kizlar benim nisanlim uzaktan akrabamiz oluyor ama 10 senedir hic görüsmüslügümüz yoktu taa ki gecen seneye kadar..
bu sene nisan yaptik ailesiyle tanistim (tanistim diyorum cünkü en son gördügümde 9 yasinda ufak kiz cocuguyudum)..
eltim büyük kaynim kücük kaynim kayinbabam kayinannem amcalari yengeleri ve birde ufak bir kuzeni ile görüstüm..
fazla degil bir iki sefer sadece..
saygi cercevesinde hos sohbetlerimiz oldu..
ama henüz belli bir samimiyeti kurabilmis degilim..
kaynana elti hikayelerini o kadar cok duydum ki kayinannemle eltimle anlasamayacagim diye ödüm kopuyor..
ki bu hic normal bisey degil bu konulari nisanlimlada paylasiyorum oda her defasinda hele bir gel göreceksin o zaman..
seni gelin degil evin kizi olarak görecekler diyor..
hem yabancida degiliz bir birimize yinede ben cok korkuyorum gelin olarak kötü muamele görecegim diye..
birde nisanlimin benim yaslarimda kiz kuzenleri var görümcem yok ama kuzenleri görümcelik yaparmi diye de komplekslere giriyorum kizlar..
herseyn en kötüsünü düsünyorum anlayacaginiz..
ne yapayim bu kötü düsüncelerden nasil kurtulayim??
ha diyeceksiniz ki kötü bisey mi olduda böyle düsüncelere kapiliyorsun..
hayir tam aksine olumsuz hic bir sey yok ortada ve sanirim benim asil gözümü korkutanda bu..
kuzenleriyle henüz yüz yüze konusmadim oda var tabi..
ekimde türkiyeye gidicem ceyiz alis verisim icin cok heyecanliyim cok korkuyorum..
bu sene nisan yaptik ailesiyle tanistim (tanistim diyorum cünkü en son gördügümde 9 yasinda ufak kiz cocuguyudum)..
eltim büyük kaynim kücük kaynim kayinbabam kayinannem amcalari yengeleri ve birde ufak bir kuzeni ile görüstüm..
fazla degil bir iki sefer sadece..
saygi cercevesinde hos sohbetlerimiz oldu..
ama henüz belli bir samimiyeti kurabilmis degilim..
kaynana elti hikayelerini o kadar cok duydum ki kayinannemle eltimle anlasamayacagim diye ödüm kopuyor..
ki bu hic normal bisey degil bu konulari nisanlimlada paylasiyorum oda her defasinda hele bir gel göreceksin o zaman..
seni gelin degil evin kizi olarak görecekler diyor..
hem yabancida degiliz bir birimize yinede ben cok korkuyorum gelin olarak kötü muamele görecegim diye..
birde nisanlimin benim yaslarimda kiz kuzenleri var görümcem yok ama kuzenleri görümcelik yaparmi diye de komplekslere giriyorum kizlar..
herseyn en kötüsünü düsünyorum anlayacaginiz..
ne yapayim bu kötü düsüncelerden nasil kurtulayim??
ha diyeceksiniz ki kötü bisey mi olduda böyle düsüncelere kapiliyorsun..
hayir tam aksine olumsuz hic bir sey yok ortada ve sanirim benim asil gözümü korkutanda bu..
kuzenleriyle henüz yüz yüze konusmadim oda var tabi..
ekimde türkiyeye gidicem ceyiz alis verisim icin cok heyecanliyim cok korkuyorum..