Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

babys yokmusun artık harbıden pskolg gıbı kadınsınn insanları ıyı tanıyorsun

babyes artık yok musun bişey danışcaktım benn yaa

babyess nerdesinnn yaaa

babyes yeni adresin ne söyle lütfen

merhaba .. babyes yepyeni çalışmalar yapmakta... şuan '' İLİŞKİLERDE DOĞRU BİLİNLEN YANLIŞLAR '' adında bir kitap yazıyor.. babyesin kimliği merak edenler cevap yazsın..

şifacı kullanıcı adıyla beğenilen mesaji yazan arkadaşımız babyesın hakklı olduğuna kara verip özelden defalarca destek almıştır..
birkaç kelime ile hayatlar yaşamlar elbette anlatılmaz.. okuduğunuz yazılara yüzeysel bakılmayınız üç boyuntundan bakılmalı..
Çalışan bayanlara karşı bir mesaj olmadını acıklamak isterim. çalışan bayanların verdiği emeğin karşılığı alamadıklarını hiçbir yere tam anlamıyla ait olmadıklarını yanı .. tam bir anne tam bir eş tam bir kadın.. demek istediğim mukkemmmeliği bilen bayanlar her alanda tam olmayı ister ve kendisinden ödün verdiği anlatılmıştır..kadın, anne, iş kadını, güçlü görüntüsünün altında yatan yorgunluk ... ve bu emeği fark etmeyen kocalar, eşler sonra buna dayanamayan kadın profilin anlatılmıştır..

merhaba elifcim konuyu daha yeni farkettim ve fikirlerini almak istiyorum nişanlanmak üzereyim o ikizler ben ise kova burcuyum flört dönemimiz çok uzun oldu hep ben baskındım ama şimdi o baskınlığıma katlanamıyor bundan sonra benim lafımın üstüne laf etme dedi o mükemmelliyetçi halinden bıktım diyo resmen bugün bana öleki çekmem artık diyo çok seviyorum ama çekemiyorum diyo.şok oluyorum bir zamanlar bana bunları asla diyemezdi hem onu seviyorum hemde ben nasıl alıştıysam öle olmak istiyorum onun hat höt lü hallerini çekemem ne yapayım sizcee acil yardıma ihtiyacım var nişandan dönmek üzereyim

merhaba elifcim konuyu daha yeni farkettim ve fikirlerini almak istiyorum nişanlanmak üzereyim o ikizler ben ise kova burcuyum flört dönemimiz çok uzun oldu hep ben baskındım ama şimdi o baskınlığıma katlanamıyor bundan sonra benim lafımın üstüne laf etme dedi o mükemmelliyetçi halinden bıktım diyo resmen bugün bana öleki çekmem artık diyo çok seviyorum ama çekemiyorum diyo.şok oluyorum bir zamanlar bana bunları asla diyemezdi hem onu seviyorum hemde ben nasıl alıştıysam öle olmak istiyorum onun hat höt lü hallerini çekemem ne yapayım sizcee acil yardıma ihtiyacım var nişandan dönmek üzereyim

ben babyesin kuzeniyim. bu konulara cevap hakkım yok zaten anlamam.. geçen fark ettimki hala onu merak eden ve bulmaya çalışanlar var. bende herkesin onu bulmaya hakkı olduğu düşündüğümden en azında twiter adresini vereyim dedim. hepsi bu..

sorunu ona iletirim.. eğer müsait olursa eminim yazar. kendi üyeliğini iptal ettidi...girmiyor bu siteye.. eğer cevap yazmak isterse benden yazar.

Bayanlar ilk tanıştıkları zaman ne kadar kusursuzlardır.. Karşısındakı erkek işte bu der,, güler yüzlü anlayışlı.. neden öyleyiz işte '' kadın zekası''tavlamaya çalışma üstün stratejı sonra işlem tamam oluyor iş ciddileşiyor artık karşımızdakı, karşımızta değil elimizde.. Hep kızmışımdır.. neden değişiriz..prenses kül kedisine döner..kül kedisne dönen pransesi gören prens kurbağaya döner... ama prens kurbağa dönüşünce bu kabul edilmez. erkekler basittir onları yönetmek kolay.. sadece egolerı memnun edin..ya bir düşünün biraz tatlılıkla bir gülümsemeyle hangi erkek yola gelmezkı

merhaba .. babyes yepyeni çalışmalar yapmakta... şuan '' İLİŞKİLERDE DOĞRU BİLİNLEN YANLIŞLAR '' adında bir kitap yazıyor.. babyesin kimliği merak edenler cevap yazsın..

babys yokmusun artık harbıden pskolg gıbı kadınsınn insanları ıyı tanıyorsun

babyes cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk tesekkurler cok dedıklerın bırebır aynı cok cok cok saol

babyes artık yok musun bişey danışcaktım benn yaa

babyess nerdesinnn yaaa

babyes yeni adresin ne söyle lütfen

Hepinize teşekkür ederim...

elifcim çok tşk ama durmumda bide şu var lütfen bana yol göster 6yıldır anışıp 4yıldırda çıkıyoruz benona karşı hep dürüst oldum o se geçen ay küs olduğumuz bir dönemde bir kızla msjlaşmış ben içimi dökmek için hiç tanımadığım biriyle konuşmak istersinya öle oldum diyo.ama kız bu arada ona abayı yakmış.ve görüşmeyi kesmiş sevgilim ama bende birkere şüphe oluştu neye yararki hem onu seviyorum onu kimseyle paylaşamam hemde kabullenemiyorum.öle kötü zamana rast geldiki tamda sevgilimin hareketlerimi sorguladığı zamana rastladı seni seviyorum çok uzadı bu çılkı çıktı biran önce nişanlanalım diyo ama hemde bana sert davranıyo ne yapmalıyım önveki smjımda anlattımya önceden böle şeyler hayatta olamazdı şimdi neyapcam bilmiyom

Bu konunun her sayfasını oku.. bak göreceksinki hep aynı şeyler malesef uzun süreli ilişkiler hep böyle, sana açıklaması çok güzel senden bıkmamış iyibiri seninki..bak canım şuan kendini düşün biri tarafından ilgi duymak hoşuna gitmesmı gider, bir sessiz telefon aldığımızda karşımızdakının konuşması istemezmıyız isteriz.. erkek arkadaşın sağlıklı biri elbette başkasıyla konuşmak isteyecek..bu yaratılış. ama kurallar var, sana ne güzel açıklamış gerçekten yabancı biri ile konuşmak istemiş bu olur evli değilsiniz o bekar ve sona geldiğin farkında, hata yapmaya musait, anlatabiliyormuyum bilmiyorum..erkek arkadaşın şuan bir geçişte, ciddi bir beraberliği var, bekarlığın son evresin de biraz psikolojık bir durum gibi gör. bu evlendiğin ilk güne kadar böyle arada daha kötü olacaktır unutma .. yada daha iyi. ona arkadaş ol karısı gibi davranma bak canım ..'' ciddi ilişki yaşayan erkekler bekarlık, gençlığı kaybetme korkusuyla beraberlğin bitmesi için bahane ararlar.malesef bu acı bir gerçek. senin yapacağın onun bu geçişinde destek olmak..seninle hata yapmadığını senin gibi anlaşılı biri hiçbir zaman bulamıyacağını anlamasını sağlamak .. bu yapmak zorundasın çünkü 6 yıl 4 yıl pek heyecan kalmamış olduğunda mantığa oynamalısın.. artık aşk evliği değilde mantık evliliği gibi görmesi sağla.. bu sana biraz tuhaf gelicek biliyorum, AŞK TANIŞMA İLE ÇIKMA ARASINDAKI ZAMANDIR..yanı sayğı ve sevgi için evlenene kadar anlaşıyışlı olmak şart .. sen anlayışlı olursan senden birşey gizlemez ve evlenincede devam eder .. aranızda sırlar olmaz..evliyken kontrol sende olur.. inan bana akıllı kadın erkeğini kölesi halıne getirir..ama kral gibi köle

Son düzenleme:
çok çok tşk biliyorum çok soru soruyorum ama çok akılcı fikirler veriyorsun.sorun şu ki kız sevgilimin peşini bırakmıyor.öle içten dertleşirse olacağı buydu sürekli arıyo.ayrıca bu olayı ben yakaladım.o anlatmadı sonradan anlattı işte.sevgilim kanıtlamak için ona aç doğruları anlat sevgilime demiş oda hayır diyip bana msj attı sevgilimden hoşlandığını söyleyen bende o sinirle hata yaptım ona bi ton msj attım yani işler çok karıştı.sevgilim hattını değişti kız onuda buldu anlayacağınız böle bende aşırı sahiplenici bir insanım bunlar çok zoruma gidiyo.sevgilimi suçluyorum.ona çok kötü davranıyorum.bir taraftan yapma okıza yaklaşır böle yaparsan diyorum bitarafımda ne yaparsa yapsın eğer yumuşak davranırsam aynısını hep yapar diyorum.benim bu konulara hassas olduğumu biliyordu yapmamalıydı diyorum.bana açıkca kanıtlayamıyo sevgilim anlattıklarına inanmak zorunda olmam beni dahada sinirlendiriyo.ona bidaha güvenemiycekmiş gibi hisssediyorum aklıma gelince boğuluyorummm yalan söylediğini düşünüyorum.ama onu hala seviyorum.üstelik biz ayrı şehirlerdeyiz o kız aynı şehirde her anım acaba karşılaştılarmı diye geçsin istemiyorum tüm bunlar olurken sevgilimide tanıyamıyorum aşırı agresif hiç yapmadıklarını yapıyo.kırıyo beni sonra özür dilerim üztüme gelme diyo.biz bu hale nasıl geldik çok üzgünümmm

Çok üzgünüm sevgilini altın tepsiye sunmuşsun.. çok kötü durum. bunun güzelmesi çok zor.sana yazacak iyi birşey bulamıyorum malesef. eğer sevgilin istemesse o kız ona ulaşamazdı.. işte bak canım. o kız farklı biri yeni tanışma ile çıkma arasında aşk yerinde senden avantajlı.ve büyük bir ihtimalle de anlaışlı ve tavlama evresinde yanı senden güçlü.sen kzın kötü yanını görüyorsun ama erkek onun en güzel yanını görecektir. en güzel yanıda onu mutlu etmek. sen ise onu sinirlendirmeyi seçiyorsun. yapma yazık artada 6 yıl gibi bir emek var.kıskançlık ve sinir kadına çirkinleştirir asla unutma ve bir erkek asla sinir bir kadını dinlemez dinler gibi yapar . yine seninki iyi tebki veriyor.. sevgilin bence çok iyi biri kaçırma derim. bak canım ailendeki kadınları düşün anneni yengelerini sinirliyken ne kadar çirkin bir hal aldıklarını gör hepimiz annemz babamıza kızdığında annelerimize gıçık oluruz aslında bu olay farkılı sinirli olmak kadını negatif eder ve itici gelir.

Yapacağın şey şu; bak aslında iyi yönden bak her zaman derim rakip kadınları kendine getirir.. iyi şavaşa hazırlan canım.. artık bir şavaştayız.. pes etmek yok. varmısın buna genel aldığım cevap yok artık hiç uğraşamam kendisi bilir olur. sen farklı düşünüyorsan ve harfıyle uyacaksan başlıyalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…