Merhaba, ben çok zor bir dönemde biriyle tanıştım onu çok sevdim ama hep beni anlamıyor olmasından dert yandım. içimdeki sırlar, duygusal paylaşımda bulunamama beni boğuyordu. kıskanıyor ve bu duruma öfke duyuyordum. ondan ayrılmaya karar verdim hep tartışıyordum. gençtim, çok ağır şeyler yaşamıştım, yaşıyordum, bunalımdaydım. yalnızlıktan yakınıyordum. sevgilimleyken 1 yıl içinde 2 kişiyle yakın temasım oldu. birisi beni kandırdı - sevgilisinden ayrılması koşulu ile devam edebileceğimizi söyledim - nişanlı çıktı. bir diğeri arkadaş ortamındandı duygusal olarak beni anladığını düşünüyordum, bir iki buluşup sohbet ettik. bir gün bir nedenden evine girdiğimde biraz saldırganca davrandı beni öptü, zorladı da.
hayat bana acımasız oldu ben neden istediğim birini öpemeyeyim ki diye düşündüm aldatma yaşanırken. birden dank etti, aslında bana zarar vermeyen tek kişiyle beraberdim ve aşk, paylaşım yaşadığımı sandığım insanlar beni kullanmıştı.
o erkek arkadaşımla nişanlandım, onu ölene kadar sevmeye yemin ettim, sadık kalmaya... evlendim. gözlerinin içine bakamıyorum. anlatsam ona ızdırap vereceğim, anlatmasam kendim yanıyorum. cahillik, yalnızlk, saflık, bıkkınlık, depresyon doluydum o zamanlar. eşimle aram öyle muhteşem ki söylesem mi diyorum ama o da beni deliler gibi seviyor ben de. utanıyorum...
bunları yazarken elim titriyor yorumlarıızdan sonra konuyu sildirebilirim. teşekkür ederim.
hayat bana acımasız oldu ben neden istediğim birini öpemeyeyim ki diye düşündüm aldatma yaşanırken. birden dank etti, aslında bana zarar vermeyen tek kişiyle beraberdim ve aşk, paylaşım yaşadığımı sandığım insanlar beni kullanmıştı.
o erkek arkadaşımla nişanlandım, onu ölene kadar sevmeye yemin ettim, sadık kalmaya... evlendim. gözlerinin içine bakamıyorum. anlatsam ona ızdırap vereceğim, anlatmasam kendim yanıyorum. cahillik, yalnızlk, saflık, bıkkınlık, depresyon doluydum o zamanlar. eşimle aram öyle muhteşem ki söylesem mi diyorum ama o da beni deliler gibi seviyor ben de. utanıyorum...
bunları yazarken elim titriyor yorumlarıızdan sonra konuyu sildirebilirim. teşekkür ederim.
Son düzenleme: