- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gidisle kaderimiz ayni olacak bu konudaKız ben sözlendikten sonra nişana birkaç hafta kala evlilik teklifi almıştım böyle de saçma şeyler oluyor napacaan
Ayy canim benim insallah sende cok hayirli birini bul ve cok mutlu ol![]()
vay be amin allahım duy bunları inş sevgilinde kaya kadar pırlantayla evlenme teklif eder herkes kıskanır seni çok mutlu olursunuz birsürüde bebikleriniz olsunAllahim sana boylu poslu yakisıkli cocuguna harika baba sana mukemmel es olabilecek bir insan nasip etsinn aminnnn![]()
Aynen yapmak için yapılmış gibi oluyor malesef.Ya bir iliski var ve cok uzun zamandir devam ediyor oyle olunca insan biliyor zaten evlenecegini 1 yildir tanisniyoruz ki oyle olsaa evet aaa teklif etti olur ama zaten biliyorsunuz evleniceksiniz oluyo buna care yok ne yazikki
Napalım. Türk erkeklerinden bu kadarını da görmek iyi yinedeBu gidisle kaderimiz ayni olacak bu konuda
Biz cocuk istemiyoruz ayy allah duani kabul eder cok cocugum olursa ne olcak babyvay be amin allahım duy bunları inş sevgilinde kaya kadar pırlantayla evlenme teklif eder herkes kıskanır seni çok mutlu olursunuz birsürüde bebikleriniz olsun![]()
Hahahaa valla ay aglardim yerinde olsameşimle bir mekanda oturuyoruz ben kafamı omzuna yaslamışım eşimde kulagıma benle yaşlanmak istermisin diye fısıldadı ben de tabıkı hayır dedim gülerek ama nerden bileyim adam evlenme teklifi ediyormuş ( bu arada aileler tanışmış nişan günü kararı verilecek dönemler) sonra elini cepine göturdu bende bana kızdı sigarasımnı çıkaracak diye beklıyorum ve hala salak salak gülüyorum...
bi bakarım ki eşim cebinden kutu ile tek taşını çıkardı .....işte o an beni hayal edin![]()
çok dediysem canısı 2 tane demek istedim olsun olsun kız olsun bitane çok tatlı oluyorlar tabi bakımı da zorBiz cocuk istemiyoruz ayy allah duani kabul eder cok cocugum olursa ne olcak baby![]()
Hahahaa valla ay aglardim yerinde olsam![]()