tavsiyelerin gerçekten güzel sağol.. bende 9 aylık evliyim ve inan o taktikleri başından beri uyguluyorum,erkekler acaip hoşlanıyorlar pohpohlanmaktan yaa,sen bilirsin,sen yaparsın kocacım dedin mi,ipler senin eline geçebiliyo yaniiihele de aslan burcuysa bu erkek:)
canım yaa banada fikir ver :))
ben balık o boğa, büyük tartışmamız yok ama birbirimize habire laf sokuyoruz buda benim canımı sıkıyo. Bide ben çok sabırsızım bir sorun olduğunda hemen arıyorum konuşulsun istiyorum, o ise özür dileyerek konuyu kapatıyor ne yapsamki.
yo kaçmıyorum, konuşalım istiyorum ama bişeyler oluyo konu kapanıyo yani çözemiyoruz bir türlü.
Mesela dün tam ben söyleyecekken işi çıktığını söyledi ve kapattı telefonu bugünde huzursuzluk olmasın diye ben açmadım konuyu.
Bide acaba hatamı yapıyorum bilmiyorum ama erkek arkadaşlarımla çıkacağım zaman ona danışmıyorum bozuluyo galiba, ama bişeyde demiyo yani.
yo kaçmıyorum, konuşalım istiyorum ama bişeyler oluyo konu kapanıyo yani çözemiyoruz bir türlü.
Mesela dün tam ben söyleyecekken işi çıktığını söyledi ve kapattı telefonu bugünde huzursuzluk olmasın diye ben açmadım konuyu.
Bide acaba hatamı yapıyorum bilmiyorum ama erkek arkadaşlarımla çıkacağım zaman ona danışmıyorum bozuluyo galiba, ama bişeyde demiyo yani.
canım ona nasıl davranmalıyım, bazen çok ilgisiz geliyo ama ikimizide değerlendirdiğimde benden kaynaklandığınıda düşünüyorum, hep empati kurmaya çalışıyorum. Çokmu detaycıyım bilmiyorumki??
eşide boğamıydı yoksa...
balık ve boğa nasıldır.
neber kızlar
bu konuda sana katılıyorum canım, ben bişey yapmasını içimden geçiriyorum istediğimi yapmıyo, ama zamanla bir bakıyorum daha iyisini yapmış :))
Tabi bu aralar pek yok(
ooo tuğbacım ne haber
neber kızlar
iyilik canım beyendin mi el emeğimi bira hüsrana uğrattım seni ama
allah canın alması elişi güzel seni görmeyi umuyordum
ya zaten aslan kadını işini bilir dengeyi iyikorumuşsun senin yola getiremiceğin bir erkek düşünemiyorum önce huyuna gidip işe yaramazsa tepki veriyorsun bu onun sucun kendisinde olduğunu his ettiriyor sana diyeceğim birşey yok zaten sen kendine yetiyorsun nişanlının burçu ne acaba odamı lider burç çumku başka türlü aslan kadını istediğini yaptırır
allah canın alması elişi güzel seni görmeyi umuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?