babys yokmusun artık harbıden pskolg gıbı kadınsınn insanları ıyı tanıyorsun
babyes artık yok musun bişey danışcaktım benn yaa
babyess nerdesinnn yaaa
babyes yeni adresin ne söyle lütfen
merhaba .. babyes yepyeni çalışmalar yapmakta... şuan '' İLİŞKİLERDE DOĞRU BİLİNLEN YANLIŞLAR '' adında bir kitap yazıyor.. babyesin kimliği merak edenler cevap yazsın..
merhaba elifcim konuyu daha yeni farkettim ve fikirlerini almak istiyorum nişanlanmak üzereyim o ikizler ben ise kova burcuyum flört dönemimiz çok uzun oldu hep ben baskındım ama şimdi o baskınlığıma katlanamıyor bundan sonra benim lafımın üstüne laf etme dedi o mükemmelliyetçi halinden bıktım diyo resmen bugün bana öleki çekmem artık diyo çok seviyorum ama çekemiyorum diyo.şok oluyorum bir zamanlar bana bunları asla diyemezdi hem onu seviyorum hemde ben nasıl alıştıysam öle olmak istiyorum onun hat höt lü hallerini çekemem ne yapayım sizcee acil yardıma ihtiyacım var nişandan dönmek üzereyim[/QU
Merhaba Beste, evet baskın tarafsın,ama canım baskınlık biraz erken değilmibırak istedikleri olsun, herşey peki diyen kadın akılı olan kadındır bunu unutma..en büyük zeka zekayı gizlemektir.. eğer senin istemediğin bir şey varsa bunu üstüne gitmeden yaptırabilirsin.Bayanlar erken oterite koymakta yanlış yapıyorlar..Bak canım şuan sadece aşk yaşa itaatkar ol, o şuan daha tam sorumluluk almadığından erkek egosu senin baskınlığından daha baskın eğer devam edersen o sana karsı daha agrasif olur ve bu evliğin boyunca sürer..
Ona yanlış yapıyorum bu kızla evlenme dedirtme,,, eline goz verme bırak seni mukkemel görsün sert davırları değiştiğini göreceksin. Dene,,deneyelim,, bir gün boyunca ilk tanıştığın zamankı gibi ol. yanı ilk tanıştığımızda bayan çoook mukemel oluruzya öyle ol ..
merhaba .. babyes yepyeni çalışmalar yapmakta... şuan '' İLİŞKİLERDE DOĞRU BİLİNLEN YANLIŞLAR '' adında bir kitap yazıyor.. babyesin kimliği merak edenler cevap yazsın..
babys yokmusun artık harbıden pskolg gıbı kadınsınn insanları ıyı tanıyorsun
babyes cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk tesekkurler cok dedıklerın bırebır aynı cok cok cok saol
babyes artık yok musun bişey danışcaktım benn yaa
babyess nerdesinnn yaaa
babyes yeni adresin ne söyle lütfen
elifcim çok tşk ama durmumda bide şu var lütfen bana yol göster 6yıldır anışıp 4yıldırda çıkıyoruz benona karşı hep dürüst oldum o se geçen ay küs olduğumuz bir dönemde bir kızla msjlaşmış ben içimi dökmek için hiç tanımadığım biriyle konuşmak istersinya öle oldum diyo.ama kız bu arada ona abayı yakmış.ve görüşmeyi kesmiş sevgilim ama bende birkere şüphe oluştu neye yararki hem onu seviyorum onu kimseyle paylaşamam hemde kabullenemiyorum.öle kötü zamana rast geldiki tamda sevgilimin hareketlerimi sorguladığı zamana rastladı seni seviyorum çok uzadı bu çılkı çıktı biran önce nişanlanalım diyo ama hemde bana sert davranıyo ne yapmalıyım önveki smjımda anlattımya önceden böle şeyler hayatta olamazdı şimdi neyapcam bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?