Normal şartlar altında birine ilgin, alakan, hislerin olunca otomatik olarak istiyorsun dokunmayı, sarılmayı, öpmeyi koklamayı. Dini hassasiyeti olan yaşamamayı tercih edebilir, saygı duyulur ama hassasiyet de olsa, uzak da dursa o insanlar da sevdiği kişiyi arzuluyor içten içe, anormal değil bu, yaradılışımızda var.
Sen takmışsın, "gezelim, Türk filmlerindeki gibi muhallebi yiyelim, elele dolaşalım ama bana cinsel yönden içsel olarak yükselirse kesin beni sevmiyodur" gibi bi tabun var, bence derinlerinde bi travma var, önce bunu çözmen lazım. Evlilik öncesi cinsellik yaşamak istememek çok normal, herkesin kendi tercihi ama senin beklenti ve düşüncelerin çok değişik.
Haa bak, şu da var, senin korkuların var ya, beni arzuluyorsa sevmiyodur şeklinde; bu Yusuf falan tam olarak bu senaryoya uygun davranıyor bence. Tanımadan öpüşme pazarlığı, istemediğin muhabbetlere ısrarla girmesi, hayt huyt hâlleri, değer verdiğini hissettirmeden habire cinsellik mevzusu falan, böyle şeylerden zaten kaç, uzak dur. Yusuf tam olarak senin rahatsız olduğun tip aslında; direkt cinsellik peşinde, anında def etmen gerekirdi senin kafa yapına tamamen ters olduğu için ama sen ısrarla görüştün bu herifle, hâlâ da savunuyorsun. O hayalindeki "masum" aşkı Yusuf gibilerle yaşayamazsın zaten ama sen "kimseyi bulamam" kafasıyla oldurmaya çalıştın, sanki bulunmaz Hint kumaşı gibi. Yani burada da büyük çelişki var.
Dediğim gibi, kesinlikle uzman yardımı tavsiye ediyorum, direkt cinsellik üzerine terapi yapanlar var, iyice araştırıp görüşebilirsin, lütfen erteleme.