evlilik çok uzun bir süreç ailelerin tanışması falan zaten pek adetleri sevmem olursa sadece düğün ama o bile gözümde büyüyor açıkçasıÇok güzel giden bir ilişki madem sevgilin çalışıyor da neden evlilik düşünmüyorsunuz?
Evliyken okuyabilirsin.
En azından ailenin rızası dışında bir şey yapmamiş olursun..
gizli yapamam ki zaten ya ne biliyim zaten arada gidip kalıyorum ama göçebe gibi oluyorum öyle deAilen izin vermeyecekse bence birlikte yaşama gizli gizli yapma yani.
Bana kalırsa yaşanabilir evet ama bence sürekli evli gibi birlikte yaşamayın bu sefer direk evli moduna girer birbirnizden sıkılırsınız, arada git kal bence ama sürekli aynı evin içinde olmayın. Bence tabi.
neden, ne dedim ki?fake fake fake diye düşündüm nedense
evlilik çok uzun bir süreç ailelerin tanışması falan zaten pek adetleri sevmem olursa sadece düğün ama o bile gözümde büyüyor açıkçası
ona durumum yok maalesef memur çocuğuyum zatenBenim böyle bişey için ailemi ikna etme gibi bir durumum asla olamazdı, ama kuzenlerimden 3 tanesi birlikte yaşadı sonra evlendiler, onlar Nasıl ikna etti hiçbir fikrim yok
Birlikte yaşamak yerine sevgilinin yaşadığı yerlerde ev tutsan sende?
ucu açık bir konu ve de 2 msjlı bir üyelik. neyse görürüz zatenneden, ne dedim ki?
Zamanla alakalı bir şey söylemedim yalnız benim için zorlu bir süreç maddiyat da gerekli açıkçası belki iki üç sene sonra olabilir ailem de düğüne kendini hazırlar birden diyemem ki ben evleniyorum diye ama bu kararı sadece benim vermem doğru olmaz zatenBunlar hep bahane..
Onun doğru insan olduğundan eminsen eğer onun da niyeti ciddiyse çözüm çok basit.
Ben tanışma 1 hafta sonrası nişan 1 ay sonrası nikah yapanlar tanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?