evlenme teklifii?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
evet bacılar

televizyon seyrederken birden aklıma geldi:)

evlilik teklifini erkek edicek diye bi kural mı var canlar?

yani kadın ederse ne olur ki? erkekten beklenen sürpriz ona yapılsa olmazmı?

benim fikrim kadında edebilir ama erkeğin etmesi daha uygun gibi sankibuyrunnnnnnnnn biz o işi hal ettik allaha şükür çokta dert etmem zati böle şeyleri :asigim:

buyrun fikirlerinizzz kızlarrrrr:)

Hhehehe asiyimi izliyodunn şekerimm =)

Asi amelıyata gırcek eski kocasına benımle evlenırmıısn dedı =)

Cevap amelıyattan sonra evet oldu =)

bizde teklif eden eşim oldu kabul eden benopuyorumnanaktan
fakat çekingen bir erkekse sevgiliniz edebilirsiniz tabi ama erkeğin etmesi makbul die düşünüyorum meliscimkaydirigubbakcemile5
bu arada nerdesin kısım çıkmışsın yine çabuk geeel:1hug:

zaten bu gidişle ben evlenme teklifinide edicem adamı isyemeyede gidicem almaya niyeti yok gibi bari ben alayimsırnaşık şey

ehehehhe az önce baktımdaa =)

Sonbaharın esas kızı sabihaaaa onlarca kez evlenme teklıfını reddetıği esas oğlan galip beye teknede
benımle evlenırmısın dedı =) Galipp piss piss sırıttıııı ehehehehehhehehhe =)

Bende dızı kolıkmıyım neyım valla reklamda gördümmmm =)

Bu tur seyler ozgur ciftler icin gecerli.. kadin illada kendini prenses gibi hissedecek ya, etmeyi dusunmez tabi.. oysaki bu peri masali hikayeleri coook eskilerde kaldi.

evlilikten mümkün olduğunca kaçan erkekler olduğuna göre ben teklif etmezdim... hazır olunca kendisi teklif etsin ; hazır değilse de zaten cevabı hayır ya da ık mık olacaktır... bunları duymaya da hiç niyetim yok..

yazık erkeklere de hep onlardan bekliyoruz ilgiyi sevgiyi iltifatı teklifi ama onların hiç ihtiyacı olmuyor sanıyoruz..... ben de nişanlı bir bayan olaraktan hala daha evlenme teklfii bekliyorum zemuszemus

valla ben karşı taraftan beklerim.
belki alıştığımız için öyle olması gerekiyormuş gibi geliyor ama
ben de erkeğin teklifini tercih ederim.

yazık erkeklere de hep onlardan bekliyoruz ilgiyi sevgiyi iltifatı teklifi ama onların hiç ihtiyacı olmuyor sanıyoruz..... ben de nişanlı bir bayan olaraktan hala daha evlenme teklfii bekliyorum zemuszemus

nasıl yani ; evlenme teklif etmeden mi nişanlandınız ... ilginç olmuş...

valla onlar ilgi ; şefkat ; iyi niyete karşı alerjik tepkiler veriyorlar... fazlası zarar...
olması gerektiği gibi olmalı... :umursamaz:

valla biz bayanlar evlenme teklifi etsek,erkekler ilerde başımıza kalkarlar ,ufak bi sorun oldugunda"sen evlendin,sen teklif ettin,az peşimden koşmadın ....."diyeee..ondan herşey usulune göre olsun en iyisikaydirigubbakcemile3

bencede vereliniortak

bizde evlenme teklifi olmadı biz çook uzun yıllar çıktığımız için hep evlilik hayali kuruyorduk zaten.
eşim o zamanlar ben sana nasıl evlenme teklif edeyim falan diyordu
ben de bana teklif etsen nolcek sanki he deyince evlenebilcezmi diodum..
sen git babama nasıl teklif edeceğini düşün onun evet demesinin bi anlamı var benim yok derdim:)))

:1rolleyes:

neden olmasın bence olabilir ama erkekler red cevabıda alabiliyor bizler bu konuda daha hassasız şayet red edilmeyi kaldırabileceksek neden olmasın.

eşim 3 yıllık sevgililik hayatımızda en az 30 kez evlenme teklif etmiştir heralde muhtelif zamanlarda çok sürprüzlü şekillerde ben her seferinde gıcık ederdim onu ,ama sonunda noldu yıl dönümümüzdü ben teklif ediverdim o da tek seferde kabul etti sonra da hemen harekete geçtik 6 ay içinde evlendik komik oldu..ben bazen diyorum bak sen 3 yıl uğraştın ama ben seni 1 seferde oturttum nikah masasına diye beceriksizsin sen diyorum çok gülüyoruz..

evet teklif olmadı ama hep evlilik hayali vardı öyle laf arasında evlenir misin benimle falan sözleri geçse de şöyle güzel bir teklif henüz gelmedi ama belki 40. evlilik yıldönümümüzde gelebilirsırnaşık şey

biz aklımıza geldikçe evlenme teklif ediyoruz zaten birbirimize ilk kim teklif etti onu da hatırlamıyorum süprizzzzz ama şuan sözlü olsak da henuz ciddi bir evlenme teklifi alamadımm heyecanla bekliyorumm :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…