• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden önce Aldattım, Söylemeli miyim?

s_o_s

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
68
19
13
Merhaba, ben çok zor bir dönemde biriyle tanıştım onu çok sevdim ama hep beni anlamıyor olmasından dert yandım. içimdeki sırlar, duygusal paylaşımda bulunamama beni boğuyordu. kıskanıyor ve bu duruma öfke duyuyordum. ondan ayrılmaya karar verdim hep tartışıyordum. gençtim, çok ağır şeyler yaşamıştım, yaşıyordum, bunalımdaydım. yalnızlıktan yakınıyordum. sevgilimleyken 1 yıl içinde 2 kişiyle yakın temasım oldu. birisi beni kandırdı - sevgilisinden ayrılması koşulu ile devam edebileceğimizi söyledim - nişanlı çıktı. bir diğeri arkadaş ortamındandı duygusal olarak beni anladığını düşünüyordum, bir iki buluşup sohbet ettik. bir gün bir nedenden evine girdiğimde biraz saldırganca davrandı beni öptü, zorladı da.

hayat bana acımasız oldu ben neden istediğim birini öpemeyeyim ki diye düşündüm aldatma yaşanırken. birden dank etti, aslında bana zarar vermeyen tek kişiyle beraberdim ve aşk, paylaşım yaşadığımı sandığım insanlar beni kullanmıştı.

o erkek arkadaşımla nişanlandım, onu ölene kadar sevmeye yemin ettim, sadık kalmaya... evlendim. gözlerinin içine bakamıyorum. anlatsam ona ızdırap vereceğim, anlatmasam kendim yanıyorum. cahillik, yalnızlk, saflık, bıkkınlık, depresyon doluydum o zamanlar. eşimle aram öyle muhteşem ki söylesem mi diyorum ama o da beni deliler gibi seviyor ben de. utanıyorum...

bunları yazarken elim titriyor yorumlarıızdan sonra konuyu sildirebilirim. teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba, ben aile içi şiddet (bana uygulanmadı ama), taciz, korku ile büyüdüm. üstüne parasızlık geçim sıkıntısı (zaten hep vardı arttı) halimi tahmin edin. biriyle tanıştım onu çok sevdim ama hep beni anlamıyor olmasından dert yandım. içimdeki sırlar, duygusal paylaşımda bulunamama beni boğuyordu. onun muhteşemdi hayatı bense külkedisi. kıskanıyor ve bu duruma öfke duyuyordum. 22-23 yaşıma geldiğimde ondan ayrılmaya karar verdim hep tartışıyordum. gençtim, çok ağır şeyler yaşamıştım, yaşıyordum, bunalımdaydım. yalnızlıktan yakınıyordum. sevgilimleyken 1 yıl içinde 2 kişiyle yakın temasım oldu. birisi beni kandırdı - sevgilisinden ayrılması ve beraber olmak için baskı yapıyordum - nişanlı çıktı. bir diğeri arkadaş ortamındandı duygusal olarak beni anladığını düşünüyordum, bir iki buluşup sohbet ettik. bir gün bir şişe almak için evine girdiğimde biraz saldırganca beni öptü, zorladı. bu tam şerefsizlikti.

Ben yaşanan hiçbir şeyi haketmedim, hayat bana acımasız oldu ben neden istediğim birini öpemeyeyim ki diye düşündüm aldatma yaşanırken. Ama kimseyle beni taciz eden adamdan daha fazla ileriye gitmedim. birden dank etti, aslında bana zarar vermeyen tek kişiyle beraberdim ve aşk, paylaşım yaşadığımı sandığım insanlar beni kullanmıştı.

o erkek arkadaşımla nişanlandım, onu ölene kadar sevmeye yemin ettim, sadık kalmaya... evlendim. gözlerinin içine bakamıyorum. anlatsam ona ızdırap vereceğim, anlatmasam kendim yanıyorum. cahillik, yalnızlk, saflık, bıkkınlık, depresyon doluydum o zamanlar. eşimle aram öyle muhteşem ki yeni evliyiz ve söylesem mi yolun başındaykn diyorum ama o da beni deliler gibi seviyor ben de. utanıyorum...

bunları yazarken elim titriyor yorumlarıızdan sonra konuyu sildirebilirim. teşekkür ederim.
yorumlardan sonra konu silinmez yalnız. mesajınızda.
konu kapatılır siz isterseniz

her insanın hayatında pişmanlıkları olabilir.
önemli olan hatalardan ders alıp tekrarlamamak.
siz ders almışsa benziyorsunuz, eşinizi aldatmayı herhalde ki düşünmezsiniz.

dolayısıyla geçmişte yaptığınız bir hata için, durduk yere insanın içine şüphe düşürmeyin.

şimdi anlayışlı davranacak olsa bile, ilerde içinde hep o şüphe olur ve ufak bir tartışmada pişirip pişirip önünüze çıkarabilir.

Merhaba, ben aile içi şiddet (bana uygulanmadı ama), taciz, korku ile büyüdüm. üstüne parasızlık geçim sıkıntısı (zaten hep vardı arttı) halimi tahmin edin. biriyle tanıştım onu çok sevdim ama hep beni anlamıyor olmasından dert yandım. içimdeki sırlar, duygusal paylaşımda bulunamama beni boğuyordu. onun muhteşemdi hayatı bense külkedisi. kıskanıyor ve bu duruma öfke duyuyordum. 22-23 yaşıma geldiğimde ondan ayrılmaya karar verdim hep tartışıyordum. gençtim, çok ağır şeyler yaşamıştım, yaşıyordum, bunalımdaydım. yalnızlıktan yakınıyordum. sevgilimleyken 1 yıl içinde 2 kişiyle yakın temasım oldu. birisi beni kandırdı - sevgilisinden ayrılması ve beraber olmak için baskı yapıyordum - nişanlı çıktı. bir diğeri arkadaş ortamındandı duygusal olarak beni anladığını düşünüyordum, bir iki buluşup sohbet ettik. bir gün bir şişe almak için evine girdiğimde biraz saldırganca beni öptü, zorladı. bu tam şerefsizlikti.

Ben yaşanan hiçbir şeyi haketmedim, hayat bana acımasız oldu ben neden istediğim birini öpemeyeyim ki diye düşündüm aldatma yaşanırken. Ama kimseyle beni taciz eden adamdan daha fazla ileriye gitmedim. birden dank etti, aslında bana zarar vermeyen tek kişiyle beraberdim ve aşk, paylaşım yaşadığımı sandığım insanlar beni kullanmıştı.

o erkek arkadaşımla nişanlandım, onu ölene kadar sevmeye yemin ettim, sadık kalmaya... evlendim. gözlerinin içine bakamıyorum. anlatsam ona ızdırap vereceğim, anlatmasam kendim yanıyorum. cahillik, yalnızlk, saflık, bıkkınlık, depresyon doluydum o zamanlar. eşimle aram öyle muhteşem ki yeni evliyiz ve söylesem mi yolun başındaykn diyorum ama o da beni deliler gibi seviyor ben de. utanıyorum...

söyleme.. unut gitsin.. güzelim evliliğinide bitirme.. adam hayatı boyunca sanaa güvenmez asla.. bern olsamda güvenmezdim yani.. sen mutsuzluğumu seviyorsun anlayamadım gtti.. neden söyleyeceksin ki ya bitti giitti yani neticede

ne sen rahatlayacaksın ne geçmiş silinecek.. sadece eşini üzeceksin.. evliliğiniz kararacak.. hata yapmışsın pişmansın.. olan olmuş.. eşinle mutlu ol.. onu mutlu et.. hayat çok kısa..
soran erkek de olsa aynı yanıtı verirdim..

şimdi şu mesajlara bakınca şaşırdımmı evet. geçenlerde evli bir üye nişanlıyken aldatıldığını öğrenmişti. boşan dendi,adamı yerden yere vurdular burada. ama bakıyorum kadın olduğumuz için daha bir yumuşağız . arada bizde çifte standart yapmıyor değiliz demek

yorumumu yapayım. evet artık söyleme ama yanlışmısın evet feci hemde. 2 kişi ayrıca.

Zor seyler yasamissiniz belli ama bu aldatmanizi mesrulastirmaz.
Ondan ayrilmaliydiniz siz yan cebimde dursun demissiniz. Niye ayrilip yapmadiniz anlamadim?
Neyse gecmis gitmis tövbe edin, bundan sonra acmayin bu konuyu eger evliliginizin bitmesini istemiyorsaniz.
Cok vicdan azabi cekerim dayanamam diyorsaniz da baska bir sebepten dolayi bitirin evliliginizi. Adama bunu söyleyerek bütün insalara güvenini kaybetmesini saglamayin.

şimdi şu mesajlara bakınca şaşırdımmı evet. geçenlerde evli bir üye nişanlıyken aldatıldığını öğrenmişti. boşan dendi,adamı yerden yere vurdular burada. ama bakıyorum kadın olduğumuz için daha bir yumuşağız . arada bizde çifte standart yapmıyor değiliz demek

belki de kadının samimi olduğuna inanıyoruz.
yani bir daha yapmaz diye düşünüyoruz, ama söz konusu erkekler olunca daha katıyız evet, yani tekrar etme potansiyeli daha yüksek görünüyor nedense.

bir de belki bu arkadaşın eşi de öğrense boşanmak isteyecek.
işte tekrar etmeyeceğine inandığımızdan, boş yere huzursuzluk çıkmasın diyoruz.

çifte standart mı?
sayılabilir :)

kendini eşinin yerine koy böyle birşeyi bilmek hakkın mı bir onu düşün bir de böyle birşeyi hakettin mi onu düşün bir de eşin bunu başkasından duyarsa onu düşün malum burası türkiye dedikodu,laf taşıma alır başını gider.aklını önüne al iyice düşün en doğru kararı ancak sen ve vicdanın verebilir.

Sakın söyleme. Yaşadığımız herşey bizi biz yapar. Eşin de seni karakterini oluşturan şeyler sayesinde seviyor. Pişmanlık olgunluk katar ruha. Olmuş bitmiş üzerinde kendin bile düşünme. Herkes sütten çıkmış ak kaşık sanki. Bidaha olmazsa sıkıntı yok.

tam tövbe et bir daha kesinlikle yapma, diyecektim ki yorumunu okudum. kafam karıştı :KK64:

Konu sahibinin yazdigini okurken ayni seyleri bende düsündüm. Bu konuda kadin erkek ayrimi yapmak yanlis bana göre. Gecenlerde bahsedilen üyeye nisanliyken aldatmis evlendinizde ne degisti bir kere yapan herzaman yapar gibi bir takim seyler söylendi o zaman konu sahibi de ayni sekilde tekrar edebilir...

S s_o_s lütfen yorumumu yanlis anlamayin, bende sizin samimiyetinize inaniyorum ve pismanliginizi hissediyorum, sadece böyle hassas konularda söy konusu bir 'bey' olunca bayanlar hemen asip kesiyor o sebepten dolayi örnek vermek istedim.

Back
X