• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden önce Aldattım, Söylemeli miyim?

aldatma mevzunda çok hassassınız ya... uzmanlar bile aldatmanın çoğu ilişkiye verimlilik kattığını söylüor bazı durumlarda. zaten bizim türk kızı lafta namuslu ama alttan alta sırasıyla herkesle dudak dudağa... ha aldatmışsın ha habire biriyle beraber olmuşsun... kimse kalkıp eleştirmesin boşuna. ben zten hatamı biliyorum derdim bu değil. oy oy...

ben bu uzmanları merak ettim şimdi. aldatma verimlilik katarmış ya ilişkiye.

Uzmanlardan açıklama : Ben az önce aldattım bayağı verim aldım :D

peki 7 yıl sonra neden şimdi anlatma derdine düştünüz?

Anlatmayacak ki içini dökecek yer lazımdı burada kendini acındırıyor hepsi bu yazdıklarına dikkat et kader kurbanı misali sürekli ağlak

aldatma mevzunda çok hassassınız ya... uzmanlar bile aldatmanın çoğu ilişkiye verimlilik kattığını söylüor bazı durumlarda. zaten bizim türk kızı lafta namuslu ama alttan alta sırasıyla herkesle dudak dudağa... ha aldatmışsın ha habire biriyle beraber olmuşsun... kimse kalkıp eleştirmesin boşuna. ben zten hatamı biliyorum derdim bu değil. oy oy...

ben bu uzmanları merak ettim şimdi. aldatma verimlilik katarmış ya ilişkiye.
oky monoton ilişkiye renk katıyor ya o açıdan heralde :KK53::KK53: kavga kıyamet hayalkırıklığı öfke kızgınlık üzüntü gibi birçok duyguyu da beraberinde getirince ,çok renkli günler yaşanıyor aldatm sonrasında ...

yazdıklarımı ve beğenilerimi de geri alıyorum valla..o cümleden sonra düşündüklerim yanlışmış kusura bakmayın..

bu nerden çıktı şimdi.

aldattığım için bana yüklenenlere söylüyorum. hayattaki tek ahlaksızlık aldatma mı diye? herkes kendini sorgulasın diye. hayatta yapılabilecek tek ahlaksızlık aldatma mı sizce de? ben burada içimi döktüm, hatamı kabul ederek. dünyanın en kötü insanı ilan edildim. sizler de hayatlarınızı sorgulayın tek ahlaksızlık aldatma mı ki? herkes kendi hayatından mesul. kimse kimseyi yargılayamaz. siz aldatmazsnız ama başka zaafınız vardır (misal). ben de bunu bilemiyoum şuan. bilsem ve topa tutsam hoşunuza gitmezdi.

o zamanlar ne düşünüp ne yaptığımı anlattım. ısrarla anlamadığımı düşünüyorsunuz. ben bunları o zaman yaptım. nedenini gösterdim size. sizin beni anladığınızı sanmıyorum. bunlar şuanki düşüncelerim değil ki. geçmişten bahsediyorum. ben hatamı yıllar evvel anlamışım zaten bana neyi anlatmaya çalışıyorsunuz. sorduğum soru bu değildi onu anlatıyorum.

Merhaba, ben aile içi şiddet (bana uygulanmadı ama), taciz, korku ile büyüdüm. üstüne parasızlık geçim sıkıntısı (zaten hep vardı arttı) halimi tahmin edin. biriyle tanıştım onu çok sevdim ama hep beni anlamıyor olmasından dert yandım. içimdeki sırlar, duygusal paylaşımda bulunamama beni boğuyordu. onun muhteşemdi hayatı bense külkedisi. kıskanıyor ve bu duruma öfke duyuyordum. 22-23 yaşıma geldiğimde ondan ayrılmaya karar verdim hep tartışıyordum. gençtim, çok ağır şeyler yaşamıştım, yaşıyordum, bunalımdaydım. yalnızlıktan yakınıyordum. sevgilimleyken 1 yıl içinde 2 kişiyle yakın temasım oldu. birisi beni kandırdı - sevgilisinden ayrılması ve beraber olmak için baskı yapıyordum - nişanlı çıktı. bir diğeri arkadaş ortamındandı duygusal olarak beni anladığını düşünüyordum, bir iki buluşup sohbet ettik. bir gün bir şişe almak için evine girdiğimde biraz saldırganca beni öptü, zorladı. bu tam şerefsizlikti.

Ben yaşanan hiçbir şeyi haketmedim, hayat bana acımasız oldu ben neden istediğim birini öpemeyeyim ki diye düşündüm aldatma yaşanırken. Ama kimseyle beni taciz eden adamdan daha fazla ileriye gitmedim. birden dank etti, aslında bana zarar vermeyen tek kişiyle beraberdim ve aşk, paylaşım yaşadığımı sandığım insanlar beni kullanmıştı.

o erkek arkadaşımla nişanlandım, onu ölene kadar sevmeye yemin ettim, sadık kalmaya... evlendim. gözlerinin içine bakamıyorum. anlatsam ona ızdırap vereceğim, anlatmasam kendim yanıyorum. cahillik, yalnızlk, saflık, bıkkınlık, depresyon doluydum o zamanlar. eşimle aram öyle muhteşem ki yeni evliyiz ve söylesem mi yolun başındaykn diyorum ama o da beni deliler gibi seviyor ben de. utanıyorum...

bunları yazarken elim titriyor yorumlarıızdan sonra konuyu sildirebilirim. teşekkür ederim.

Geçmişte kaldı artık geriye dönüp bakmayınız.
Bu konuları açarsanız size olan güveni bitecektir ...

Tovbe Et soyleme zaten sevgilinmiş o zamanlar kocan degil. Bir dahada vicdanını sızlatacak işler yapma

doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar. ben hatamı kabul ediyorum zaten ama tek ahlaksızlık ne zaman aldatma oldu? uslubunuz bana öfkelendiğinizi gösteriyor neden? düşüncelerimi söylemem yasak mı?

önüne gelenle beraber olacaksın ondan sonra aldatılınca ahlaksızlık. namuslu olunacaksa her yönden namuslu olunmalı o zaman. kimsenin kimseyi yerden yere vurmaya hakkı yok.
Anlaşamayıp ayrılmak başkasıyla ilişkiye başlamak başka senin gibi iki kişiyle birlikte ilişki yaşamak başka.Kendine gel bence.

aldattığım için bana yüklenenlere söylüyorum. hayattaki tek ahlaksızlık aldatma mı diye? herkes kendini sorgulasın diye. hayatta yapılabilecek tek ahlaksızlık aldatma mı sizce de? ben burada içimi döktüm, hatamı kabul ederek. dünyanın en kötü insanı ilan edildim. sizler de hayatlarınızı sorgulayın tek ahlaksızlık aldatma mı ki? herkes kendi hayatından mesul. kimse kimseyi yargılayamaz. siz aldatmazsnız ama başka zaafınız vardır (misal). ben de bunu bilemiyoum şuan. bilsem ve topa tutsam hoşunuza gitmezdi.

o zamanlar ne düşünüp ne yaptığımı anlattım. ısrarla anlamadığımı düşünüyorsunuz. ben bunları o zaman yaptım. nedenini gösterdim size. sizin beni anladığınızı sanmıyorum. bunlar şuanki düşüncelerim değil ki. geçmişten bahsediyorum. ben hatamı yıllar evvel anlamışım zaten bana neyi anlatmaya çalışıyorsunuz. sorduğum soru bu değildi onu anlatıyorum.
bakın burda kimsenin kimseyi kötü ilan etmeye hakkı yok katılyıorum..ancak bu konuyu açarken böyle yorumlar geleceğini de bilmeliydiniz..
ben hata yaptım ama şöyle böyle demiyosunuz ki,uzmanlar aldatamanın verimlilik kattığını söylüyor derseniz ,o zaman ne diye konu açtın verimli verimli yaşayın evliliğinizi derim ben de...

Anlaşamayıp ayrılmak başkasıyla ilişkiye başlamak başka senin gibi iki kişiyle birlikte ilişki yaşamak başka.Kendine gel bence.
ayrıca önüne gelenle beraber olan insnaları biel yargılamak saçma ki,herkesin namusundan kendisi sorumludur..
ama kimse bana aldatmanın haklılığını savunamaz..kadın ya da erkek..evet genç yaşta hatalar yağpılabilir kabul,ama bu şekilde farklı tepkiler alınca da saldırmak yanlış..
rasp senden alıntı yaptım ama lafım konu sahibine;)

benim büyüdükten sonraki inancım insan önüne gelenle beraber olmamalı. bana göre bu da ahlaksızlık. ben tecrübe sonucu hata yaparak öğrendim. insan ruhuna zarar veren bir şey. erkek ve kadın sürekli başkalarıyla deneme yanılma yöntemi gibi beraber olmamalı. bu da yanlış. karpuz seçer gibi sırayla koklamak. şimdiki aklım olsa bu hataların hiçbirne düşmezdim.

ayrıca önüne gelenle beraber olan insnaları biel yargılamak saçma ki,herkesin namusundan kendisi sorumludur..
ama kimse bana aldatmanın haklılığını savunamaz..kadın ya da erkek..evet genç yaşta hatalar yağpılabilir kabul,ama bu şekilde farklı tepkiler alınca da saldırmak yanlış..
rasp senden alıntı yaptım ama lafım konu sahibine:KK66:

siz ne yazmışsınız: herkesin namusu kendinden sorumlu. işt bunu demek istedim başka bir şey. aynı şey benim içinde geçerli. yazdıklarımı kimi bölük pörçük okuyor bazı yazılarımı yanlış anlamışsınız (siz değil bazıları) bütün olarak okunması lazım.

Bir hatadır olmuş bunu yargılamak kimsenin haddi değil kimse büyük konuşmasın,insanın başına ne geleceği belli olmaz bu hayatta..konu sahibi hatanı anlamışsın, bunu eşine söylemek istemen bile aslında senin ne kdar pişman oldugunu ve nekadar vicdan sahibi bir insan olduğunu gösteriyor..bana samimiyetsiz gelmedin sen konuşmalarindan belli oluyor belli ki çok üzülmüşsün..sil at kafandan yaşadıklarını,eşinede hiçbirşey söyleme sakın yuvanı bozma,o kuşku eşinin içine düştümü ömür boyu mutlu olamazsın ve hayır gelmez bu evlilikten..o yaşlarda etmişsin bir cahillik kendini üzme.

benim büyüdükten sonraki inancım insan önüne gelenle beraber olmamalı. bana göre bu da ahlaksızlık. ben tecrübe sonucu hata yaparak öğrendim. insan ruhuna zarar veren bir şey. erkek ve kadın sürekli başkalarıyla deneme yanılma yöntemi gibi beraber olmamalı. bu da yanlış. karpuz seçer gibi sırayla koklamak. şimdiki aklım olsa bu hataların hiçbirne düşmezdim.

siz ne yazmışsınız: herkesin namusu kendinden sorumlu. işt bunu demek istedim başka bir şey. aynı şey benim içinde geçerli. yazdıklarımı kimi bölük pörçük okuyor bazı yazılarımı yanlış anlamışsınız (siz değil bazıları) bütün olarak okunması lazım.
sadece kendine müslüman denir size...önüne gelenle beraber olmak ne demek herkes içn farklıdır..siz de başkalrını itham ediyorsunuz nbu şekilde..o zaman insnalar da sizi bu şekidle eleştirir.bazısına göre de evlenmeden beraber olmak ahlaksızlıktır.

şimdi şu mesajlara bakınca şaşırdımmı evet. geçenlerde evli bir üye nişanlıyken aldatıldığını öğrenmişti. boşan dendi,adamı yerden yere vurdular burada. ama bakıyorum kadın olduğumuz için daha bir yumuşağız . arada bizde çifte standart yapmıyor değiliz demek
Konu sahibi bana cok samimi geldi. Bundan sonraki surec icin. Bir kadin verdigi sozu tutar ama bir erkegin verdigi sozu tutabildigini gormedimndaha buna esim de dahil. Evet dusununce haklisiniz ama benim yorumum kadin oldugu icin pozitif ayrim degil de tamamen durumla ilgili. Bilemedim bak simdi sorguladim kendimi de ama bu durumu yasayip nisanliyken soylesemmi deseydi herhalde, herhalde degil kesinlikle soyle ve adama yazik etme derdim.

Konu sahibi bana cok samimi geldi. Bundan sonraki surec icin. Bir kadin verdigi sozu tutar ama bir erkegin verdigi sozu tutabildigini gormedimndaha buna esim de dahil. Evet dusununce haklisiniz ama benim yorumum kadin oldugu icin pozitif ayrim degil de tamamen durumla ilgili. Bilemedim bak simdi sorguladim kendimi de ama bu durumu yasayip nisanliyken soylesemmi deseydi herhalde, herhalde degil kesinlikle soyle ve adama yazik etme derdim.

bunu nişanlanmadan önce söyleseydim kesinlikle şuan bunun pişmanlığını yaşamayacaktım. bencillik ettim. korktum. çok mutlu olacağımızı görüyordum. onun beni ne çok sevdiğii de. salakça bir düşünce ama maalesef nasılsa henüz flört dönemiydi bu dedim. keşke söyleseymişim evet.

bunu nişanlanmadan önce söyleseydim kesinlikle şuan bunun pişmanlığını yaşamayacaktım. bencillik ettim. korktum. çok mutlu olacağımızı görüyordum. onun beni ne çok sevdiğii de. salakça bir düşünce ama maalesef nasılsa henüz flört dönemiydi bu dedim. keşke söyleseymişim evet.
ama bu satten sonra soyleme derim. Inanc durumunuzu bilmiyorum. Daha onceki mesajimda da yazdim. Sen gonulden inanarak ve bir daha yapmayacagina azmederek pismanlikla Allahtan af dilersen O kesinlikle bunu kabul eder. Ve affettimi diyr dusunmeden supheye dusmeden affedildigine inan ve gonlunde bu konuyu kapat. Mutlaka aklina gelecektir ama o zaman da af diledigini ve affedildigini tekrar hatirla.

her doğru heryerde söylenmez diye birşey vardır.. bu saatten sonra söyleme bence.. affedemez ve boşanmaya kadar gider bu iş.. allaha dua edin af dileyin s,iz zaten dersinizi almışsınız birdaha böyle birşey yapacağınızı sanmıyorum..

sahip olduğunuz mutluluğu geçmişteki bir hata için baltalamayın

Önüne gelenle beraber olmak? Senin o dediklerinin derdi ev kurmak,sevmek,sevilmek değil biliyorsun dertlerini.Ama elinde olmayan nedenlerle ayrılmış başından bir kaç ilişki geçmiş insanları aynı kefeye koyamazsın.Herkesle dudak dudağaymış kimse ayrılacağım diye ilişkiye başlamıyor.Sen zamanında yaptığın şeyin ezikliğin acısı başkasından mı çıkarıyorsun ya da trolleniyor muyuz bilemedim.Bir şeyin değiştiği de yok hayatında aldatmayla ilgili düşüncen ortada.

Back
X