- 6 Haziran 2015
- 1.219
- 3.256
- 48
- Konu Sahibi Mylonghair
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harbi ya, erkek olabilir.
Üye adına bak zaten. "Mylonghair"; Saçı uzun aklı kısa işte der gibi.
abiyane bir tabirdirBenim arkadasima falci demisti,ilk oyle duymustum. Kadindi o da, birak bu adami ne emmeye ne gommeye demisti, tabi biz sok biz iptal![]()
Harbi ya, erkek olabilir.
Üye adına bak zaten. "Mylonghair"; Saçı uzun aklı kısa işte der gibi.
İlk defa duyuyorum zaten gelip istemişler söz kesilmiş erken evlilik için hamile kalmayı bile göze alıyorsunuz. Evliliğinizin ilk 1 yılı eşinle sevdiğinle gezip tozmak varken sen daha evliliğe adapte olmadan çocuk doğuracaksın bence sakın böyle bir duruma kalkışma bekle sayılı gün çabuk geçer.Slm arkadaşlar.erkek arkadsimla 2 ay önce sozlendik gelip istediler....nişan için mayis diyor. Ama arası ÇOK uzun.düğün ağustos diyor. Bizde uzun nisanlilik vs olmaz.bunu onunla defalarca knustum ama hicbisi söylemiyor. Bu arada maddi bir silinti yok.beklediğimiz biseyde yok. Arkadaşlarım hamile kal 1 ayda evlen diyor.ama bu kulagima korkutucu geliyor.önerilerinin ne olur?sakince bekliyim mi?şeytana mi uyumtekrar söylüyorum ben bu nişan düğün konusunda akliniza gelebilecek herşeyi söyledim.adam kara kutu susuyo.son olarak aramizdski sevgide prob yok.biz ve aileler çok iyi anlasiyoruz ama adam ne emmeye ne gömmeye geliyor