Herkes mağdur ya Nihali bi biz namussuz kötü kızlarız![]()
Hele ki ben önde gideniyim

Konu sahibi hiç masum değil acındırıyor sürekli kendini ve inanmıyorum yaşadıkları bu kadar ile sınırlı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes mağdur ya Nihali bi biz namussuz kötü kızlarız![]()
Elinde olmayan sebeplerle ayrılıp,başından bir kaç ilişki geçen insanı namussuz kategorisine sokarsan cevabını alırsın.Altında ezildiğin şeyin hıncını başkasından çıkartıp rahibe gibi davranmana sadece gülerler.Belli şu yazdığından takmadığın :)söylediğim bişey çok fazla rahatsız etmiş. yoksa bu kadar insan içinde sadece 1-2 kişi ısrarla üstüme gelmezdi. sizi tanımıyorum o yüzden çarpıtmanızı ciddiye almıyorum.
kavga sonrası sex gibi olsa gerekhani angelinayla bradd yaptıydı ya
walla sonu öle olacaksa ben bu akşam duygusal bağsız bir yakın temasa gireyim de ilişkim alevlensin yeniden
![]()
Aa bensiz olmaz beraber gidelim yalnız benim ilişkim çok soğuk aşırı eksilerde bana bir kişi yetmez daha da verin alev alev olsun yangın yangın uuu![]()
vuhuuuuu![]()
Aa bensiz olmaz beraber gidelim yalnız benim ilişkim çok soğuk aşırı eksilerde bana bir kişi yetmez daha da verin alev alev olsun yangın yangın uuu
yakalanırsak uzmanlar öyle dediydi ya ilişkimizi canlandırmak adına yaptım ''masumummmm'' derizzzz![]()