kızlar, aynı lisede okurken tanıştığm biriyle 7/8 senedir bir birliktelik yaşıyorum... yaşımız küçük şu bu derken bu kadar uzadı, küçüklükten beri ailecek tanışıyoruz birde ona dayanarak sık sık evlerine gider gelir olmuştum, oturduğumuz yer küçük olduğu için birçok dedikodu çıktı, sonra annesi düne kadar annemle çarşıda karşılaşıp konuşurken dedikodulardan sonra konuşmaz oldu, o askerdeyken bende hayalini kurduğm öğretmenliği kazandım ve okudum. merkezde iyi bir şirkete girdm maaşım fln gayet iyiydi...
sevgilim askerden gelene kadar annesi konuşmadı bile benimle, kız kardeşi ile aynı sınıftaydık baktım oda konuşmuyo benlen,Oğulu bulunmaz hint kumaşı değil onlarda biliyor ki aldığım eğitim, işyerinde bulunduğum konumum, aldığım maaşım tipim fiziğim oğullarından çok çok fazla.
anlam veremedim neden böyle yaptılar.
sevgilim askerden gelene kadar annesi konuşmadı bile benimle, kız kardeşi ile aynı sınıftaydık baktım oda konuşmuyo benlen,Oğulu bulunmaz hint kumaşı değil onlarda biliyor ki aldığım eğitim, işyerinde bulunduğum konumum, aldığım maaşım tipim fiziğim oğullarından çok çok fazla.
anlam veremedim neden böyle yaptılar.
Son düzenleme: