Evlenmeden başlayan sorunlar!

Hayatim simdiden böyle ise sen evlendikten sonrasini gör, eyvah diyorumda baska birsey demiyorum...:delphin:

Bende bircok arkadasima bu konuda katiliyorum, arada bir resmiyet olmadan erkek tarafi ile fazla yüz göz olunmaz, ama sen o kadar cok yüz göz olmussunki görümcenle küslük bile olmus aranda...
Ayrica kayinvalidenin sana ve ailene olan soguk tavrida bundandir zaten...:delphin:

Bana kalirsa bu isin suyu cikti bile...:uhm:

Sunuda eklemek istiyorum, onlarda biliyor oglullarinin bulunmaz hint kumasi olmadigni filan yazmissin, burda düzeltmek istedim, her anne icin evladi bulunmaz bir hint kumasidir güzelim sakin öyle düsünme...a.s

Hakkinda hayirlisi olsun:teselli:

Sen daha evlenmeden eskimiş, yıpranmış ilişkin. Ortada bir yüzük bile yok sen kayınvalide kayınpeder muhabbetine girmişsin. Sevgililerin görümcesi baldızı vs olmaz ki...
Krediler, ortak alınan eşyalar, kardeşi ve annesine karşı tepkinin sevgili aracılığıyla iletilmesi
En önemlisi "oğulları bulunmaz hin kumaşı değil ki" cümlesi..
O senin için bulunmaz hint kumaşı değilse yanında işin ne, neden uğruna sorunlu bir evlilik riskini göze alıyorsun?
Seni seviyor diye mi?
Onların tavırları olayın tamamen kontrolünü yitirmiş gibi hissetmelerine bağlanabilir ama bence sen önce kendi duygularını bir dinle...

Son düzenleme:
kız evi naz evi derler her zaman ama burada tam tersini görüyorum canım neden bu kadar içli dışlısın ki hem söz olayı dahi yok evlerine girip çıkman abes tabi herkesin farklı olayı bana göre abes kayınvalide ADAYIN da görümce adayına karşı küs olduğundan dolayı umursamıyodur seni nihayetinde kızı...bence pek içli dışlı olma şimdiden sorun oluyosa ooo daha istemesi var nişanı var düğünü var kendinizi çok yıpratırsınız çoook...

Garip geldi bana bu konu arkadasım..öncelikle darılma ama sevdigini söyledigin adamı alçak görmen ailesini geri ve görgüsüz görmen de garip madem bu kadar begenmiyorsun ne diye hala birliktesin bu ailenin oğluyla?
o seni delice seviyor diye mi?
ayrıca daha seni istemeye gelmemişler ve sen gidip beyaz eşya almışsın daha nişanlı bile değilsiniz..
sen beni ölümüne seviyor dersin ama güven olmaz kimseye..madem seviyor ölümüne neden ailesine seni saydırmamış..8yıl olmuş artık beklemenin ne anlamı var ki?evlenin illa ev mi almaları lazımdı.insan isterse iyi kötü sartlarda da evlenir..kadının seni istemediği aşikar zaten ..
senin onlar bu kadar içli dışlı olman d abana göre hata..yani sorun etmene gerek yok yanlışın cok bence..

benim anlattıklarından anladığım kadarıyla seni istemiyorlar..tavırları davranışları bunu gösteriyor..ama sen yinede saygısızlık etme ,oluruna bırak biraz ve kıyaslamada yapma sakın...kimse evladına başkasını yakıştıramaz..kargaya yavrusu şahin görünür demişler,çok ta doğru...

diğer söylenenlere katılıyorum ama arkadaşın söylediği "hint kumaşı" lafı bence şundan kaynaklanıyor. hani olur ya bazı aileler bizim oğlumuz çok yakışıklı mesleği süper der ve kızın da öyle olmasını ister.arkadaşta diyo ki şu durumda ben bu özelliklere sahipken ve o sahip değilken neyimi beğenmiyolar diye bi sitem aslında.yoksa çocuğu beğenmiyo olsa zaten niye bu şartlara rağmen evlenmek istesin?
ama canım beğenmeleri için bu yeterli değil kafalarındakileri bilemezsin. benim de sevgilim bana göre çirkin değil de az yakışıklı diyelim:P (dünya datlusudur o ayrı:) maddi durumumuz çok daha iyi onlardan ama benim annemin sevgilime gösterdiği sevecenliği yakınlığı onun annesi bana göstermiyor. bunun sebebi kültür farkı var diye düşünüyo olması olabilir oğlunu kıskanması olabilir. sen de hoşuna gitmeyen bişey gözlemlemiştir. biraz kendini çek ve söz falan olduktan sonra da tavrı değişmezse sizle açık konuşucam bi hatam mı oldu size karşı vs diye güzelce konuşursun.canını sıkma sana oğlu lazım:))

ben eşimle nişanlanmadan önce illa seni bize kahvaltıya götrecem dedi annesi beni görmek istiyormuş ben kesinlikle olmaz dedim çok saçma geldi bana istemedim arada bir resmiyet olmadan tanışmak ve bu beni zorla götürdü keşke dinlemeseymişim..önce hatta kız kardeşini yanımıza gönderdi bişey bahane edip ve kız beni soru yağmuduna tuttu merhaba bile demeden kaç kardeşsniz nerde oturursunuz falan..saçmaladı..ben ne kadar olgun davranmaya çalıştıysam o bir o kadar küçüldü..abisi müdahale etti hemen önce bir merhaba de diye..sonra bu kız gidiyo zaten fetbaz bişey.. abartıyo annesine ikisi bir oldular beni bozdular..abim onu korudu bana kızdı falan dolduruyo annesini hatta ben o kadar iyi niyetle karşılıyorum ki eşime tamam sorsun önemli değil diyorum kıza kızmasın diye..ama kıskançlığından gidip annesine farklı anlatıyo annesi beni görür görmez yine aynı sorgu suale başladı acayip acayip bakışlar..beni odada yalnız bırakıp oğlunu çağırmalar daha ilk günden görgüsüz aptal hareketler..neye uğradığımı şaşırdım beni daha ilk görüşte bu kadının bana kastı neydi anlamadım..sonrasında öyle olaylar oldu ki..öyle seviyesizleştiler ki ailecek bunlar..eşim hep onları suçladı konuşmadı tepki verdi..ben de öyle olacak sanıp evlendim evlendikten sonra politika değiştirip iyiyi oynamaya kalktılar oğullarına karşı ve yine bana kötülüklerine devam ettiler..ama oğullarına hissettirmeden..bu sefer daha tehlikeli oldular ve oğulları onları tutmaya başladı..kaç bin km uzaktan bize müdahale etmeye çalışıyor ve huzurumuzu bozuyorlar..lanet çirkef bir aile..çooook pişmanım böyle bi aileye geldiğim için..değişmiyo daha beter oluyorlar ve zamanla oğullarını da yanlarına çekiyorlar..ondan sonra vay senin haline..benim başıma gelenler bunlar..umarım sen de farklı gelişir olaylar..umarımm

Bende diğer arkadaşlara katılıyorum.Bencede fazlaca yüz göz olmuşsunuz.Madem size böyle davranıyorlar neden hala gidiyorsunuz ki onlara üstelik evli değilsiniz,nişanlı değilsiniz.Bu tarz yaklaşımlara ne gerek var.Biraz resmiyet koyun araya.8 yıllık ilişki az değil ama ilişkinizi bu tarz şeylerle yıpratmayın bence siz ağardan alın kendinizi....

Back
X