildigi halde neden boyle yapiyoki:mad:

Bizimki sevgililer gününde tek taş aldı
Tabi ben havalarda zıpla zıpla
Ben , eee
Eşim , eee
Ben , takimmi parmağıma bişey dicekmisin
Eşim , güle güle tak
Ben , :KK57:

3 . Yılımız :KK69::KK69:

Ahahaha evdeki parkeleri sulasak daha çabuk yeşerir yeminle.

Yok canm senin eşini bilmem ama benimki anlıyordaa anlamıyor evlendik 1 ay sonra öğrendimki arkadaşı evlenme teklifi ederken fikri bu vermiş üst gecitte pankardı bu tutmuş da bize yetmemiş beni sulasalar yeşerirdim :KK51:

Yok canm senin eşini bilmem ama benimki anlıyordaa anlamıyor evlendik 1 ay sonra öğrendimki arkadaşı evlenme teklifi ederken fikri bu vermiş üst gecitte pankardı bu tutmuş da bize yetmemiş beni sulasalar yeşerirdim :KK51:
Aynı model. :)
Millete dağıttığı akılları bilseniz, dünyanın en romantik erkeği.

Back
X