Ne kadar itici bir üslupla yazanlar var şok oldum! İstatistiklere göre dünyanın yarısı hiç telefonla konuşmadı hatırlatırım. Malesefki insanlar hep uçta. Ya sizin gibi çook modern(?) ya da böyle baskı altında oluyor kızlar. Özellikle bu Türkiyenin acı gerçeği, daha beteri için bkz. doğu (çocuk gelin-damatlar, kan yok diye ölen kızlar vs. uzuyor.) Yani Türkiyenin batısı doğusundan daha iyi ama azınlık batı. Hatta batıda bile böyle düşünceler var. Siz şanslı tarafsınız ki bilgiye ulasabiliyorsunuz.
O kadar baskı altında napsın kız? Telefonu bile kim bilir kaç modeldir.
Konu sahibi sizi tebrik ediyorum, lütfen bizi bilgilendirin arkadaşınızın durumunu görsün herşeyi bilen kişiler.
beni anladığınız için tşkler... nie böyle bi konu açtım. çünkü bi şeylerden tedirgin olduğunun farkındaydım.. yani bu kız daha önce hiç bi erkekle kardeşleri yanında olmadan baş başa kalmadı zaman geçiremedi.. babasından dolayı tüm erkekleri öcü gibi görmesi muhtemeldi.. ama çok şükür ki bişey demedi, hatta benden böyle bi soru bekliomuş gibi memnun oldu konuşalım bize gel falan filan... saolun