- 25 Ağustos 2014
- 957
- 599
- 123
yaşadıklarım bana gerçek sevginin ne olduğunu gösterdi. başka bir teni arzulamak hayvanca bir içgüdüden başka bir şey değil. çünkü insanca yaşamalıyız. eşime tutukuyla aşık olmasam da zaman içinde hiç kimseyi sevemeyeceğim kadar sevdim onu. o kadar ki biri onu üzse panter gibi çıkarıyorum pençeleri mi. belki avuntu bahane ama gerçekten bunları tecrübe etmeseydim dediğiniz gibi evlendiğimde düşeceğim ilk zorlukta daha büyük hatalar edebilirdim. tek avuntum bu. eşim bunları öğrenirse benden kolay vazgeçemez. ben de zaten evlenmeden önce söylemeliydim bunu bilyorum.
Muhtemelen evlenmeden önce yyaptığının gençlik hatası olarak gördün ve kendini haklı sayabilecegin sebebler in vardı. Ancak zamanla kendine itiraf edemedigin şeylerin farkına vardın. Mesela o donem yasadigin olumsuzluklar yaninda belki su anki esini bile sucladin.misal asiri kiskancligi yuzunden gibi? O yuzden senin kadar onun da suclu oldugunu dusundun?
Esinin aşkı, ilgisi gibi güzel duygulari karşısında , o arkasına siginid in bahanelerine ragmen aslında eşinin bunu hiçbir zaman haketmediginin farkına varmış ve onun yaptıkları karşısında kendini kötü hissediyor olabilir misin? O yüzden Vicdanın rahatsız olabilir mi? O yüzden mi bu kararsizligin? Yani bir yandan ogrenmeye hakkı var derken bir yandan olumsuz sonuçları düşününce Kıyamiyor musun? Esinin senden vazgecebilme ihtimaline emin değilsin bence emin olsan söyleyip rahatladın?