Evlenmeden önce arkadaşımla konuşayım mı?

Ne kadar itici bir üslupla yazanlar var şok oldum! İstatistiklere göre dünyanın yarısı hiç telefonla konuşmadı hatırlatırım. Malesefki insanlar hep uçta. Ya sizin gibi çook modern(?) ya da böyle baskı altında oluyor kızlar. Özellikle bu Türkiyenin acı gerçeği, daha beteri için bkz. doğu (çocuk gelin-damatlar, kan yok diye ölen kızlar vs. uzuyor.) Yani Türkiyenin batısı doğusundan daha iyi ama azınlık batı. Hatta batıda bile böyle düşünceler var. Siz şanslı tarafsınız ki bilgiye ulasabiliyorsunuz.

O kadar baskı altında napsın kız? Telefonu bile kim bilir kaç modeldir.
Konu sahibi sizi tebrik ediyorum, lütfen bizi bilgilendirin arkadaşınızın durumunu görsün herşeyi bilen kişiler.

beni anladığınız için tşkler... nie böyle bi konu açtım. çünkü bi şeylerden tedirgin olduğunun farkındaydım.. yani bu kız daha önce hiç bi erkekle kardeşleri yanında olmadan baş başa kalmadı zaman geçiremedi.. babasından dolayı tüm erkekleri öcü gibi görmesi muhtemeldi.. ama çok şükür ki bişey demedi, hatta benden böyle bi soru bekliomuş gibi memnun oldu konuşalım bize gel falan filan... saolun

beni anladığınız için tşkler... nie böyle bi konu açtım. çünkü bi şeylerden tedirgin olduğunun farkındaydım.. yani bu kız daha önce hiç bi erkekle kardeşleri yanında olmadan baş başa kalmadı zaman geçiremedi.. babasından dolayı tüm erkekleri öcü gibi görmesi muhtemeldi.. ama çok şükür ki bişey demedi, hatta benden böyle bi soru bekliomuş gibi memnun oldu konuşalım bize gel falan filan... saolun

Rica ederim... Biliyorum çünkü öyle insanlar gerçekten var. Arkadaşınız için üzüldüm ama inşallah kocası insaflı, iyi biri çıkar da mutlu olur. Bu tür görücü usülünü biraz esneterek ben de severim en azından arkadaşınız hiç harama bulaşmadı. :)

şöyle ilk 4 sayfayı bir okudum da, herkes âlim, herkes en doğrusunu biliyor, herkes çok derin düşünceli hay allah. konu sahibinin kaygısı gayet normal bir arkadaş kaygısıdır, iyi de düşünülmüş bir şeydir.

yok biri ona sorsa SANANE dermiş de, yok gerdekten önce neden evlendiriliyormuş onu araştırmışsın da. allah allah ya, sonuçta kimse evlilik ya da aile uzmanı değil. en yakın arkadaş dediğiniz kişiyle de, sizler bilmiyor olabilirsiniz, bu tarz şeyler gayet de konuşulur.

siz de iyi düşünmüşsünüz bence, ufak ufak yoklayıp böyle bir şey konuşmak istiyor mu istemiyor mu anladıktan sonra kendinize bir yol çizersiniz.

bu google'a sorcular da yeni türemiş galiba. arkadaşım EINSTEIN mısınız siz?

millet psikolog olmuş gözünü seveyim.

Son düzenleme:
iyi fikirmiş, eğer korkutabilecek öğelerle bezeli bir konuşma olacaksa yanaşmayın ama rahatlatmak için konuşabilirsiniz.

Back
X